Havana
Διάσημο μέλος
Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
23-02-08
18:04
Σε αυτη την ηλεκτρονικη διευθυνση υπαρχει ενα ερωτημαλογιο σχετικα με τον αν θα ηταν δοκιμο η οχι να αφησετε τη γατουλα σας να γεννησει.
και στα αποτελεσματα επιχειρηματολογει γιατι κριθηκε οτι η γατα σας κανει η δεν κανει να γεννησει.
το site ειναι αγγλοφωνο : www.exoticbengals.com/breeding.htm
ενα αντιστοιχο λινκ που αναφετεται στις στειρωσεις πριν απο γεννετησια επαφη στα γατακια ειναι το www.exoticbengals.com/spay.htm
επισης αγγλοφωνο. δινει σημαντικες πληροφοριες.

και στα αποτελεσματα επιχειρηματολογει γιατι κριθηκε οτι η γατα σας κανει η δεν κανει να γεννησει.
το site ειναι αγγλοφωνο : www.exoticbengals.com/breeding.htm
ενα αντιστοιχο λινκ που αναφετεται στις στειρωσεις πριν απο γεννετησια επαφη στα γατακια ειναι το www.exoticbengals.com/spay.htm
επισης αγγλοφωνο. δινει σημαντικες πληροφοριες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
23-02-08
18:17
Προφανώς όπως ήμουν σίγουρη,η Μπιάνκα βγήκε ότι πρέπει να στειρωθεί...Έχει μια λογική το τεστ αλλά δεν ξέρω...Κάπου το βρίσκω και υπερβολικό.Θέλω να πω,αν απλά θέλεις γατάκια από τη γατούλα σου και εφόσον χαίρει άκρας υγείας και είσαι διατεθειμένος να αναλάβεις τα έξοδα και τη στέγη των μικρών αλλά και να εξασφαλίσες το μέλλον τους...Δεν αρκεί;Το τεστ προσεγγίζει το θέμα από την πλευρά της διαιώνισης καθαρών γατιών με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και όχι τόσο από την πλευρά του φλέγοντος ζητήματος του υπερπληθυσμού των γατών.Η στείρωση νομίζω από πλευράς κοινωνικής δικαιολόγησης,πρέπει να έχει αυτόν σαν πρώτο λόγο:όχι στα άπειρα αδέσποτα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
23-02-08
18:35
νομιζω πως ο αποτερος σκοπος ειναι ο ελενχος των γεννησεων και οχι η ενθαρυνση της αναπαραγωγης.
απο τα χιλιαδες γατακια που βρισκονται στο δρομο μολις το ο.7 τοις εκατο ανηκει σε καποια φυλη... σε αντιθεση με τα αδεσποτα σκυλακια που το 20 τοις εκατο των αδεσποτων ειναι ρατσας (τραγικο ποσοστο),
τουλαχιστον για τις γατες οι ιδιοκτητες ειναι λιγο πιο σκεπτικοι πριν τις πεταξουν στο δρομο.....
αστα να πανε και εμενα αρνητικες μου βγηακανε και ι 2 (αλλα ετσι κι αλλιως στειρωμενες ειναι , δε εχω τοσο μεγαλο κυκλο που να θελαν να υιοθετησουν ενα απο τα παιδια τους δυστηχως)
απο τα χιλιαδες γατακια που βρισκονται στο δρομο μολις το ο.7 τοις εκατο ανηκει σε καποια φυλη... σε αντιθεση με τα αδεσποτα σκυλακια που το 20 τοις εκατο των αδεσποτων ειναι ρατσας (τραγικο ποσοστο),
τουλαχιστον για τις γατες οι ιδιοκτητες ειναι λιγο πιο σκεπτικοι πριν τις πεταξουν στο δρομο.....

αστα να πανε και εμενα αρνητικες μου βγηακανε και ι 2 (αλλα ετσι κι αλλιως στειρωμενες ειναι , δε εχω τοσο μεγαλο κυκλο που να θελαν να υιοθετησουν ενα απο τα παιδια τους δυστηχως)
kiseki
Νεοφερμένο μέλος
Η kiseki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 93 μηνύματα.
23-02-08
21:12
Μιας κ' το θέμα είναι οι στειρώσεις, ρίξτε μια ματιά εδώ-
https://www.youtube.com/watch?v=CMzW3LIkNLA
Δεν είναι τέλειο?

Δεν είναι τέλειο?

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
23-02-08
21:20
Τεεεεεεεεεεελειο κισεκι
stellak
Διάσημο μέλος
Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα.
23-02-08
21:35
Μιας κ' το θέμα είναι οι στειρώσεις, ρίξτε μια ματιά εδώ-
Δεν είναι τέλειο?![]()
Kiseki, κα-τα-πλη-κτι-κο!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum