Άρρωστη γάτα με μικρά

amarantos

Νεοφερμένο μέλος

Ο amarantos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα.
Εδώ και μια βδομάδα μια από τις αδέσποτες της γειτονιάς μου -αλλά η πιο "παλιά" γνωριμία μου- έχει γεννήσει 3 μικρά στα οποία έχω πρόσβαση και η γάτα με δέχεται σχετικά καλά. Η σχέση μας κινείται σε ευαίσθητα όρια, τεσπα... το γεγονός είναι ότι η γάτα είναι σίγουρα άρρωστη όπως και όλες -ειδικά τα αρσενικά- στη γειτονιά, είχα ρωτήσει και εδώ μέσα και πρέπει να έχουν ρινοτραχείτιδα. Βήχει -όχι συχνά- και έχει ακροαστικά, ας πούμε... τα μικρά απ' ό,τι ξέρω το κολλάνε κι αυτά... ήδη ένα από αυτά είχε πολλές τσίμπλες στα μάτια του, αλλά τα καθάριζα δύο μέρες και τώρα παραμένουν οκ. Εγώ τι μπορώ να κάνω για τη συγκεκριμένη γάτα; Ξέρω και βλέπω ότι στα αρσενικά είναι πολύ πιο έντονα τα συμπτώματα... κια μιας ότι τα δύο απ' τα τρία μωρά είναι αρσενικά...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΕΔΩ Κ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΔΕΣΠΟΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΟΥ-ΑΛΛΑ Η ΠΙΟ ''ΠΑΛΙΑ'' ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΟΥ- ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΣΗ 3 ΜΙΚΡΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΠΡΟΣΒΑΣΗ Κ Η ΓΑΤΑ ΜΕ ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΑ.Η ΣΧΕΣΗΣ ΜΑΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΟΡΙΑ ΤΕΣΠΑ...ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΓΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΡΡΩΣΤΗ ΟΠΩΣ Κ ΟΛΕΣ-ΕΙΔΙΚΑ Τ'ΑΡΣΕΝΙΚΑ- ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ,ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ Κ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΡΙΝΟΤΡΑΧΕΙΙΤΙΔΑ ΒΗΧΕΙ-ΟΧΙ ΣΥΧΝΑ- Κ ΕΧΕΙ ΑΚΡΟΑΣΤΗΚΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ...ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΤΙ ΞΕΡΩ ΤΟ ΚΟΛΛΑΝ Κ ΑΥΤΑ... ΗΔΗ ΕΝΑ ΑΠ'ΑΥΤΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΕΣ ΤΣΙΜΠΛΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΑ 2 ΜΕΡΕΣ Κ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΚ. ΕΓΩ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΓΑΤΑ ? ΞΕΡΩ Κ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΣΤΑ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ... Κ ΜΙΑΣ ΟΤΙ ΤΑ 2 ΑΠΤΑ 3 ΜΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΑ...
Ρωτα τον γιατρο στο θεμα "Γιατρε αρρωστησε?"

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπάρχει μια θεραπεία για την ρινοτραχ. σε γάτες που είναι σε παραγωγική ηλικία.Είναι μια ένεση σε 2 δεκαπενθήμερα.Κάνει θαύματα.Το ξέρω γιατί κάνω αυτή την θεραπεία σε γατούλη με πολύ προχωρημένη ρινοτραχ. και πάει πολύ καλά.Ρώτα τον κτηνίατρό σου.Σίγουρα θα ξέρει.

Θα ρωτήσω τον κτηνίατρο για περισσότερα... Θα φροντίσω -αν γίνεται ακόμα και από εδώ μέσα- να δοθούν τα μικρά σε όποιον ενδιαφέρεται, σε κανα μήνα βέβαια, να 'χουν μεγαλώσει.

Θα πρέπει να γίνει μια σωστή αγγελία με στοιχεία και φωτογραφίες, και να πάρει και αυτή την σειρά της στα άπειρα μικρά που περιμένουν, αν τελικά επιζήσουν .....

Η μάνα μετά θα μπορούσε να στειρωθεί, και να βρεθεί και γι αυτήν ένα σπίτι ίσως, να γλυτώσει τον δρόμο.

amarantos, τα κεφαλαία απαγορεύονται από τους κανόνες του φόρουμ. Τα μηνύματά σου διορθώθηκαν και παρακαλείσαι στο εξής να χρησιμοποιείς πεζούς χαρακτήρες.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back