Άκεφος και νηστικός...

natalo9

Δραστήριο μέλος

Η natalo9 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 414 μηνύματα.
Καλησπέρα..
Ειχε καιρο να με απασχολήσει ο πασάς μου με αδιαθεσίες και σήμερα που γυρισα απο Θεσσαλονίκη τον βρήκα χάλια.. Η μανα μου μου είπε οτι απο εχθές το απόγευμα έιναι έτσι..άκεφος και δεν έχει όρεξη να φάει τίποτα..
Αφήστε που είναι μαύρος- δεν ξέρω απο τι- αλλά πήγα να τον καθαρίσω με ένα βρεγμένο χλιαρό πανάκι και μου φάνηκε σαν κάπνα από καυστήρα..
Πήρα τον κτηνιάτρο του και μου ειπε ότι θα έρθει το απόγευμα να τον εξετάσει.Εγω είμαι όμως μες στο άγχος γιατί έφαγε με το ζόρι κοτοπουλάκι βραστό και τωρα κοιμάται πολύ βαθιά..το μανάρι μου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπομονή μέχρι να έρθει ο γιατρός.:/:
Το ότι έφαγε όμως έστω και λίγο είναι καλό, σωστά;
Περαστικά σας, ολα καλά θα πάνε, είμαι σίγουρη.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπομονή μέχρι να έρθει ο γιατρός!
Εύχομαι να μην είναι τίποτε σοβαρό....:)
Περιμένουμε νέα:)

Κανένα νέο;Ο γιατρός ήρθε;

θα πανε ολα καλα...

Ευχαριστούμε για τις ευχές σας!! :)
Ηρθε ο καλός μας ο γιατρός σπίτι με το κινητό του τζίπ-ιατρείο..και μας βρηκε πολύ χάλια!!
Πυρετός 40,5, ουρολοίμωξη και αρχές πνευμονίας..
Του έκανε 2 ενέσεις- μια παυσίπονη και μια αντιβίωση και περιμέναμε κάνα μισάωρο μπάς και δημιουργήσει καμία αλλεργική αντίδραση.
Ευτυχώς το μανάρι μου άντεξε..
Πριν λίγο ξυπνήσε και μας παραπονιέται για βόλτα..αν καταφέρω και τον κρατήσω μέσα, καλώς!
Τώρα αντιβίωση πρωί βράδυ για 8μέρες και πολύ προσοχή στο φαγητό και το νερό του..αν είναι ακόμη ακεφος για φαγητό και αυριο, θα του βάλουμε όρο..
Αυτά.
Ελπίζω να πάνε όλα καλά γιατί απο την στιγμή που τον είδα έτσι χάλια τον μπαρμπαδέλα μου με πόνεσε το στομάχι. Και όχι τίποτα άλλο, γιορτάζει και σήμερα!!:):):)

Περαστικά σας.:)...και να τον προσέχεις αυτές τις μέρες μέχρι να πάρει και πάλι τ΄απάνω του;)

Περαστικά του και χρόνια του πολλά-πολλά!:)

περαστικα σας ελπιζω συντομα να ειστε πολυ καλα :)

Περαστικά να είναι,γράψε μας νέα του αύριο!Όλα θα πάνε καλά!

Περαστικά στο γατούλη σου. Όλα να πάνε καλά!

Περαστικούλια του!:(
Μην υποκύψεις στην απαίτησή του να βγεί έξω, σκέψου το, μπορεί να μην τον βρεις εγκαίρως για την αντιβίωση ή αν έχει πυρετό να πέσει να κοιμηθεί κάπου που δεν θα τον βρίσκεις.:cry:
Λίγες μέρες είναι μέχρι να αναρρώσει...:/:
Κάνε την καρδιά σου πέτρα και κράτα τον μέσα μέχρι να γίνει καλά, και μετά θα έχει όσο έξω λαχταράει η ψυχή του!!!:D
Όλα να πάνε καλά!:rolleyes:

Περαστικά στον γατούλη σας. Όλα να πάνε καλά!

Καλησπέρα.
Νέα από το μέτωπο..
Η μέρα μας ξεκίνησε άσχημα, αν και είχαμε πολύ ήσυχη νύχτα (παραδόξως!!). Μάλλον μου κρατούσε μουτράκια που δεν τον έβγαλα έξω..;)
Πήρε την αντιβίωση σαν καλός ασθενής και μετά από κάνα μισάωρο έπεσε σε λήθαργο..ούτε νερό δεν ήθελε να πιεί..Εκεί τα χρειάστηκα λίγο:/:αλλά ευτυχώς ο καλός μας ο κτηνίατρος -πάντα στις επάλξεις- μας καθησύχασε.
Και ξαφνικά εκεί που κοιμόταν το απόγευμα, ακούει το ψυγείο να ανοίγει, έρχεται κουζίνα και αρχίζει να νιαουρίζει για φαγητό.:)Έφαγε λίγες κροκέτες, λίγη κονσέρβα, ήπιε και νεράκι και τώρα τον έχω μέσα στην καλαθούνα του και κοιμάται.
Θα πάρει και την αντιβίωση του τώρα και θα κοιμηθούμε παρέα..
Ας ελπίσουμε να έχουμε ήσυχη νύχτα..

Όλα καλά θα πάνε,θα πάρει την αντιβίωσή του και θα είναι περδίκι(γατοπέρδικο):D

μπραβο μπραβο σα να συνερχεται το γατακι σου!! αντε λιγες μερες υπομονη...κρατηθειτε να μην βγει εξω ο μικρακος!!!
ολα να πανε καλα!!!:)

Μπράβο!:)
Καλή συνέχεια....

Αχ, περαστικά! Μια χαρά θα πάει!:) Όπως λέει κι η γιαγιά μου, τα γατιά είναι ταυριά σκέτα!

Καλησπέρα !!
Σήμερα ειμαι πολύ χαρούμενη γιατί επιτέλους ο πασάκος μας έδειξε σημάδια ανάρρωσης..
Έκατσε όλο το βραδυ μέσα ήσυχος και κύριος σαν μικρός μπαρμπαδέλας και κατά τις 7 ανέβηκε στο κρεβάτι, με ζύμωσε και με πήγε μπροστά στο ντουλάπι με τα φαγητά του..αν ήταν δυνατόν να έμπαινε μέσα στο ντουλάπι!!:):)
Έφαγε κροκέτες, ήπιε νερό, έφαγε βραστό κοτοπουλάκι, πήρε την αντιβίωση του, έκανε και μια βόλτα για τσισάκια στο διπλανό οικόπεδο και τώρα τον έχω εδώ και κοιμάται..
Ευτυχώ πάνε όλα καλά, οπότε μπορώ και γω να φύγω ήσυχη.
Αυτά τα νέα μας..:)

Είδες;Άντε να αναρρώσει πλήρως γρήγορα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back