Άλλη μία ιστορία...

Niki

Δραστήριο μέλος

Η Niki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 405 μηνύματα.
Στο Ρέθυμνο έχουμε με την αδερφή μου δυο γατούληδες στειρωμένους . Πριν 2 χρόνια ο ένας , ο Νααμάν , πέρασε πολύ άσχημες στιγμές . Παραλίγο να τον χάσουμε . Η αδερφή μου έμενε στον τέταρτο όροφο τότε . Και άφηνε τα γατιά να κυκλοφορούν στο μπαλκόνι . Συνήθιζαν να κάνουν πασαρέλα στο κάγκελο . Μια μέρα συνέβη , η αδερφή μου έπλενε πιάτα και κοίταζε τα γατιά από το τζάμι . Καθώς ο Νααμάν περπατούσε στο κάγκελο ο μικρός , το πειραχτήρι , ο Ναραμπόθ , τον πείραξε και έχασε την ισορροπία του . Η αδερφή μου τον βλέπει να πέφτει ... Το γατί έπεσε από τον τέταρτο... Ευτυχώς καθώς έπεφτε βρήκε σε ένα δέντρο ψηλό ... Τρέχει πανικόβλητη κάτω η Στέφη ... Τον βρήκε φουντωμένο να κουτσαίνει και να κλάιει ... Φρίκη . Τον πάει σε έναν μ***** κτηνίατρο ο οποίος ο κύριος ήταν βιαστικός . Βάζει στο αριστερό ποδαράκι του Νααμάν νάρθηκα για ... ανθρώπινο δάκτυλο ... Ναι !!! :mad: Το γατί μετά από λίγες μέρες παθαίνει γάγραινα ! Η Στέφη τον πήγε σε έναν άλλον κτηνίατρο πολύ καλό και έκανε τα πάντα για να τον σώσει . Και τα κατάφερε ... Να είναι καλά ο άνθρωπος ... Υπήρχε η πιθανότητα να του κόψουν το ποδαράκι ή και να του κάναμε ευθανασία ... Όμως τα κατάφερε ... Υπέφερε ο καημένος . Από τότε τα γατιά δεν βγαίνουν ποτέ στο μπαλκόνι . Για να μην ξαναζήσει ο καημένος ο Νααμάν το ίδιο μαρτύριο . Τώρα το μόνο που του έμεινε είναι μια ουλή στο ποδαράκι . :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παλι καλα τα καταφερε το γατακι!!!:up: :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τέλος καλό, όλα καλά για τον Νααμάν. Πάντως για το μπαλκόνι αν βάλεις ψηλές καλαμιές ή πλέγμα δεν νομίζω να κινδυνεύουν να πέσουν.

υγ: τα ονοματα πως προκύψαν? Είναι πολύ περίεργα, αλλά όμορφα περίεργα! :)

Από το έργο του Όσκαρ Ουάιλντ , Σαλώμη . Ο Νααμάν ήταν ο δήμιος που αποκεφάλισε τον Ιωάννη και ο Ναραμπόθ ερωτευμένος με τη Σαλώμη . λλιτεχνικά γατιά ... Η αδερφή μου μετά από αυτό που πέρασε το γατί δεν μπορεί , φοβάται ... Δεν τα αφήνει ποτέ έξω πια . Πέρασε δύσκολα τότε ... Παραλίγο να τον χάσει .

πολυ ομορφα τα ονοματα οντως:) και παλι καλα που κι εδω το τελος ηταν αισιο;)

Λογικό είναι να φοβάται η κοπέλα.
Ευτυχώς που ο Νααμάν επιβίωσε από το ατύχημα και πήγαν όλα καλά.
Κι εγώ έτσι το έβλεπα το Σβουράκι να κάνει ισορροπία και φοβόμουν, οπότε στην αρχή ήταν μόνο στο διαμέρισμα. Τώρα που έχουμε σπίτι με κήπο, βολτάρει ελεύθερη.

ο δικος μου εινα τοσο φοβιτσιαρης που ενω βγαινει στο μπαλκονι δεν πλησιαζει στην ακρη του!!!:P :P

Ευτυχώς που πήγαν όλα καλα και όντως ωραια ονοματα! Προσωπικά νομιζω αν εβλεπα κανενα γατί να κανει ελευθερη πτώση θα παθαινα ανακοπή!!!! Ούτε να το φανταστω δεν θελω!

Όταν έφτασα στο Ρέθυμνο και μετακομίσαμε μετά από αυτό το συμβάν αλλού , μέναμε στον πρώτο όροφο . Ένα πρωί ο Ναραμπόθ ένοιξε το τζάμι μόνος του ( ! ) βγήκε έξω και η αδερφή μου τρελάθηκε πάλι . Κοιμόταν και το κατάλαβε όταν ξύπνησε . Κατέβηκε στο δρόμο και φώναζε το όνομά του . Εγώ έλειπα , δυστυχώς για να έψαχνα κι εγώ . Ευτυχώς βλέπει το γατί να προβάλει κα΄τω από ένα αυτοκίνητο . Τρέχει στο μέρος της και πηδά πάνω της . Για ώρα δεν έφυγε από την αγκαλιά της ... :happy::happy::happy::happy:

το γλυκο μου...:inlove:

Διαβάζοντας θέματα σήμερα βλέπω ότι οι γάτοι όλων μας πέρασαν μια περιπέτεια αυτές τις μέρες μας ! θα πς κι εγώ για τους δικούς μου ! Σήμερα το απόγευμα βγήκα στο μπαλκόνι να μαζέψω τα ρούχα που είχα απλώσει . Όμως τα τζάμια στο απίτι μου κλείνουν από τη μέσα μεριά . Πάντα προσέχω και ποτέ δεν βγαίνουν οι γάτοι μου έξω . Ποτέ δε μου ξεφεύγουν . Τους προσέχω σαν τα μάτια μου για 2 λόγους : 1) γιατί παλιά είχαμε προβλήματα με το Νααμάν που έπεσε και από τότε έχουμε γίνει στρίγγλες με την αδερφή μου και 2) γιατί από την πίσω μεριά του σπιτιού οι αποστάσεις μεταξύ των μπαλκονιών είναι πολύ κοντινές και μπορούν να πηδήξουν με πολλή ευκολία . Και για να μην σας τα πολυλογώ , όταν μπήκα πάλι σπίτι , δεν κλείδωσα το τζάμι απλά το έκλεισα λίγο και πήγα στο μπάνιο να πάρω τα επόμενα ρούχα για άπλωμα . Και μετά επειδή ψιλοξεχάστηκα τρέχω για πάω να δω τη βλακεία που έκανα . Και όντως βλέπω τον μικρό να μυρίζει στο μπαλκόνι και να κοιτάει κάτω και ο Νααμάν .... Έπαθα αμόκ ! Δεν τον έβρισκα ! Φώναζα σαν τρελκή μέσα και έξω από το σπίτι . Πουθενά !!! Τίποτα !!!:cry: :cry: :cry: Δεν το πίστευα ... Δεν τον έβρισκα ... Τρελάθηκα . Και μετά σκέφτηκα ότι μερικές φορές τρυπώνουν στην ντουλάπα . Και πήγα και την άνοιξα και ΕΥΤΥΧΩΣ ήταν μέσα και τον έκλεισα καταλάθος . Ακόμα τρέμω ....:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Πω πω, τι πέρασες κι εσύ. Ευτυχώς που είχε κλειστεί στη ντουλάπα ο Νααμάν...
Εν τω μεταξύ, είναι πολύ όμορφα τα γατιά σου.:inlove: Είναι κάποιας ράτσας;

Τι ομορφούληδες ειναι αυτοί !!!!!!! :up:

αχ ετσι μαβρουλια και τα δυο ειναι μια γλυκα:D

Ακόμα προσπαθώ να ξεπεράσω το σοκ ! Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τα καλά λόγια !!! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back