billio
Πολύ δραστήριο μέλος
Η billio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 958 μηνύματα.
06-10-09
14:30
Καλησπερα.
Επειδη κανω πειραματισμους με την αμμο της μικρης μου μεχρι να βρω τι μας αρεσει αγορασα την αμμο Golden white. Ο pet shop-ας μου ειπε οτι αυτη ειναι καλυτερη, εχει κανει θραυση, ολοι αυτην αγοραζουν κλπ κλπ κλπ. Μου ειπε κι ολας οτι ειναι πολυ καλυτερη και απο την Ever Clean. Mεχρι τωρα εχω δοκιμασει 2 ειδων αμμων , την Ever clean και τηνCats Pride. Με την everclean ολα καλα, δεν υπαρχουν μοιρωδιες (εκτος και αν της δωσω τροφη με μεγαλη περιεκτηκοτητα σε κρεας
) αλλα το κακο ειναι οτι τα τσισακια λασπωνουν. Δεν μπορω να κανω συγκριση με την Cats pride στο θεμα μοιρωδιας γιατι δυστυχως την περιοδο του πειραματισμου αμμου πειραματιζομουν και με τροφες και της ειχα παρει την applaws που εχει 80% κρεας και το αποτελεσμα ηταν να πεθανω στη βρωμα. Πεταξα και τροφη και αμμο μαζι. Δεν ηξερα τοτε ποιος ηταν ο φταιχτης (τροφη ή αμμο) αλλα δεν αντεχα αλλο τη μποχα και γυρισα στη σιγουρη και δοκιμασμενη λυση της everclean...αυτη ξερουμε αυτην εμπιστευομαστε ....Σημερα ομως ξερω οτι ο φταιχτης τελικα ηταν η τροφη οποτε ξαναπειραματιζομαι με το θεμα αμμου.
εχει δοκιμασει κανεις/καμια αυτη την εταιρια; (golden white) Eιναι οντως τοσο καλη οσο μου ειπε ο μαγαζατορας; Απο θεμα τιμης ειναι πολυ πιο οικονομικη, τα 10 κιλα 10.50 ευρω
Επειδη κανω πειραματισμους με την αμμο της μικρης μου μεχρι να βρω τι μας αρεσει αγορασα την αμμο Golden white. Ο pet shop-ας μου ειπε οτι αυτη ειναι καλυτερη, εχει κανει θραυση, ολοι αυτην αγοραζουν κλπ κλπ κλπ. Μου ειπε κι ολας οτι ειναι πολυ καλυτερη και απο την Ever Clean. Mεχρι τωρα εχω δοκιμασει 2 ειδων αμμων , την Ever clean και τηνCats Pride. Με την everclean ολα καλα, δεν υπαρχουν μοιρωδιες (εκτος και αν της δωσω τροφη με μεγαλη περιεκτηκοτητα σε κρεας
) αλλα το κακο ειναι οτι τα τσισακια λασπωνουν. Δεν μπορω να κανω συγκριση με την Cats pride στο θεμα μοιρωδιας γιατι δυστυχως την περιοδο του πειραματισμου αμμου πειραματιζομουν και με τροφες και της ειχα παρει την applaws που εχει 80% κρεας και το αποτελεσμα ηταν να πεθανω στη βρωμα. Πεταξα και τροφη και αμμο μαζι. Δεν ηξερα τοτε ποιος ηταν ο φταιχτης (τροφη ή αμμο) αλλα δεν αντεχα αλλο τη μποχα και γυρισα στη σιγουρη και δοκιμασμενη λυση της everclean...αυτη ξερουμε αυτην εμπιστευομαστε ....Σημερα ομως ξερω οτι ο φταιχτης τελικα ηταν η τροφη οποτε ξαναπειραματιζομαι με το θεμα αμμου.εχει δοκιμασει κανεις/καμια αυτη την εταιρια; (golden white) Eιναι οντως τοσο καλη οσο μου ειπε ο μαγαζατορας; Απο θεμα τιμης ειναι πολυ πιο οικονομικη, τα 10 κιλα 10.50 ευρω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
06-10-09
14:51
Δε τη θεωρω καθολου καλυτερη απλα αν δεν εχει εβερκλην οκ αυτη για μια γατα μια χαρα. Τη κατσπραιντ πως την εκοψες?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
billio
Πολύ δραστήριο μέλος
Η billio αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Παπάγος (Αττική). Έχει γράψει 958 μηνύματα.
06-10-09
15:05
Θα δοκιμασω αυτη την gkolden white να δω πως τα παει...αν κανει σβολους ή λασπωνει...και να δω οτι δεν ειμαι ευχαριστημενη θα ξαναπαρω cats pride....
Ενα μειον που βρηκα με την γκολντεν ειναι η συσκευασια της...ειναι σε σακουλα...Ευτυχως που ειχα κρατησει το κουτι της Κατσπραιντ και την εβαλα εκει μεσα αλλιως θα ειχαμε θεμα
Ενα μειον που βρηκα με την γκολντεν ειναι η συσκευασια της...ειναι σε σακουλα...Ευτυχως που ειχα κρατησει το κουτι της Κατσπραιντ και την εβαλα εκει μεσα αλλιως θα ειχαμε θεμα
kitty<3
Νεοφερμένο μέλος
Η kitty<3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 77 μηνύματα.
06-10-09
15:28
εγω παντως επιμενω για την bokat's....δεν μυριζει...δεν λασπωνει...και ειναι και σχετικα φ8ηνη!!!τα 10κιλα κανουν 7 ευρω....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum