01-05-09
12:18
Καλημέρα και καλό μήνα.
Μένω στη Λούτσα και έχω εδώ και ενα χρόνο ενα κεραμιδόγατο για τον οποίο έχω πάρει πολλές φορές συμβουλές από άρθρα που έχω διαβάσει εδω μέσα, αν και δεν έχω γράψει κάτι μέχρι σήμερα.
Το θέμα μου τώρα ειναι οτι χθές διαπίστωσα οτι μια άγρια γάτα επέλεξε το υπόγειο του σπιτιού μου για....μαιευτήριο. Προσπάθησα να της φτιάξω ενα χώρο προστατευμένο σε μια γωνία μήπως επιλέξει να μεταφέρει εκεί τα γατάκια (μια και τα έχει ακριβώς στη μέση)...και αν και νόμιζα οτι τα βρίσκαμε πρίν λίγο που επιχείρησα να της πάω φαγητό...παραλίγο να μου ορμήσει....και απλά πήγα να κατέβω τις σκάλες. Αν χρειαστώ κάτι να πάρω (που θα χρειαστώ σύντομα) τιιιιι κάνω;;;
Δεν δείχνει να αστειεύται καθόλου και δεν έχω διάθεση για μονομαχίες....
Βοηθάτε please...!!!
Μένω στη Λούτσα και έχω εδώ και ενα χρόνο ενα κεραμιδόγατο για τον οποίο έχω πάρει πολλές φορές συμβουλές από άρθρα που έχω διαβάσει εδω μέσα, αν και δεν έχω γράψει κάτι μέχρι σήμερα.
Το θέμα μου τώρα ειναι οτι χθές διαπίστωσα οτι μια άγρια γάτα επέλεξε το υπόγειο του σπιτιού μου για....μαιευτήριο. Προσπάθησα να της φτιάξω ενα χώρο προστατευμένο σε μια γωνία μήπως επιλέξει να μεταφέρει εκεί τα γατάκια (μια και τα έχει ακριβώς στη μέση)...και αν και νόμιζα οτι τα βρίσκαμε πρίν λίγο που επιχείρησα να της πάω φαγητό...παραλίγο να μου ορμήσει....και απλά πήγα να κατέβω τις σκάλες. Αν χρειαστώ κάτι να πάρω (που θα χρειαστώ σύντομα) τιιιιι κάνω;;;

Δεν δείχνει να αστειεύται καθόλου και δεν έχω διάθεση για μονομαχίες....
Βοηθάτε please...!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
asteria
Νεοφερμένο μέλος
Ο asteria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
01-05-09
12:28
Είχαμε τέτοια περίπτωση στο χωριό μου. Η γιαγιά μου της έφερνε κάθε μέρα φαγητό, αλλά και πάλι εξ'αποστάσεως. Εμάς δεν μας καταδεχόταν καν η γάτα και μας έβλεπε για μεζέ. Όμως, όταν τα γατάκια μεγάλωσαν λίγο και άρχισαν να κυκλοφορούν, τότε είχαμε το ελεύθερο να κατεβαίνουμε στο υπόγειο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Η alice αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.793 μηνύματα.
01-05-09
12:48
Καλημερα, καλο μηνα και καλωσηρθες.
Για αρχη κανε συχνες εμφανισεις με φαγητο, ωστε να σε συνδεσει με αυτο. Κατσε μακρια και απλα παρακολουθησε τη χωρις να της μιλας η να κινεισαι, ωστε να καταλαβει οτι δεν κινδινυουν τα μικρα απο την παρουσια σου. Χρειαζεται να διαθεσεις λιγο χρονο αν μπορεις.
Για αρχη κανε συχνες εμφανισεις με φαγητο, ωστε να σε συνδεσει με αυτο. Κατσε μακρια και απλα παρακολουθησε τη χωρις να της μιλας η να κινεισαι, ωστε να καταλαβει οτι δεν κινδινυουν τα μικρα απο την παρουσια σου. Χρειαζεται να διαθεσεις λιγο χρονο αν μπορεις.
01-05-09
13:36
Για να δούμε...σήμερα όλη μέρα της πετάω φαγητό...και το τρώει ευχαρίστως. Άλλα η αγριάδα, αγριάδα....
μακάρι να επιλέξει το χώρο που της έφτιαξα να τα πάει.
Θα κάνω αύριο πάλι απόπειρα να μπω και βλέπουμε...
μακάρι να επιλέξει το χώρο που της έφτιαξα να τα πάει.
Θα κάνω αύριο πάλι απόπειρα να μπω και βλέπουμε...
ruko
Διάσημο μέλος
Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα.
01-05-09
13:36
Ναι, αν της πηγαίνεις συχνά φαγητό, θα σε συνηθίσει. Επειδή τώρα που θηλάζει έχει αυξημένες ανάγκες, αν έχεις τη δυνατότητα δίνε της τροφή kitten (αυτό μάλλον το ξέρεις ήδη).
Χρησιμοποιεί κανένας άλλος το υπόγειο; Επειδή μερικοί μπορεί να έχουν πρόβλημα.

Χρησιμοποιεί κανένας άλλος το υπόγειο; Επειδή μερικοί μπορεί να έχουν πρόβλημα.

01-05-09
14:48
Χρησιμοποιεί κανένας άλλος το υπόγειο; Επειδή μερικοί μπορεί να έχουν πρόβλημα.![]()
Οχι, μόνο εγώ...μέχρι χθές. Και μόνο η γάτα...μέχρι σήμερα...

Για αύριο βλέπουμε!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum