Άνιμε & Μάνγκα, σιαμεζοαδερφούλες ψάχνουν σπίτι...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

kat-cats

Διάσημο μέλος

Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.558 μηνύματα.
Δεν γίνεται να πάω κάπου και να μην επιστρέψω με γατί.....:/:

Επιστρέφουν σήμερα μαζί μου στο Βόλο για να γλυτώσουν από την ζωή του δρόμου, που ήδη ήταν η αιτία να χαθούν δύο αδερφάκια τους, καθώς κι από την επιδημία λοιμώδους περιτονίτιδας που έχει εξολοθρεύσει πάνω από το ένα τρίτο των γατιών στην περιοχή...

Η μαμά -μια φαινομενικά καθαρόαιμη σιαμ- θα μείνει πίσω να στειρωθεί και το τρίτο αδερφάκι δυστυχώς δεν πιανόταν....:(

Δύο κοριτσάκια λοιπόν, τύπου σιαμ-snowshoe, με καταγάλανα φοβισμένα ματάκια ζητούν μόνιμο σπίτι! Είναι δύσκολο να κρίνω ηλικία γιατί είναι εξαιρετικά καχεκτικά και ταλαιπωρημένα, αλλά τα κόβω κάπου 2-2,5 μηνών.

Θα δοθούν αποπαρασιτωμένα πλήρως, μόνο για εντός σπιτιού, με προυπόθεση τη στείρωση στην κατάλληλη ηλικία.

Το ιδανικό θα ήταν να δοθούν μαζί αλλά ψάχνουν σπιτάκι και χωριστά.:)

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6980153678
Email: vivliolatrhs@gmail.com

Από αύριο καλύτερες φωτογραφίες, προς το παρόν ορίστε μερικές......

(Nine Lives Reg. No. 2157/2008)

Τα κορίτσια μου!:D
Η Άνιμε είναι η πιο σκουρόχρωμη αδερφούλα, η Μάνγκα αυτή με την πιο ανοιχτόχρωμη.
Έχουν αναιμία, είναι φουλ στα παράσιτα και ξεκίνησαμε αγωγή, σύντομα όμως θα πάρουν τα πάνω τους !

28tub7m.jpg

scg9pt.jpg

34iifc8.jpg

o09xlz.jpg
igz3pu.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οι κακουχίες που πέρασαν, δεν μπόρεσαν να κρύψουν πόσο εκτυφλωτικά όμορφα και λαμπερά πλάσματα είναι!
heart-eyesface_orig.gif

Καλή τύχη στις δυο αδερφούλες που έχουν στα ματάκια τους ένα κομάτι του ουρανού :)
clover_orig.gif

2016_08_01_195435.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπραβο σου βρε Κατερινα μου που δεν τα προσπερασες. Ευχομαι συντομα να βρουν ενα σπιτι που να ειναι κοινο:D για να μην χρειαστει να χωριστούν τα κουκλάκια.

Καλημέρα σας και ευχαριστούμε πολύ!!! τα εύσημα ανήκουν βεβαίως στην Πηνελόπη...ένα ιδιαίτερο κορίτσι, φοιτήτρια στο Βόλο, η οποία είναι η θαλμπωρή όλων των αδυνάμων γατιών και σκυλιών....όλα της τα χρήματα τα διαθέτει στα αδέσποτα και πολλές φορές στερείται και βασικά πράγματα....τόσο πολύ τα αγαπάει και δεν τα προσπερνάει....έχει περίσσευμα ψυχής και πραγματικά έχω μαγευτεί από την προσωπικότητά της και ας μην την γνωρίζω από κοντά παρά μόνο ιντερνετικά!!!

Οπως βλέπετε κάθε φορά που βγαίνει από το σπίτι κάποιο γατάκι θα βρει....κι όλα τους πανέμορφα....και δύσκολες περιπτώσεις όχι εύκολες....πραγματικά δηλαδή είναι υπέροχο κορίτσι και της εύχομαι και από εδώ να πετύχει όλους τους στόχους της!!

Εγώ τη βοηθώ στις αγγελίες και ελπίζουμε ότι θα βρεθεί ο άνθρωπος που θα θελήσει να μοιραστεί το σπίτι του μαζί τους....το εύχομαι ειλικρινά γιατί είναι μικρούλια, πανέμορφα και πολύ χαδούνικα γατάκια!!!

Καλημέρα σε όλους!

τα κορίτσια όπως θα δείτε και εσείς ομορφαίνουν μέρα με τη μέρα....και αναμένουν να δοθούν στον καλύτερο!! είναι υπέροχα κοριτσάκια, χουρχουριστά, καλόβολα και δεν ενοχλούν καθόλου!!! γι' αυτό και επιθυμία της Πηνελόπης είναι να δοθούν καλύτερα ΜΑΖΙ, για να είναι κι αυτά χαρούμενα. Εξάλλου είναι τόσο αγαπημένες μαζί....απολαύστε τις και μην τις ξεχνάτε....!!:)

2mqur2w.jpg

dwqid2.jpg

2qn9vmd.jpg

20u48bb.jpg

el2lo7.jpg

nxsv4o.jpg

2815yqo.jpg

a58bic.jpg

Τέτοιες μαγικές παρουσίες ξεχνιούνται Κατερίνα μου?:inlove: Εύχομαι κι τύχη να τις έχει διαρκώς υπόψη και σύντομα να φέρει στις αδερφούλες τον άνθρωπό τους, τον ίδιο και για τις δυο, σε ένα σπιτάκι.

Γιατί, 'Ανιμε και Μανγκα μαζί = ευτυχία διπλή :D

cats-523953_orig.gif
cats-523953_orig.gif

Αχ αυτό το γλωσσάκι.:inlove:
20u48bb.jpg

Εύχομαι από καρδιάς να υιοθετηθούν μαζί οι γλυκιές και πανέμορφες αδελφούλες, να έχουν την τύχη που είχαν τα δυό τελευταία Στρουμφάκια μου και τώρα περνάνε ζωή και κότα.:D

Καλημέρα και ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές!!! :D μακάρι το μαγικό ραβδάκι να τις ακουμπήσει...ήταν πολύ τυχερές που τις βρήκε η Πηνελόπη αλλά δεν φτάνει...πρέπει να βρουν το δικό τους σπιτάκι και προσευχόμαστε και εμείς να είναι ΜΑΖΙ!!:)

Η Πηνελόπη έχει κάνει πολλές διπλές υιοθεσίες, αν και αυτή τη φορά δεν ήταν γραφτό μάλλον..... και το κορίτσι μας η Ανιμε έχει δυστυχώς ρίξει απίστευτο κλάμα....ελπίζουμε ότι θα συνηθίσει.....
Παρόλαυτα η άλλη μικρούλα υιοθετήθηκε με έναν ακόμα γατούλη που φιλοξενούσε οπότε θα έχει παρέα.....

Και το κορίτσι που ακόμα ψάχνει σπίτι
45749.gif
45749.gif

26399at.jpg

344xq4m.jpg

2jame02.jpg

2z4crwp.jpg

ofapvs.jpg

Αχ γλυκάκι μου μην κλαις άλλο και θα βρεις κι εσύ το σπίτι σου και που ξέρεις, μπορεί να έχεις καλύτερη και μεγαλύτερη παρεούλα από την αδελφούλα σου.;)

Θα βρει κι η Άνιμε τη δική της αγκαλιά και αγάπη που θα την παρηγορήσει.
Μα έστω και χωριστά από την αδερφούλα, κι αφού δεν ήταν γραφτό να είναι κοινή η υιοθεσία τους,
ας είναι πολλή η ευτυχία τους.:)

Καλησπέρα!!!
Η μικρή ζητάει ακόμα την αδερφούλα της ώρες ώρες, αλλά έχει αρχίσει να τα βρίσκει με ένα μωρό που έφερεη η Πηνελόπη για προσωρινή φιλοξενία και ψιλοπαίζουν, οπότε ελπίζουμε ότι θα το ξεπεράσει....Κοριτσούδι σε νέες πόζες!

2mws5nd.jpg

148hshg.jpg

33w7ehs.jpg

2d132xk.jpg

350qpvn.jpg

715ks3.jpg
juxuld.jpg

166ir0o.jpg

To κοριτσάκι ακόμα ψάχνει σπίτι!

Μεγαλώνουμε!!

2exq5px.jpg

2zh3807.jpg

Καρδουλίτσα μου όμορφη.:inlove:
Αλήθεια πως τα πάει Κατερίνα μου, συνήθισε στην απουσία της αδελφούλας της; ΄Αντε να βρει κι αυτή το σπιτάκι της και την μόνιμη παρεούλα της, αν και δεν νομίζω πως θα την χάλαγε να ήταν η μοναδική αρχόντισα του καινούργιου της σπιτιού.;)

Καλησπέρα Βάσω μου!!
η κουκλίτσα ομορφαίνει, ηρεμεί και απολαμβάνει πλέον τα χάδια της Πηνελόπης και την παρεούλα των άλλων γατακίων....συνήθισε ευτυχώς την απουσία της γιατί πολύ απλά στο σπίτι της Πηνελόπης υπάρχουν πάντα γατιά...και τι γατιά....όλα τους πανεμορφα και όλα αζήτητα ακόμα....:confused: λευκά, γκρι-σμόκευ υπέροχα πλάσματα και κανείς ακόμα δεν τα χει ζητήσει....μακάρι να πάνε όλα καλά για όλα τους γιατί η Πηνελόπη θα πρέπει να φύγει τέλος του μήνα από το σπίτι που είναι και δυστυχώς δεν μπορεί να τα πάρει μαζί της... και όπως καταλαβαίνεις τα πράγματα θα είναι άσχημα....

εδώ με την παρεούλα της!

2h5inva.jpg

Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερη παρεούλα.:D
2h5inva.jpg

Εύχομαι Κατερίνα μου να βρεθεί σύντομα κάτι για τα γατάκια γιατί θα την κάνει κομμάτια να πρέπει να τα αφήσει χωρίς να τους έχει βρει σπίτι.:(
Θα κάνω κι ένα τάμα στον ΄Αγιο Φανούριο, αν και δεν είμαι πιστή, αλλά μ' αρέσει η φανουρόπιττα.:P

Από την λίγη οπτική γεύση που πήραμε, είναι όλα τους ένα κι ένα, κουκλιά και διαλεχτά!:inlove:

Μακάρι να τα βοηθήσει η τύχη να δικαιώσουν τις προσπάθειες της καλής Πηνελόπης, τόσο η Άνιμε, όσο και η υπέροχη παρεούλα της: να βρουν την ευτυχία σ'ένα μόνιμο ολόδικό τους σπιτάκι σύντομα, πολύ σύντομα :)
clover_orig.gif

2010348jcxxlx9l1x-1_orig.gif

Καλημέρα και σας ευχαριστώ πολύ!!! να είστε καλά....μακάρι όλα να πάνε καλά! να περάσετε ένα όμορφο 15αύγουστο!!!:)

Μόλις έμαθα ότι τα κορίτσια υιοθετήθηκαν!!!:clapup: μπορείτε να κλειδώσετε το θέμα μας!:D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back