Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
houlieta
Δραστήριο μέλος
Και είναι κρίμα, γιατί είναι φανταστικά παιδάκια....
Αλήθεια λέω...
Ο καθένας εντελώς διαφορετικός από τον άλλον και απόλυτα μοναδικοί και οι δυό τους...
Ας πιάσουμε τον Ίωνα...
Το γατάκι που κοντεύει να μας κάνει όλους εγκληματίες....

Ναι, ναι...
Ετσι όπως τα λέω...
Αυτό το πλάσμα είναι σε μια μόνιμη σπίντα, απίστευτα ζωηρός, απίστευτα επίμονος, απίστευτα ξεροκέφαλος, απίστευτα θρασύς και γενικότερα, είναι του απιστεύτου....
Ανεβαίνει παντού, μπαίνει μεσα στα πιάτα, μέσα στις κατσαρόλες, μέσα στα ντουλάπια, μέσα στο ψυγείο, μέσα στον φούρνο!...
Αν ακούσει άνθρωπο να μασάει - ακόμη και τσίχλα - μπορεί να μπει και στο στόμα του, αν τρώει δλδ καποιος με το στόμα ανοιχτό, πάει, την εχασε την μπουκιά!
Δεν έχει όρια, δεν ξέρω γιατί είναι έτσι αυτό το αγόρι..
Εχει την πιο έντονη προσωπικότητα που έχω συναντήσει ποτέ σε γάτα!
Σε όλα υπερβολικός, στην αγάπη του, στα θέλω του, στα χάδια, στα γουργουριτά... Σε όλα!...
Μονο στο νιαούρισμα είναι του μουγκού...
Τιποτα δεν ακούγεται, μόνο το στόμα ανοιγοκλείνει!...

Καμια φορά, άμα πεινάει και αργώ να του βάλω, ακούγεται ένα ελαφρύ "νιαου"...
Δεν σας κρύβω ότι και εμένα με εκνευρίζει κάποιες φορές με την επιμονή του, όμως τον λατρεύω, τον θεωρώ πανέμορφο σε όλα του, με συγκλονίζει με το ταπεραμέντο του και τον τσαμπουκά του. Δεν τον σταματάει τίποτα...
Ένα πολύ ιδιαίτερο πλάσμα, όπως θα είναι και εκείνος που θα τον υιοθετησει...
και μερικές φωτογραφίες του, όλες σημερινές...

Ο Αραμης...
Τον Άραμη δεν μπορείς να μην τον αγαπήσεις...
Ασχετα που είναι πολύ γλυκός έτσι και αλλιώς, μοιραία τον συγκρίνουν όλοι με τον άλλον - τον μαφιόζο - και τον θεωρούν αγγελούδι!...

Γενικά όμως, είναι η προσωποποιηση της απαλότητας...
Απαλές κινήσεις, απαλά χαδάκια, απαλές κουτουλίτσες, πατουσάκια και γουργουριτά στην κοιλιά, γλυκά νιαουρίσματα που δεν μπορείς να αντισταθείς και μια διαρκής λατρεία στα ματάκια του...
Ειναι ο γατούλης για σπίτι...
Ο κλασικός, αυτός που όλοι θέλουν, αυτός που στα παραδοσιακά παραμύθια κάθεται στην αγκαλιά της γιαγιάς, δίπλα στο τζάκι...
Είναι τόσο τρυφερός που σου ραγίζει την καρδιά...
Οταν θέλει κάτι σε κοιτάζει με τα ματάκια του και περιμένει...
Θες πάντα να του δώσεις από όλα (αλλά και που του δίνεις, τα αρπάζει το άλλο το γεράκι)...
Για κάποιον λόγο, είναι πολύ πιο στρουμπουλός από τον ταλιπμάν - παρόλο που ο δεύτερος τρώει περισσότερο αφού μπαίνει και στον νεροχύτη και γλύφει τα πιάτα - και πιο μεγαλούτσικος... Μάλλον επειδή την αφήνει την τροφή να κάτσει πάνω του...
Ο άλλος την λιώνει στα χιλιόμετρα που διανύει ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ....

Φωτογραφίς του μωρού του ζαχαρένιου...

Τα αγοράκια μου είναι 4 μηνών και μιας εβδομάδας...
Και χαίρομαι που σας τα συστησα από την πρώτη μέρα που τα βρήκαμε πεταμένα γιατι διαφορετικά δεν θα με πίστευε κανείς ότι είναι όντως 4 μηνών..
Ειναι τεράστια, είναι σαν 6-7 μηνών γατάκια, πολύ γεροδεμένα και με μακριά πόδια...
Είμαι 1000% σίγουρη ότι όποιος υιοθετησει ένας από τους δυο - η και τους δυο μιας και αλληλοσυμπληρώνονται - θα με ευχαριστεί για πάντα...
Ελπίζω μόνο να βρεθεί αυτός ο κάποιος...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elektra2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είναι πανέμορφα και τα δύο και εύχομαι να βρουν σύντομα το σπίτι τους.
δελφινακι
Εκκολαπτόμενο μέλος

lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος

Μα πως γίνεται;;Αντε βρε παιδιά προλάβετε!!
houlieta
Δραστήριο μέλος
Και σας το λέω να το ξέρετε, όοοοοοσο πιο πολύς καιρός περνάει, τόοοοοοσο πιο καλό είναι αυτό το αγόρι!...
Μάλαμα...
Μια γρήγορη φωτογραφία σημερινή, ενώ παίζει με τον Μαξιμο...

Βασικά, για να λέμε την αλήθεια, ο Μάξιμος ειναι αυτός που παίζει με τον Άραμη αλλά anyway...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ολες τις ευχες μου,με το νεο ετος να βρει και την οικογενεια που του αξιζει!

houlieta
Δραστήριο μέλος

Είναι πολύ γλυκός (πιο γλυκός από όσο θα'θελα εγω σε γατάκι) και ήρεμος..
Ενα διαμάντι...
Αν δεν βρούμε την ιδανική οικογενεια θα τον κρατησουμε εδω (η αδελφή μου δλδ) αλλά αυτό θα σημαίνει αυτόματα το τέλος των φιλοξενιών από εμάς και δεν θα το ήθελα...
Για να δούμε...
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Εύχομαι να βρεθεί το σπίτι του πολύ σύντομα!

houlieta
Δραστήριο μέλος
Ο Αραμης σήμερα είναι 6,5 μηνών (και κάτι μέρες..)..
Αν τον δει άνθρωπος θα νομιζει ότι είναι χρονιάρικο..

Πρέπει να είναι τουλάχιστον ένα κιλό βαρυτερος από τον 9 μηνών Μάξιμο και μοιάζει διπλάσιος σε μποϊ και μέγεθος..
Είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!...
Δεν μπορειτε να φανταστείτε, αλήθεια!...
Σημερα βγάλαμε φωτογραφίες, μιας και ειναι εδω και παίζει με τον Μαξιμούλη...

Είναι ένας αγαθός γίγαντας αυτό το αγόρι...
Η οικογένεια που αναζητά θα πρέπει να μας ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙ καθώς τον έχουμε λατρέψει οικογενειακώς (και γατικώς)...
Και δυο κοντινά, να δειτε και το τούτο μας!

Κοιτάχτε μωρέ μωρέ ένα αγοράκι!..

Italian dream...
Διάσημο μέλος
houlieta
Δραστήριο μέλος
Για τον Αραμη δεν έχει υπάρξει ενδιαφέρον και μάλλον θα "αναγκαστούμε" να τον κρατήσουμε...

Θα ελεγα να κλειδώσουμε την αγγελία....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool