Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia
Διάσημο μέλος
Πες τα!!Αυτο ειναι θεμα!!! Τις γατες μας φυσικα,τα παιδια μας! Ποιος ανθρωπος θα ζητησει μονο ενα χαδι για να σου πει ευχαριστω? Ποιος ανθρωπος θα σε αγαπησει με τοση ανιδιοτελεια? Κανενας! Κανενας δε θα σου λεει καθε μερα ευχαριστω επειδη μονο και μονο εχει την αγαπη σου!![]()

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Οποτε δεν τους εχουμε αναγκη!
avtwvia
Διάσημο μέλος
Το θεμα του σεξ ειναι ενα προβλημα αλλα ενταξει...λυνεται κι αυτο! Στα σεξ σοπ πουλανε εργαλεια που δε θα θες να ξαναπας με αντρα αν τα δοκιμασεις!Οποτε δεν τους εχουμε αναγκη!
![]()

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Παντως εγω πιο πολυ ανησυχουσα για το τι θα φανε τα γατια παρα εκεινος,ασε που μερικα βραδια που κοιμοταν σπιτι του με βολευε παρα πολυ γιατι ηθελα να κανω γατοκοκουνινγκ!
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Λες;;;;
Παντως εγω πιο πολυ ανησυχουσα για το τι θα φανε τα γατια παρα εκεινος,ασε που μερικα βραδια που κοιμοταν σπιτι του με βολευε παρα πολυ γιατι ηθελα να κανω γατοκοκουνινγκ!

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

billio
Πολύ δραστήριο μέλος

και κανει γαβ ή μιαου αναλογα.Εγω στον φλιο μου οταν ειχαμε μια διαφωνια- κοντρα για τη γατα οτι κοιταξε να δεις εμενα με τη γατα με γνωρισες, εγω και η Μπιλιω παμε πακετο οποτε σσσσ. Ακομα εχουμε βεβαια την κοντρα οτι για αυτον η Μπιλιο ειναι απλα μια γατα ενω για μενα ειναι κατι παραπανω, ειναι σαν το παιδι μου.
Τελος παντων, κοριτσια οι "γκομενοι " ερχοναται και παρερχονται η γατα ομως μενει και θα μεινει για οσο ζησει μας(για παντα ηθελα να γραψω αλλα δυστυχως δεν γινεται).
Το παραπανωβεβαια δεν ισχυει εαν το ετερον ημισι ειναι δεσμευμενο μαζι μας με τα δεσμα του γαμου.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Νομιζεις! Και παντεμενοι να'στε γνωριζει στη δουλεια μια...Πετρουλα και σου παταει και ενα διαζυγειο ο μουν....δουλος!Eνα ζωο στο σπιτι ειτε ειναι γατα ειτε ειναι σκυλος ειναι σαν να εχεις ενα μωρο το οποιο ομως δεν μεγαλωνει και δεν μιλαει. Με τις ιδιες αναγκες ομως και την ιδια απαραιτητη φροντιδα. Η μονη διαφορα ειναι οτι το ζωο -σκυλος /γατα μαδαεικαι κανει γαβ ή μιαου αναλογα.
Εγω στον φλιο μου οταν ειχαμε μια διαφωνια- κοντρα για τη γατα οτι κοιταξε να δεις εμενα με τη γατα με γνωρισες, εγω και η Μπιλιω παμε πακετο οποτε σσσσ. Ακομα εχουμε βεβαια την κοντρα οτι για αυτον η Μπιλιο ειναι απλα μια γατα ενω για μενα ειναι κατι παραπανω, ειναι σαν το παιδι μου.
Τελος παντων, κοριτσια οι "γκομενοι " ερχοναται και παρερχονται η γατα ομως μενει και θα μεινει για οσο ζησει μας(για παντα ηθελα να γραψω αλλα δυστυχως δεν γινεται).
Το παραπανωβεβαια δεν ισχυει εαν το ετερον ημισι ειναι δεσμευμενο μαζι μας με τα δεσμα του γαμου.

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

billio
Πολύ δραστήριο μέλος
Τοτε ας τα βαλουμε στο ιδιο τσουβαλι..."οι γκομενοι ερχονται και φευγουν , η γατα/σκυλος ομως μενει "
kounelaki
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool