Vaso The Great
Νεοφερμένο μέλος
) και τί νομίζετε ότι βρήκα;Γατιά!3 Νεογέννητα γατάκια μέσα σε σακούλα του Δήμητρα Μάρκετ (ένα σούπερ μάρκετ που έχουμε μόνο εμείς εδώ στην Κέρκυρα)!Αλλά πέστε καλύτερα 2, γιατί το ένα είχε πεθάνει:cry:!Ήταν ένα μαύρο:greycat: και ένα γκρι.Το γκρι είχε ανοίξει το ένα του μάτι
.Το άλλο το μαύρο το πάλευε να το ανοίξει
.Τα πήγαμε στη γιαγιά μου και μας φώναξε
γιατί δεν της αρέσουν τα γατάκια:greycat::cat:
και τέτοια...Βέβαια δεν την αδικώ γιατί το είχε το δίκιο της.Από το δρόμο τώρα, δεν ξέραμε από πού ήταν.Και η μάνα τους πουθενά!Άφαντη!Όπως καταλαβαίνετε, τα γατάκια δεν τα κρατήσαμε, και τα γυρίσαμε στα σκουπίδια.Δεν μπορώ να φανταστώ ότι μπορεί να είχε περάσει η σκουπιδιάρα και να πήρε!(Και ξέρετε, ε;Η σκουπιδιάρα έχει λεπίδες που θρυμματίζουν τα σκουπίδια!)Λέτε να τα έλιωσαν;Αλλά δεν θα τα είδαν οι σκουπιδιάρηδες;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
και τέτοια...Βέβαια δεν την αδικώ γιατί το είχε το δίκιο της.Από το δρόμο τώρα, δεν ξέραμε από πού ήταν.Και η μάνα τους πουθενά!Άφαντη!Όπως καταλαβαίνετε, τα γατάκια δεν τα κρατήσαμε, και τα γυρίσαμε στα σκουπίδια.Δεν μπορώ να φανταστώ ότι μπορεί να είχε περάσει η σκουπιδιάρα και να πήρε!(Και ξέρετε, ε;Η σκουπιδιάρα έχει λεπίδες που θρυμματίζουν τα σκουπίδια!)Λέτε να τα έλιωσαν;Αλλά δεν θα τα είδαν οι σκουπιδιάρηδες;
εγω προσωπικα δεν καταλαβαινω τιποτα....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Βάσω, σίγουρα υπάρχουν και πιο ενδιαφέροντα πράγματα να κάνεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Μα καλά,τα επιστρέψατε στον κάδο;Ήμαρτον πια!Και χαρακτηρίζεις άκαρδους αυτούς που το έκαναν;Κι εσεις τι είστε;Με καρδιά που τα επιστρέψατε στον κάδο;Και τώρα αναρωτιέστε τι απέγιναν κι αν τα έλιωσε το σκουπιδιάρικο;Που μας το κάνεις και περιγραφή των κοφτερών λεπιδων,για να σιγουρευτούμε ότι είναι αρκετα μακάβρια η περιγραφή!Πρόπερσι πήγα να πετάξω τα σκουπίδια μας στον κάδο (δεν μας ενδιαφέρει αυτό!) και τί νομίζετε ότι βρήκα;Γατιά!3 Νεογέννητα γατάκια μέσα σε σακούλα του Δήμητρα Μάρκετ (ένα σούπερ μάρκετ που έχουμε μόνο εμείς εδώ στην Κέρκυρα)!Αλλά πέστε καλύτερα 2, γιατί το ένα είχε πεθάνει:cry:!Ήταν ένα μαύρο:greycat: και ένα γκρι.Το γκρι είχε ανοίξει το ένα του μάτι
.Το άλλο το μαύρο το πάλευε να το ανοίξει
.Τα πήγαμε στη γιαγιά μου και μας φώναξε
γιατί δεν της αρέσουν τα γατάκια:greycat::cat:
!Φοβόνταν μην κολλήσουμε καμιά αρρώστια
και τέτοια...Βέβαια δεν την αδικώ γιατί το είχε το δίκιο της.Από το δρόμο τώρα, δεν ξέραμε από πού ήταν.Και η μάνα τους πουθενά!Άφαντη!Όπως καταλαβαίνετε, τα γατάκια δεν τα κρατήσαμε, και τα γυρίσαμε στα σκουπίδια.Δεν μπορώ να φανταστώ ότι μπορεί να είχε περάσει η σκουπιδιάρα και να πήρε!(Και ξέρετε, ε;Η σκουπιδιάρα έχει λεπίδες που θρυμματίζουν τα σκουπίδια!)Λέτε να τα έλιωσαν;Αλλά δεν θα τα είδαν οι σκουπιδιάρηδες;
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
εγω προσωπικα δεν καταλαβαινω τιποτα....![]()
Ουτε εγω καταλαβαινω....η μαλλον καλυτερα δεν θελω να καταλαβω

Vaso The Great
Νεοφερμένο μέλος
SIANEL
Νεοφερμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Δε θα εκφραστώ,δε θα εκφραστώ...Έλα μια βόλτα όλοι απο τον κτηνίατρο!Ωραία, αφού δεν σας αρέσουν αυτά που γράφω πηγαίντε να διαβάσετε κανένα άλλο!Και θέλω κιόλας να απαντήσω σε αυτή που μου είπε ότι σκοτώνω την ώρα μου!Γιατί εσύ δεν μπαίνεις για να σκοτώσεις την ώρα σου;Αν ήθελα να σκοτώσω την ώρα μου θα έκανα εγγραφή σε άλλο site!Και εδώ μπαίνεις για να διαβάζεις και να γράφεις!Και αυτό ακριβώς έκανα!Έγραψα κάτι που έζησα πρόπερσι!Και όποιος έχει πρόβλημα με αυτό στον κτηνίατρό του!

ruko
Διάσημο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool