Άγριες γάτες στο υπόγειο

Νάντια Χαραλαμπίδου

Νεοφερμένο μέλος

Η Νάντια Χαραλαμπίδου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
θέλω τη συμβουλή σας. Εχω έναν μεγάλο υπόγειο χώρο και εκεί βρίσκονται
τέσσερις γάτες άγριες. Βρήκα ένα κτήμα για να τις μεταφέρω αλλά είναι αδύνατο να τις πιάσω. Τι μπορώ να κάνω?:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα σε βοηθούσε γατοπαγίδα αλλα μάλλον δύσκολο εκει που εισαι.
Πλησιάζονται τουλάχιστον οι γατούλες;
Δηλαδή αν δοκιμάσεις να τις ταίσεις μέσα σε γατοφόρο και να κλείσεις το πορτάκι, θα τα καταφέρεις πιστεύεις;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δύσκολα να μπει από μόνη της σε γατοφόρο ότι και να της βάλω μέσα. Αυτή η γατοπαγίδα τι είναι?
σκεφτόμουνα κάποιο τρόπο να τις κοιμήσω αλλά δε ξέρω πως.

Κάτι σαν κι αυτό είναι η γατοπαγίδα.
Αλλά αρκετά ακριβή να την αγοράσεις.

Γιατι δεν δοκιμάζεις για λίγο καιρο να τιυς βαζεις φαγητο στις γατοφορους. Υπαρχει μια (μικρη) πιθανοτητα να τις κοροιδεψεις ετσι...

Αυτο με το υπνωτικο δεν ξέρω ακριβως πως θα μπορουσε και αν θα μπορουσε να γινει. θα το ψάξω και θα σου πω αν ειναι.

Υπαρχει το καλμιβετ για να τα κοιμιζεισ αλλα πρεπει να σε συμβουλεψει γιατρος για την δοσολογια και μερικες φορες προκαλει τα αντιθετα αποτελεσματα μπορεις να δοκιμασεις με το γιατρο σου. Η αλλη λυση ειναι να ζητησεις απο το φιλοζωικο σωματειο καβαλας μια παγιδα δανεικια και να τις πιασεις με αυτην αφου πρωτα τις αφησεις καμμια μερα νηστικές για να μποθνε μεσα να φανε μετα εξισου θα πρεπει αν σου δειξουν να την χειριζεσαι και θα χρειαστεις και γατοφορεια δανεικα για να τια μεταβιβασεις απο την παγιδα εκει δεν ειναι δυσκολο. Ισως ενας εθελοντης μπορει να σε βοηθησει.

Το σωματειο ειναι καλο
ΑΙΣΩΠΟΣ
Τ.Θ. 6, 64007 Νέα Πέραμος, Καβάλα
Τηλ-Φαξ: 25940-21191
https://www.aesops.gr

e-mail:help@aesops.gr

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back