Άλλο υπνωτικό εκτός από Calmivet;

alexianna

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο alexianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 130 μηνύματα.
Καλησπέρα σας,

προσπαθώ εδώ και καιρό να στειρώσω τις γάτες στη γειτονιά μου, έχω πιάσει πολλές, άλλες εύκολα και άλλες με γατοπαγίδα. Όμως είναι μία που ζευγαρώνει αυτόν τον καιρό και δεν μπορώ να την πιάσω με τίποτα παρόλο που από μένα τρώει! Με βλέπει και γίνεται Λούης, όσο για τη γατοπαγίδα αφήστε τα καλύτερα. Μπαίνουν όλα τα άλλα εκτός από αυτή. Μπορεί να είναι νηστική 2 μέρες, να έχω βάλει μέσα την πιο νόστιμη τροφή, αλλά αυτή όχι μόνο δεν μπαίνει, ούτε καν πληιάζει! Τόσο φοβισμένη... Οπότε σκέφτομαι τη λύση του υπνωτικού. Με το Calmivet έχω τις πιο απογοητευτικές εμπειρίες, δεν κοιμάται καμία... Στο pet shop μου είπαν για μια υπνωτική πάστα που είναι άμεση, sedanil νομίζω, αλλά λέει πωλείται μόνο στη Γερμανία αλλά την έχουν κάποια φιλοζωικά σωματεία εδώ. Ξέρετε αν όντως λέγεται έτσι και αν υπάρχει, ξέρετε κάποιο σωματείο που μπορεί να μου δώσει λίγο; Γιατί εγώ στην περιοχή μου (Ψυχικό) δεν έχω κάποια οργανωμένη φιλοζωική..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Άλλο υπνωτικό εκτός από Calmivet?

Δεν ξέρω καθόλου να σου πω που μπορείς να βρεις τέτοιο προιόν ωστόσο έχε υπόψη σου ότι το να δώσεις υπνωτικό/ηρεμηστικό σε μια αδέσποτη γατούλα σημαίνει ότι θα πρέπει να την περιορίσεις αμέσως..
Διαφορετικά, μπορεί να κινδυνέψει ανά πάσα στιγμή όπως καταλαβαίνεις από το οτιδήποτε..

Καλή τύχη σου εύχομαι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μου είπαν ότι με αυτό η γάτα κοιμάται αμέσως! αλλά επειδή έχει ελαφρύ ναρκωτικό μέσα είναι δύσκολο να το βρεις!

Καλημέρα Alexianna και καλώς ήρθες! Το calmivet εγώ δεν το ξέρω σαν ναρκωτικό, αλλά σαν ηρεμιστικό μόνο. Έτσι μου το εξήγησε ο κτηνίατρος οπότε είναι λογικό να μην κοιμούνται οι γάτες, αλλά να ηρεμούν. Το έχω χρησιμοποιήσει στο δικό μου γατούλη και πραγματικά τον ηρέμησε χωρίς βέβαια να κοιμηθεί, αν και γενικά δεν μου αρέσει να του δίνω τέτοια. Τώρα το πόσο ηρεμούν εξαρτάται από τη δόση και την καθορίζει ο γιατρός, όπως και με κάποιο δοκιμαστικό που κάνεις στη γάτα για τη συγκεκριμένη δόση για να δεις πόσο θα την πιάσει και πώς θα αντιδράσει. Πριν δώσεις οτιδήποτε άλλο στη γάτα θα πρότεινα να πάρεις τη γνώμη του κτηνίατρο. Ενδεχομένως να το ξέρει το φάρμακο και να μπορεί να στο βρει ή να έχει κάποια εναλλακτική να σου προτείνει. Το ίδιο το υπνωτικό υποθέτω μπορείς να το προμηθευτείς από το internet, όπως τα περισσότερα φάρμακα που δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα, αλλά δεν θα το συνιστούσα χωρίς την άποψη γιατρού :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back