Άγριο γατάκι!

nenaki20271

Νεοφερμένο μέλος

Η Ελενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 107 μηνύματα.
Γειά σας!
Η γατούλα μου είναι 6 μηνών και δεν είναι καθόλου μα καθόλου χαδιάρα!
Μόλις την αγγίζουμε για χάδια μας δαγκώνει ενώ για παιχνίδια είναι πρώτη.Αναρωτιέμαι είναι ο χαρακτήρας της έτσι ή το κάνει επειδή είναι μικρή ακόμα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λογικά είναι έτσι, δεν είναι όλες οι γάτες χαδιάρες.

Αν δεν ήταν έτσι, και έγινε ξαφνικά μπορεί να υπάρχουν ιατρικοί λόγοι.
Επίσης 6 μηνών ΔΕΝ είναι μικρή, μπορεί να ζευγαρώσει και να κάνει γατάκια πλέον άνετα...:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνονοματη!!!! ετσι ηταν και ο Τσαμπικος μου!!!! δαγκωνιαρης!!!!!! μας τρελαινε!!!!! εχει να κανει με το γεγονος οτινπροφανως δεν εχει μεγαλωσει με αλλα γατακια και δεν εχει μαθει να κοντρολαρει την ενταση του δαγκωματος!!!! μΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ.....η παρτης αλλο 1 να μαθει να παιζει με αυτο, η υπομονη... μεχρι να γινει 1 ετους που θα ηρεμησει καπως!!!

..... μήν λέμε μεγάλες κουβέντες, εμένα το παιδί μου τα 2,5 έκλεισε, στειρωμένο απο 7 μηνών.. και ακόμα μου δίνει άδεια για να τον κοιτάξω.:mad::lol::lol:

ΧΑ!!! ΧΑ!!!! κακομαθημενο το εχεις..... ειπα θα ηρεμησει καπως!!!! εμενα με το που εγινε ενος ετους απλα μπορουσαμε να αφησουμες χωρις αγχος τα χερια μας και τα ποδια μας!!!

εμενα ο γατουλης ειναι ακρως χαδιαρης αλλα αν πλησιασω τη μυτη μου στο προσωπο του την δαγκωσε στα σιγουρα..βαζω οξυζενε και δεν με απασχολει (τα ματια μου παντα τα εχω κλειστα μη φαω καμια νυχια)για τα χερια δεν πειραζει..τη βρισκω να επιτιθεται εναλλαξ στο ενα και στο αλλο!

Μηπως δεν δαγκωνει απο επιθεση γιατι δεν θελει
τα χαδια αλλα ισως παιζει κανωντας δαγκωματακια
δεν ξερει απο χαδια δεν ξερει τη διαφορα και τα βλεπει
ολα για παιχνιδι.

Μηπως δεν δαγκωνει απο επιθεση γιατι δεν θελει
τα χαδια αλλα ισως παιζει κανωντας δαγκωματακια
δεν ξερει απο χαδια δεν ξερει τη διαφορα και τα βλεπει
ολα για παιχνιδι.

ακριβως...το γατι παιδια,δεν επιτιθεται....προσποιηται οτι επιτιθεται...παιζει δηλαδη...και επειδη δεν εχει να παιξει με αλλο γατακι ,παιζει μαζι σας...:)..ολα ή τουλαχιστον τα περισσοτερα γατακια το κανουν αυτο...

Ειναι η ωρα να τη στειρωσετε γι αυτο το κανει γρηηηηγορα στο κτηνιατρο μετα θα εχετε αλλη γατα ολο χαδια κα φιλια θα ειναι

και εγω πιστευω πως ειναι καιρος για στειρωση και θα ηρεμισουν καπως τα πραγματα. φυσικα εμενα η ρομινα μου αν και ειναι στειρωμενη και ενος χρονου ακομα μου δαγκωνει την μυτη οταν την χαιδευω η οταν κοιμαμαι διπλα της οχι ομως δυνατα για να πονεσω :)

Ειναι η ωρα να τη στειρωσετε γι αυτο το κανει γρηηηηγορα στο κτηνιατρο μετα θα εχετε αλλη γατα ολο χαδια κα φιλια θα ειναι

μη παιρνεις και ορκο :lol::lol::lol: Η στειρωση ειναι απαραιτητη, αλλα δεν ειναι σιγουρο οτι θα ηρεμησει η γατα. Ο δικος μου ακομα δαγκωνει :lol: Παιζουνε μωρε επειδη ειναι μονα τους και δεν εχουν παρεα. Αν ηταν επιθετικα και αγρια θα μας εστελναν στο νοσοκομειο με καθε δαγκωμα τους :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back