zoe8
Νεοφερμένο μέλος
Ο zoe8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
15-12-07
12:45
Γεια! Έχω έναν γατούλη 10 χρονών και έχω παρατηρήσει πως το τελευταίο διάστημα η άμμος του είναι πάντα μούσκεμα. Ποτέ άλλοτε δεν ήταν τόσο υγρή με αποτέλεσμα να του την αλλάζω κάθε μέρα. Μήπως ξέρετε τι μπορεί να φταίει; Δεν έχω παρατηρήσει κανένα σύμπτωμα ανησυχητικό. Μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα ο γατούλης ή να φταίει ο καιρός και η ποιότητα της άμμου; Ευχαριστώ! 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα.
15-12-07
14:50
Έχει αλλάξει κάτι στην διατροφή του ή στην άμμο που αγοράζεις; Μήπως για κάποιο λόγο πίνει πιο πολύ νερό;
Τον κτηνίατρο σου τον ρώτησες;;
Τον κτηνίατρο σου τον ρώτησες;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
15-12-07
15:21
Ρίξε κι εδώ μια ματιά (πάτησε στην καρτέλα "Πολυουρία").
zoe8
Νεοφερμένο μέλος
Ο zoe8 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
15-12-07
20:31
Ευχαριστώ για την απάντηση. Όχι δεν έχει αλλάξει κάτι στη διατροφή, ούτε στην άμμο που αγοράζω και δεν πίνει παραπάνω νερό από το κανονικό. Την Δευτέρα κιόλας θα κλείσω ραντεβού για εξετάσεις. Ευχαριστώ πάντως και πάλι!
drusilia
Διάσημο μέλος
Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα.
16-12-07
10:47
Νομίζω οτι αυτο ειναι το καλέτερο που έχεις να κάνεις. Πες μας πως πήγε!
goldencat
Νεοφερμένο μέλος
Η goldencat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα.
21-12-07
18:10
μηπως εχει σακχαρο?
zoe8
Νεοφερμένο μέλος
25-12-07
17:12
Θα δείξει! Μίλησα με τον κτηνίατρο του και μου είπε πως πρέπει να γίνουν οι εξετάσεις αίματος. Με το νέο έτος θα τις κάνουμε και θα δούμε. Κατά τ' άλλα όμως η συμπεριφορά του είναι απολύτως φυσιολογική.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum