Dimitrius
Νεοφερμένο μέλος
Πριν από λίγο παρακολούθησα την εκπομπή «ράδιο αρβύλα» της μεγάλης Πέμπτης (16/04/09).
https://video.google.com/videoplay?docid=-2946340241899412649
Το μεγαλύτερο μέρος της εκπομπής είναι αφιερωμένο στην κακοποίηση των ζώων. Θίγονται εύστοχα θέματα όπως: τσίρκο, γούνα, καλλυντικά, βιομηχανία φαγητού κτλπ. Με τον ένα η τον άλλο τρόπο όλα αυτά έχουν συζητηθεί κατά καιρούς στο forum και τα συνοδευτικά video τα έχουμε δει οι περισσότεροι από εμάς στο internet. Σπάνια όμως αυτό τη υλικό προβάλλεται από την Ελληνική τηλεόραση, και ακόμα σπανιότερα απασχολεί εκπομπές υψηλής τηλεθέασης. Ένα μπράβο στα παιδιά του «ράδιο αρβύλα» για αυτή τη πρωτοβουλία. Όμως ας μην λυπόμαστε για την βαναυσότητα του ανθρώπου απέναντι στα ζώα μόνο μεγάλη Πέμπτη (πριν πάμε να διαλέξουμε το αρνί για τη σούβλα). Ας στείλουμε e-mail τόσο στον Ant-1 όσο και στην εκπομπή για να επιβραβεύσουμε την προσπάθεια, να αποδείξουμε ότι υπάρχει αρκετός κόσμος που νοιάζεται και πως πέρα από τις 10 οικογένειες με μηχανάκια της agp στις τηλεοράσεις τους υπάρχουν και άλλοι τηλεθεατές που επιθυμούν εκπομπές ανάλογης θεματολογίας. Δυστυχώς όσο και να μην το θέλουμε η συνείδηση της κοινωνίας μας πλάθεται κυρίως από την τηλεόραση και τα λοιπά μέσα μαζικής ενημέρωσης. Μήπως να στρέψουμε το βλέμμα και τη δύναμή της φωνής μας και προς τα εκεί, προσπαθώντας να αλλάξουμε όσο μπορούμε όλα αυτά που μας κάνουν να οργιζόμαστε – ντρεπόμαστε;
Αν κάποιος – κάποια γνωρίζει κάποιο e-mail τόσο του ant-1 όσο και της ίδιας της εκπομπής ας το παραθέσει.
Είναι σημαντικό να επιβραβεύουμε τις όποιες καλές προσπάθειες. Ίσως σημαντικότερο από το να τα ¨χώνουμε¨, εκτονώνοντας τον θυμό μας, κάθε φορά που γινόμαστε μάρτυρες της όποιας βαναυσότητας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος

vickymoon
Διάσημο μέλος
πριν απο καποιο καιρο ειχα στειλει ενα εμαιλ και τους ελεγα να πουν κατι για τα τσιρκα κτλ, λετε να τους εδωσα κινητρο ή απλα ειμαι ψωνιο

elvenstar
Επιφανές μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν μπορεσα να δω το βιντεο.δεν αντεχω αλλο ολα αυτα που συμβαινουν στο κοσμο.μακαρι να εκανα ενα κλικ και ολα τα ασχημα του κοσμου να εξαφανιζοντανΦαντάζομαι ότι το παρακάτω είναι κατόπιν εορτής, αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ.
Πριν από λίγο παρακολούθησα την εκπομπή «ράδιο αρβύλα» της μεγάλης Πέμπτης (16/04/09).
https://video.google.com/videoplay?docid=-2946340241899412649
Το μεγαλύτερο μέρος της εκπομπής είναι αφιερωμένο στην κακοποίηση των ζώων. Θίγονται εύστοχα θέματα όπως: τσίρκο, γούνα, καλλυντικά, βιομηχανία φαγητού κτλπ. Με τον ένα η τον άλλο τρόπο όλα αυτά έχουν συζητηθεί κατά καιρούς στο forum και τα συνοδευτικά video τα έχουμε δει οι περισσότεροι από εμάς στο internet. Σπάνια όμως αυτό τη υλικό προβάλλεται από την Ελληνική τηλεόραση, και ακόμα σπανιότερα απασχολεί εκπομπές υψηλής τηλεθέασης. Ένα μπράβο στα παιδιά του «ράδιο αρβύλα» για αυτή τη πρωτοβουλία. Όμως ας μην λυπόμαστε για την βαναυσότητα του ανθρώπου απέναντι στα ζώα μόνο μεγάλη Πέμπτη (πριν πάμε να διαλέξουμε το αρνί για τη σούβλα). Ας στείλουμε e-mail τόσο στον Ant-1 όσο και στην εκπομπή για να επιβραβεύσουμε την προσπάθεια, να αποδείξουμε ότι υπάρχει αρκετός κόσμος που νοιάζεται και πως πέρα από τις 10 οικογένειες με μηχανάκια της agp στις τηλεοράσεις τους υπάρχουν και άλλοι τηλεθεατές που επιθυμούν εκπομπές ανάλογης θεματολογίας. Δυστυχώς όσο και να μην το θέλουμε η συνείδηση της κοινωνίας μας πλάθεται κυρίως από την τηλεόραση και τα λοιπά μέσα μαζικής ενημέρωσης. Μήπως να στρέψουμε το βλέμμα και τη δύναμή της φωνής μας και προς τα εκεί, προσπαθώντας να αλλάξουμε όσο μπορούμε όλα αυτά που μας κάνουν να οργιζόμαστε – ντρεπόμαστε;
Αν κάποιος – κάποια γνωρίζει κάποιο e-mail τόσο του ant-1 όσο και της ίδιας της εκπομπής ας το παραθέσει.
Είναι σημαντικό να επιβραβεύουμε τις όποιες καλές προσπάθειες. Ίσως σημαντικότερο από το να τα ¨χώνουμε¨, εκτονώνοντας τον θυμό μας, κάθε φορά που γινόμαστε μάρτυρες της όποιας βαναυσότητας.
πραγματι
καθολου ψωνιο ισα-ισαinfo@radioarvyla.gr
πριν απο καποιο καιρο ειχα στειλει ενα εμαιλ και τους ελεγα να πουν κατι για τα τσιρκα κτλ, λετε να τους εδωσα κινητρο ή απλα ειμαι ψωνιο![]()
δεν λετε παλι καλα.....Ψώνιο ή όχι Βίκυ μου το σημαντικό είναι ότι αρχίζουν κ πληθαίνουν οι φωνές ενάντια στην κακοποίηση των ζώων![]()
αυτα ειναι απαραδεκτα πραγματα(down)Αυτο ειναι αληθεια και οσοι γραψετε πειτε κατι κα για την αλλη εκπομπη του αντεννα το μπορω ( αλλα δεν θελω) που την κανουν ολο μεσα σε τσιρκα και τα αρπαζουν χοντρα προφανως, ενα σοβαρο καναλι πρεπει να εχει σταση οχι απο τη μια να κανει εκπομπες με τσιρκο κι αποτην αλλη να τα καταδικαζει αυτα ειναι απαραδεκτα
julia
Διακεκριμένο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
vickymoon
Διάσημο μέλος

γιατι εχω κατι δερματινες ζωνες και ενα μπουφαν
και ενιωσα πολυ ασχημα που δεν ειμαι χορτοφαγος

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
νοιωθω χαλια γιατι κ εγω συνεισφερω σ αυτη τη τραγωδια με τις επιλογες μου:cry::cry::cry::cry::cry::cry:
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Μπορούμε να το διαδώσουμε και αυτό, μαζί με την ενδυματολογική και διατροφική μας αλλαγή.
Crying Shame
https://www.youtube.com/watch?v=VIVm...p?id=744596239&ref=nf&feature=player_embedded
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
το ειδα κ εγω και εγινα πολυ χαλιαγιατι εχω κατι δερματινες ζωνες και ενα μπουφαν
και ενιωσα πολυ ασχημα που δεν ειμαι χορτοφαγος
νοιωθω χαλια γιατι κ εγω συνεισφερω σ αυτη τη τραγωδια με τις επιλογες μου:cry::cry::cry::cry::cry::cry:
η λύση δεν είναι να κλαίμε,αλλά ο,τι άλλο που μας κρατά μακριά από το να συμβάλλουμε σ'αυτά τα αίσχη!!παρόλ'αυτά κ εγώ έκλαψα πολύ....:cry:
brigite
Διάσημο μέλος
Δυστυχως,στο βωμο του χρηματος ,θυσιαζουμε ανυποψιαστα και ανυπερασπιστα πλασματα,χωρις ενοχες ,χωρις καμμια ευαισθησια.Ειδα τα βιντεο και επαθα πλακα με τη βαρβατοτητα που χαρακτηριζει αυτους ,που πραγματικα δεν ξερω πως να τους ονομασω.Φρικη......Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Δυστυχως,στο βωμο του χρηματος ,θυσιαζουμε ανυποψιαστα και ανυπερασπιστα πλασματα,χωρις ενοχες ,χωρις καμμια ευαισθησια.Ειδα τα βιντεο και επαθα πλακα με τη βαρβατοτητα που χαρακτηριζει αυτους ,που πραγματικα δεν ξερω πως να τους ονομασω.Φρικη......
![]()
Θα μπορούσα να τους σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια χωρίς καμία μα καμία τύψη κ ας πάω κ καλά στην κόλαση!!!!!!!!!!!!!! αυτούς τους άψυχους που δεν αξίζουν να λέγονται άνθρωποι!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool