Άραγε το καταλαβαίνουν το φιλί μας;

Thea

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Thea αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 139 μηνύματα.
Καλησπέρα σας,

Μία απο τις βασικές μου απορείες είναι όταν δίνουμε φιλάκια στα μπουμπάκια μας το καταλαβαίνουν? Το δικό τους "φιλάκι" ποιό είναι? :hmm:

Το λέω αυτό γιατί όταν σκύβω χωρίς λόγο και δίνω ένα φιλάκι στην Καλυψώ παραμένει απαθής... και φυσικά συνεχίζει να κοιμάταιιιιιι :happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κι εγω ειχα αυτη την απορια..αλλα απο τον καιρο που ειχα αρχισει να φιλαω την bailey, αρχισε να με γλυφει..και εχει μανια να με γλυφει στα χειλη, χωρις να εξαιρουνται τα χερια και το υπολοιπο προσωπο!:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυτο που κανει ο δικος μου, ειναι να φερνει την κεφαλα του στο προσωπο μου κ να τριβεται, οποτε βρισκω ευκαιρια κ του ριχνω σβουρηχτα σβουρηχτα φιλακια:P κατα τα αλλα δν νομιζω να το καταλαβαινει ακριβως οπως εμεις. θελω ομως να πιστευω οτι καταλαβαινει την αγαπη που σημαινουν. ουτως ή αλλως για δικη μου ευχαριστηση τον φιλαω, οχι για να ανταποδωσει.

Eγω φιλάω τον σκύλο μου και του ζουλάω τις μαγουλάρες :up:
Και ναι το καταλαβαίνει , γιατι μου γλυφει το πρόσωπο το τέρας.
Τα σκυλια φεν μπορούν να φιλήσουν ,αλλά γλυφονται..

Και εκτός απο το φιλί μας (επειδή δεν βρίσκω άλλο θέμα το βάζω εδώ) άραγε αυτά που τους λέμε, εγώ πχ την μπεμπουλα μου ή κουρκουμπινάκι θα την πω ή μπόγο... το καταλαβαίνουν?

η πασχαλια καταλαβαινει τι σημαινει φιλι, γιατι της λεω φιλακι και μου δινει κουτουλια κ μου τριβεται...επισης με γλειφει στο προσωπο, συνηθως τη μυτη η το πηγουνι η τα μαγουλα :P:P

Η σκυλίτσα μου το καταλαβαίνει το φιλάκι και κάνει γλυψιά, όταν θέλει να φιλήσει, κάθεται απαθής (δηλαδή αμύνεται στη σημασιολογία της ) όταν δεν θέλει φιλάκι, η Havana, τρίβει τα μάγουλά της στα δικά μου (αφήνει τη μυρωδιά της σημαίνει αυτό) ο Ωκεανός κάνει , maaaaouuu δλδ :όχι άλλο φιλάκι, η Divonne γλύφει τη μύτη μου και ανοιγοκλείνει ματάκια, (όταν θέλει όταν δεν θέλει προτάσει μαλακά τη πατούσα της ) τη Frosty δε την έχω φιλήσει ακόμη είναι new entry, ούτε τη Βικτώρια, η Coraline παριστάνει το αμπαζούρ εδώ και 3 βδομάδες οπότε δεν αντιδρά στα φιλάκια, γουργουρίζει ελαφρά με το που τη πλησιάζω...:hmm:
Λογικά καταλαβαίνουν τα φιλάκια, αλλά είναι dives

επισης ξεχασα κατι πολυ σημαντικο. πολλες φορες θελει να τη φιλησω κ ερχεται κ μου βαζει το κεφαλακι της στο προσωπο μου να τη φιλησω, τη φιλαω κ φευγει :P:P

Εμένα ρε παιδιά γιατί δεν τα κάνει αυτά? η δικιά μου είναι το ζωντανό παράδειγμα της απάθειας. δεν κουτουλάει πχ το κεφάλι της για φιλάκι...... :( δεν αντιδράει γενικά. βαριέται.... γιατι?

Εμένα ρε παιδιά γιατί δεν τα κάνει αυτά? η δικιά μου είναι το ζωντανό παράδειγμα της απάθειας. δεν κουτουλάει πχ το κεφάλι της για φιλάκι...... :( δεν αντιδράει γενικά. βαριέται.... γιατι?

την φιλας εσυ? της μιλας πολυ? θελει χαδια κ φιλια απο σενα κ πιστευω θα κανει κ εκεινη τα ιδια με τον καιρο, και η δικια μου δεν τα εκανε αμεσως:happy:

Ναι, την φιλάω σχεδόν συνέχεια. δηλαδή όσες περισσότερες φορές μπορώ. της μιλάω επίσης συνέχεια.και πολύ γλυκά. έως μπεμπεκίζω κιόλας και με βλέπουν οι δικοί μου και απορούν αν έχω πάθει εξάρτηση με το γατί.την σηκώνω στην αγκαλιά μου. γενικά σαν να είναι το παιδάκι μου (έτσι την αποκαλώ κιόλας)

εμενα ο αντρεας μου το μοναδικο πραγμα που κανει ειναι να τριβεται στο προσωπο μου και να ακουμπαει τα χειλη του στα δικα μου..και οταν τον φιλαω καθεται με τις ωρες..η fluffy παλι οποτε θελει εκεινη ερχεται και μου γλυφει τα χειλη:P

Και σένα Αντρέα τον λένε??? λέγανε τον παλιό μου γάτο έτσι... αααχ τι μου θύμησες.
Γενικά εμένα είναι λίγο απόμακρη όταν δεν είμαι ξαπλωμένη ή όταν δεν είμαι μόν μου. πχ ενώ παλιότερα ερχόταν και καθόταν στα πόδια μου, τώρα το σταμάτησε όταν ας πούμε συζητάω με τον αδερφό μου. κάθεται αλλού, σε άλλο δωμάτιο πολλές φορές... γενικά η συμπεριφορά της έχει αλλάξει λίγο...

Κάθε γατούλα έχει το χαρακτήρα της, δεν είναι όλες το ίδιο δεκτικές στα χάδια μας. Για τις γάτες, η δική μας γλώσσα του σώματος έχει εντελώς διαφορετική σημασία και χρειάζεται να μάθουν να εκλαμβάνουν το φιλί π.χ. ως εκδήλωση τρυφερότητας. Κάποιες το μαθαίνουν, κάποιες άλλες όχι.
Πρέπει να προσπαθήσουμε να δούμε λίγο τις κινήσεις μας και τις χειρονομίες μας με τα δικά τους μάτια. Το χαμόγελο, για παράδειγμα, ενώ για μας είναι ένδειξη χαράς, φιλικότητας και τρυφερότητας, στην ουσία είναι επίδειξη των δοντιών μας, κίνηση που για τα περισσότερα ζώα σημαίνει επιθετικότητα και απειλή. Το φιλί υποθέτω ότι περισσότερο σαν αναγνωριστικό χαιρετισμό θα το εκλαμβάνουν, περίπου όπως αυτές αγγίζουν η μία τη μύτη της άλλης.
Μια κλασική κίνηση που μπορούμε να κάνουμε για να τους δείξουμε την καλή μας διάθεση πάντως, είναι να τους κλείσουμε τα μάτια μας, δείχνει ότι είμαστε ήρεμοι, χαλαροί και φιλικοί απέναντί τους.

H Mόιρα στηνεται κανονικοτατα μεσα στη μουρη μου για να παρει το φιλι της.Αν δεν το παρει,ή κοιτας κατι αλλο εκεινη την ωρα,καθεται ακριβως μπροστα στο προσωπο σου και γουργουριζει.Αν ειναι δυνατον να την εχεις ολη μερα πανω σου και να τη φιλας και να τη χαϊδευεις θα ειναι ο παραδεισος της.Ο Σειριος δε μας φιλαει,αλλα χωνει το μουσουδι του μεσα στην παλαμη μας και γουργουριζει.Επισης πολυ τρυφερο το βρισκω οταν ακουμπα πανω μου οταν κοιμαμαι και γλιστραει,για να ειναι κολλημενος πανω μου ακομα κι οταν βολευτει για υπνο.Η Breena ειναι πολυ τρυφερη,αν μεινεις μαζι της πανω απο μια ωρα,σε εμβολιζει με τη μουσουδα της αφου σε ακινητοποιησει ανεβαζοντας τα μπροστινα της ποδια στους ωμους σου.Ο Υο-Υο...ειναι απλα ανυποφορος.Δε μπορεις να κοιμηθεις μαζι του,γιατι αγαπα τοσο πολυ τους ανθρωπους (οσοι τον ειδατε στης εκθεση θα καταλαβετε τι εννοω) που ανεβαινει πανω σου (εχει γινει και σαν αρκουδα πλεον) σε ζυμωνει,σε γλυφει,σου κανει κατι μικρες δαγκωνιτσες ευχαριστησης,χωνεται κατω απο τα σκεπασματα για να χουχουλιασει μαζι σου...αν μαλιστα ειμαστε περισσοτεροι απο ενας στο κρεβατι ή τον καναπε παει εναλλαξ σε ολους.:lol:

Επισης πολυ τρυφερο το βρισκω οταν ακουμπα πανω μου οταν κοιμαμαι και γλιστραει,για να ειναι κολλημενος πανω μου ακομα κι οταν βολευτει για υπνο.
Αυτό μου το κάνει κι ο δικός μου και τρελαίνομαι! Μάλιστα εμένα μου σηκώνει και την μπλούζα της πιτζάμας για να ακουμπάει κατευθείαν πάνω στην πλάτη μου :inlove::inlove:
(λιώμα η μητέρα)

Αυτό μου το κάνει κι ο δικός μου και τρελαίνομαι! Μάλιστα εμένα μου σηκώνει και την μπλούζα της πιτζάμας για να ακουμπάει κατευθείαν πάνω στην πλάτη μου :inlove::inlove:
(λιώμα η μητέρα)
Αυτο μου το εκαναν στην Καλυμνο οταν εφταναν οι μερες της γεννας της Μόιρας ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!Οπως καταλαβαινεις,ξεβρακωτη κατεληγα το πρωι.:lol::lol::lol:

Εμένα τα βράδια κάθεται πάνω μου και την χαιδέυω και βάζει το κεφάλι της κάτω απο το πηγούνι μου ή πάνω στο στόμα μου οπότε μπορώ άνετα να την φιλάω με τις ώωωωρες

H Mόιρα στηνεται κανονικοτατα μεσα στη μουρη μου για να παρει το φιλι της.Αν δεν το παρει,ή κοιτας κατι αλλο εκεινη την ωρα,καθεται ακριβως μπροστα στο προσωπο σου και γουργουριζει.

:inlove::inlove::inlove:αγαπιτσα μου !

Ιωαννα δε μπορεις να της αντισταθεις με τιποτα,αυτη η γατα ζει και αναπνεει για να ειναι μαζι σου...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back