Άλλαξε η γατούλα μου

laki

Νεοφερμένο μέλος

Ο laki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Για σας με λένε Ναδια γράφω εδώ για πρώτη φορά και θέλω καταρχάς να δώσω συγχαρητήρια σε αυτό το forum για τις γνώσις που μας παρέχει σχετικά με το πώς να φροντίζουμε σωστά τα αγγελούδια μας. :up:Εγώ έχω δυο γατάκια που τα υπεραγαπώ την Φευ που είναι 6 μηνών και τον Λάκη και είναι 7 μηνών. Τα γατάκια τα πάνε πολύ καλά μεταξύ τους και είναι πολύ ζωηρά και χαρούμενα. Όμως τις τελευταίες δύο μέρες η Φευ έχει αλλάξει δεν την αναγνωρίζω κοιμάται συνεχεία και το βασικό δεν θέλει να παίξει ενώ πριν μόλις άνοιγα το συρτάρι για να πάρω το αγαπημένο της παιχνίδι ήτανε διπλά μου σε ένα δευτερόλεπτο το καλό είναι ότι τρώει. Μου δίνει την εντύπωση σαν να έχει πάθει κατάθλιψη. Βασικά εγώ ανησυχώ μήπως είναι κάτι με την υγειά της γιατί την παρασκευή που πέρασε μου ξέφυγε στην βεράντα και πριν την πάρω πρόλαβε να πει από το νερό που έχω για τις αδέσποτες γάτες . Τον γιατρο μου δεν θέλω να ενοχλήσω ακόμα γιατί είναι διακοπές μήπως μπορείτε εσείς οι γατοφιλει να με βοηθήσετε να καταλάβω τι μπορεί να έχει το κοριτσάκι μου γιατί δεν ξέρω για την Φευ εγώ όμως σίγουρα θα πάθω κατάθλιψη. Ξέχασα να αναφέρω ότι και τα δύο μου γατάκια είναι εμβολιασμένα και στειρωμένα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ίσως φταίει η ζέστη που κοιμάται συνέχεια, αν η αλλαγή συμπεριφοράς όμως είναι δραματική ίσως θα έπρεπε να την πας σε ένα γιατρό να τη δει έστω, μέχρι να επιστρέψει ο δικό σου από τις διακοπές, πάντως αν τρώει κ πάει τουαλέτα δε νομίζω να είναι κάτι οργανικό

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλου κακου γρηγορα στο γιατρο αν συνεχισει εστω και σε αλλον αρκει να ναι καλος

Εφόσον η αλλαγή που παρατήρησες είναι τις δύο τελευταίες μέρες, νομίζω πως είναι απίθανο να οφείλεται στη ζέστη, μια και ζέστη έχουμε τους τελευταίους μήνες. Πολύ φοβάμαι ότι είναι σημάδι κάποιου προβλήματος στην υγεία της.
Η ληθαργική συμπεριφορά, το ότι κοιμάται συνέχεια και δεν παίζει δηλαδή, είναι πολύ συχνά ένδειξη πυρετού. Θα μπορούσε επίσης να σημαίνει διάφορα άλλα πράγματα, όπως ότι πονάει κάπου ή ότι έχει αναιμία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει άμεσα να τη δει κτηνίατρος, κι ας μην είναι ο δικός σας.
Μην το καθυστερήσεις καθόλου, ό,τι κι αν είναι αντιμετωπίζεται, αλλά πρέπει να το κοιτάξεις το συντομότερο δυνατό.
Περαστικά!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back