ria23
Διάσημο μέλος
Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα.
20-05-09
07:51
αθλιο πετ σοπ στην καλλιθεα που εμπορευεται ζωα και πουλια σε πρωτοφανεις και αθλιες συνθηκες..πριν παρω την Ηρω πηγα να ρωτησω για κατι γατακια που ειχε καθως νομιζα οτι τα χαριζε αλλα μου λεει 100 ευρω ειναι ημιαιμα αγκυρας..μα λεω αρα δεν ειναι ρατσας τι 100 ευρω? μα ειναι Αγκυρας λεει..

τα κλουβια ειναι παρα πολυ μικρα..εχει μεσα μεχρι και κοτες,περιστερια κτλπ..τα κουνελια ειναι 4-5 σε ενα κλουβι δεν χωρανε να κινηθουν..τα πουλια (καθως εχω αρκετες γνωσεις πανω στο ειδος) ειναι σε πολυ ασχημες συνθηκες...καθε φορα που περναω απο κει ποναει η ψυχη μου..τι μπορει να γινει να κλεισουμε αυτο το μαγαζι..?
το μαγαζι για οσους μενουν εδω κοντα ειναι στην αγορα στο στενο που ειναι το porky διπλα απο ενα μαγαζακι με καλτσες. και πιο παλια ηταν πετ σοπ αλλα ειχε μονο πουλακια και τροφες..αλλαξε ο ιδιοκτητης και εχει βγαλει ενα σωρο κλουβια στο δρομο..με διαφορα ειδη μεσα..εγω ειμαι διατεθημενη να κανω καταγγελια αλλα λογω εξεταστικης δεν υπαρχει χρονος για τρεξιμο και σιγουρα μονο με μενα δουλεια δεν γινεται..
θελω να ρωτησω λοιπον τι διαδικασια χρειαζεται και αν υπαρχουν και αλλα ατομα διατεθημενα να καταγγειλουν το μαγαζι αυτο..

τα κλουβια ειναι παρα πολυ μικρα..εχει μεσα μεχρι και κοτες,περιστερια κτλπ..τα κουνελια ειναι 4-5 σε ενα κλουβι δεν χωρανε να κινηθουν..τα πουλια (καθως εχω αρκετες γνωσεις πανω στο ειδος) ειναι σε πολυ ασχημες συνθηκες...καθε φορα που περναω απο κει ποναει η ψυχη μου..τι μπορει να γινει να κλεισουμε αυτο το μαγαζι..?το μαγαζι για οσους μενουν εδω κοντα ειναι στην αγορα στο στενο που ειναι το porky διπλα απο ενα μαγαζακι με καλτσες. και πιο παλια ηταν πετ σοπ αλλα ειχε μονο πουλακια και τροφες..αλλαξε ο ιδιοκτητης και εχει βγαλει ενα σωρο κλουβια στο δρομο..με διαφορα ειδη μεσα..εγω ειμαι διατεθημενη να κανω καταγγελια αλλα λογω εξεταστικης δεν υπαρχει χρονος για τρεξιμο και σιγουρα μονο με μενα δουλεια δεν γινεται..
θελω να ρωτησω λοιπον τι διαδικασια χρειαζεται και αν υπαρχουν και αλλα ατομα διατεθημενα να καταγγειλουν το μαγαζι αυτο..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
20-05-09
09:01
Και που να καλοκαιριάσει.. και να αρχίσουν και οι ζέστες..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα.
20-05-09
09:16
αν μαζευτουμε, ειμαι μεσα 

γεωργια33
Νεοφερμένο μέλος
Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελληνικό (Αττική). Έχει γράψει 105 μηνύματα.
26-09-11
19:05
Απάντηση: Άθλιο πετ σοπ στην Καλλιθέα
εγινε κατι;;;; εκλεισε το μαγαζι;;;;;
εγινε κατι;;;; εκλεισε το μαγαζι;;;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum