Άγρια γατούλα

Chris_Kon

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Chris_Kon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Σπάρτη (Λακωνία). Έχει γράψει 133 μηνύματα.
Γεια σας! Εδώ και καιρό στην αυλή του σπιτιού μου τριγυρίζουν γάτες. Μόλις χθες παρατήρησα ότι η μία από αυτές γέννησε ένα πανέμορφο γατάκι! Το θέμα είναι ότι αυτή η γάτα είναι άγρια και δεν μπορώ να την ημερώσω με τίποτα.. Πάντα μόλις την πλησιάζω φεύγει... Κάνω προσπάθεια εδώ και πολύ καιρό αλλα τίποτα.. Μήπως ξέρετε ή μπορειτε να μου δώσετε κάποια συμβουλή στο πως να την εξημερώσω;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα
Μπορεις να της βαλεις φαγητο κοντα σου και οπως τρωει μπορεις να αρχισεις να τη χαιδευεις σιγα-σιγα. Αλλα εφοσον εγινε και μανουλα ισως σε βλεπει και σαν απειλη για το μικρο της.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν της βαζεις συστηματικα φαγητο, θα σε συνηθισει. κι εγω ετσι ξεκινησα με τη Σωτηρια μου και τωρα ειμαστε αυτοκολλητες. Θα παρει ομως καιρο. εναλλακτικα μπορεις να της βαλεις calmivet στο φαγητο να ηρεμησει και να κοιμηθει λιγακι ωστε να την πας στο γιατρο να τη στειρωσεις. μετα λογικα θα ειναι πολυ πιο ηρεμη!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back