amz
Νεοφερμένο μέλος
Ο amz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
13-02-09
13:00
Γειά σας!Εδώ και 2 εβδομάδες προστέθηκε ένα νέο μέλος στην οικογένεια ο Φάτσας μου!Όλα τέλεια προς το παρόν απλά ήθελα να μάθω αν ειναι φυσιολογικό για ένα γατάκι 3 μηνών να του αλλάζω την άμμο κάθε 2-3 μέρες.Ποιά μάρκα χρησιμοποιείτε?Αυτή τη στιγμή έχω πάρει μία φτηνή 3,5 ευρώ τα 5 κιλά αλλά μου φαίνεται πως μάλλον θα την αλλάξω γιατί δε με πειράζει τόσο που αλλάζω συχνά την άμμο όσο το γεγονός ότι δε συγκρατεί καλά τις μυρωδιές!!Οπότε επειδή είμαι και αρχάρια κάθε πρόταση θα με βοηθήσει αρκετά!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα.
13-02-09
13:11
Kαλημέρα amz,καλως ήρθες στην παρέα μας και καλώς τον δέχτηκες τον Φάτσα σου!!
Την άμμο πρέπει να την καθαρίζεις καθημερινά,αυτό εννοείται.Αν παίρνεις φτηνή άμμο καταλήγεις να ξοδεύεις περισσότερα με το να την αλλάζεις συχνά.Μια πάρα πολύ καλή είναι αυτή της Everclean Fresh Guard που είναι για τις μυρωδιές,η οποία δημιουργεί σκληρούς βώλους στα σημεία που έχει κατουρήσει η γατούλα.Είναι πολύ εύκολο να την καθαρίσεις γιατί πετάς μόνο τα κακάκια και τους βώλους που δημιουργούνται,μένοντας η υπόλοιπη άμμος καθαρή.Είναι φυσικά πιο ακριβή αλλά αξίζει τα λεφτά της.Εγώ δίνω γύρω στα 10 Ε για τη μικρή συσκευασία.Αν θυμάμαι καλά είναι ή 5 ή 6 κιλά ...Ολόκληρη την άμμο την αλλαζω κάθε 2 βδομάδες περίπου.Αν έχεις μια γατούλα μονο ίσως σου κρατήσει και παραπάνω.
Την άμμο πρέπει να την καθαρίζεις καθημερινά,αυτό εννοείται.Αν παίρνεις φτηνή άμμο καταλήγεις να ξοδεύεις περισσότερα με το να την αλλάζεις συχνά.Μια πάρα πολύ καλή είναι αυτή της Everclean Fresh Guard που είναι για τις μυρωδιές,η οποία δημιουργεί σκληρούς βώλους στα σημεία που έχει κατουρήσει η γατούλα.Είναι πολύ εύκολο να την καθαρίσεις γιατί πετάς μόνο τα κακάκια και τους βώλους που δημιουργούνται,μένοντας η υπόλοιπη άμμος καθαρή.Είναι φυσικά πιο ακριβή αλλά αξίζει τα λεφτά της.Εγώ δίνω γύρω στα 10 Ε για τη μικρή συσκευασία.Αν θυμάμαι καλά είναι ή 5 ή 6 κιλά ...Ολόκληρη την άμμο την αλλαζω κάθε 2 βδομάδες περίπου.Αν έχεις μια γατούλα μονο ίσως σου κρατήσει και παραπάνω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα.
13-02-09
13:11
καλως ηρθες στην γατοπαρεα μας, να μας βαλεις φωτο του παιδιου σου να καμαρωσουμε ! 
στο τμημα reviews του φορουμ, και μετα κοκκοι τουαλετας, θα δεις πολλες κριτικες για διαφορες αμμους. σιγουρα οι ακριβοτερες ειναι και καλυτερες.

στο τμημα reviews του φορουμ, και μετα κοκκοι τουαλετας, θα δεις πολλες κριτικες για διαφορες αμμους. σιγουρα οι ακριβοτερες ειναι και καλυτερες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα.
13-02-09
13:12
Καλως ηρθες και καλως τον δεχτηκες τον φατσα σου
μια πολυ καλη αμμος ειναι η Ever Clean.... πετας και τα τσισα που γινονται σβωλοι και φυσικα τα κακα και η αμμος μενει παντα καθαρη, απλα λιγο λιγο συμπληρωνεις οταν μειωνεται η ποσοτητα
Επισης στο my cat στα "reviews" θα δεις κι αλλες μαρκες

μια πολυ καλη αμμος ειναι η Ever Clean.... πετας και τα τσισα που γινονται σβωλοι και φυσικα τα κακα και η αμμος μενει παντα καθαρη, απλα λιγο λιγο συμπληρωνεις οταν μειωνεται η ποσοτητα

Επισης στο my cat στα "reviews" θα δεις κι αλλες μαρκες

amz
Νεοφερμένο μέλος
Ο amz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
13-02-09
13:39
Σας ευχαριστώ πολύ!Θα δοκιμάσω μάλλον την everclean και ομολογώ πως τώρα ανακάλυψα τις κριτικές για άμμο
...Όταν λέω αλλάζω την άμμο εννοώ πως κάθε 3 μέρες περίπου την πετάω όλη,το καθημερινό καθάρισμα εννοείται ..Υπέθεσα πως επειδή ειναι μικρούλης πάει και πιο συχνά τουαλέτα..Σύντομα θα ανεβάσω και φωτός!!
...Όταν λέω αλλάζω την άμμο εννοώ πως κάθε 3 μέρες περίπου την πετάω όλη,το καθημερινό καθάρισμα εννοείται ..Υπέθεσα πως επειδή ειναι μικρούλης πάει και πιο συχνά τουαλέτα..Σύντομα θα ανεβάσω και φωτός!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα.
13-02-09
23:58
Καλώς ήρθες και περιμένουμε φωτογραφίες του Φάτσα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum