Thea
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μία απο τις βασικές μου απορείες είναι όταν δίνουμε φιλάκια στα μπουμπάκια μας το καταλαβαίνουν? Το δικό τους "φιλάκι" ποιό είναι?

Το λέω αυτό γιατί όταν σκύβω χωρίς λόγο και δίνω ένα φιλάκι στην Καλυψώ παραμένει απαθής... και φυσικά συνεχίζει να κοιμάταιιιιιι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
κατα τα αλλα δν νομιζω να το καταλαβαινει ακριβως οπως εμεις. θελω ομως να πιστευω οτι καταλαβαινει την αγαπη που σημαινουν. ουτως ή αλλως για δικη μου ευχαριστηση τον φιλαω, οχι για να ανταποδωσει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Costis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και ναι το καταλαβαίνει , γιατι μου γλυφει το πρόσωπο το τέρας.
Τα σκυλια φεν μπορούν να φιλήσουν ,αλλά γλυφονται..
Thea
Εκκολαπτόμενο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος

Havana
Διάσημο μέλος

Λογικά καταλαβαίνουν τα φιλάκια, αλλά είναι dives
ιβανα
Επιφανές μέλος

Thea
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν αντιδράει γενικά. βαριέται.... γιατι?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Εμένα ρε παιδιά γιατί δεν τα κάνει αυτά? η δικιά μου είναι το ζωντανό παράδειγμα της απάθειας. δεν κουτουλάει πχ το κεφάλι της για φιλάκι......δεν αντιδράει γενικά. βαριέται.... γιατι?
την φιλας εσυ? της μιλας πολυ? θελει χαδια κ φιλια απο σενα κ πιστευω θα κανει κ εκεινη τα ιδια με τον καιρο, και η δικια μου δεν τα εκανε αμεσως

Thea
Εκκολαπτόμενο μέλος
Hlianna
Διάσημο μέλος

Thea
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γενικά εμένα είναι λίγο απόμακρη όταν δεν είμαι ξαπλωμένη ή όταν δεν είμαι μόν μου. πχ ενώ παλιότερα ερχόταν και καθόταν στα πόδια μου, τώρα το σταμάτησε όταν ας πούμε συζητάω με τον αδερφό μου. κάθεται αλλού, σε άλλο δωμάτιο πολλές φορές... γενικά η συμπεριφορά της έχει αλλάξει λίγο...
aretha
Περιβόητο μέλος
Πρέπει να προσπαθήσουμε να δούμε λίγο τις κινήσεις μας και τις χειρονομίες μας με τα δικά τους μάτια. Το χαμόγελο, για παράδειγμα, ενώ για μας είναι ένδειξη χαράς, φιλικότητας και τρυφερότητας, στην ουσία είναι επίδειξη των δοντιών μας, κίνηση που για τα περισσότερα ζώα σημαίνει επιθετικότητα και απειλή. Το φιλί υποθέτω ότι περισσότερο σαν αναγνωριστικό χαιρετισμό θα το εκλαμβάνουν, περίπου όπως αυτές αγγίζουν η μία τη μύτη της άλλης.
Μια κλασική κίνηση που μπορούμε να κάνουμε για να τους δείξουμε την καλή μας διάθεση πάντως, είναι να τους κλείσουμε τα μάτια μας, δείχνει ότι είμαστε ήρεμοι, χαλαροί και φιλικοί απέναντί τους.
moukelis
Επιφανές μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Αυτό μου το κάνει κι ο δικός μου και τρελαίνομαι! Μάλιστα εμένα μου σηκώνει και την μπλούζα της πιτζάμας για να ακουμπάει κατευθείαν πάνω στην πλάτη μουΕπισης πολυ τρυφερο το βρισκω οταν ακουμπα πανω μου οταν κοιμαμαι και γλιστραει,για να ειναι κολλημενος πανω μου ακομα κι οταν βολευτει για υπνο.

(λιώμα η μητέρα)
moukelis
Επιφανές μέλος
Αυτο μου το εκαναν στην Καλυμνο οταν εφταναν οι μερες της γεννας της Μόιρας ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!Οπως καταλαβαινεις,ξεβρακωτη κατεληγα το πρωι.Αυτό μου το κάνει κι ο δικός μου και τρελαίνομαι! Μάλιστα εμένα μου σηκώνει και την μπλούζα της πιτζάμας για να ακουμπάει κατευθείαν πάνω στην πλάτη μου
(λιώμα η μητέρα)

Thea
Εκκολαπτόμενο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος
H Mόιρα στηνεται κανονικοτατα μεσα στη μουρη μου για να παρει το φιλι της.Αν δεν το παρει,ή κοιτας κατι αλλο εκεινη την ωρα,καθεται ακριβως μπροστα στο προσωπο σου και γουργουριζει.

αγαπιτσα μου !Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool