Άρρωστη γατούλα, στραβό κεφάλι..

• Thread starter Thread starter Ryuzaki
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Ryuzaki

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.985 μηνύματα.
Χαίρεται..
Τον τελευταίο καιρό η γάτα μου (έπειτα από μια αποτυχημένη γέννα) έχει το εξής πρόβλημα: Το κεφάλι της έχει γείρει σχεδόν 90 μοίρες, και μερικές φορές χάνει την ισορροπία της... Ο κτηνίατρος είπε ότι έχει έλλειψη κάποιας βιταμίνης. Δυστυχώς δεν μπουρούμε να της δώσουμε το φάρμακο που έδωσε, καθώς ζούμε στην εξοχή και οι γάτες δεν πιάνονται.. Λυπάμαι πολύ να την βλέπω έτσι... :(
Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοια κατάσταση;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το πρόβλημα φαίνεται να είναι νευρολογικό. Αν δεν τα γέννησε τα γατάκια, πρέπει άμεσα να τη δει κτηνίατρος. Αν την ταίζεις μίλα με κάποιο κτηνίατρο, μήπως μπορείς να βάζεις κανένα φάρμακο στην τροφή της.
Καλή τύχη:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

λοιπαμε για την γατουλα σου:( αλλα νωμιζω οτι πρεπει να ακουσεις τι σου λεει ο κτηνιατρος και να την πιασεις για να την δωσεις βιταμινες

εμενα η γατα μου ειχε προβλημα στο στομαχι με το φαγητο και τις εδινα το φαρμακο μεσα στο φαγητο τις ηταν κατι σαν σκονη βεβαια εμενα η γατα μου ειναι ηρεμη και μενει στο σπιτι αλλα πιστευω αν βρεις φαρμακο που ειναι για ενσωματωση στην τροφη θα κανεις δουλεια :)

Καλή η συμβουλή του Άντονι21. Αν ταίζεις όμως πολλές γάτες μαζί φρόντισε να φάει ξεχωριστά και για να είσαι σίγουρη ότι θα φάει το φάρμακο καμουφλάρισε το σε μια λιχουδιά που θα την φάει αμέσως. Γενικά να την ταίζεις καλά ώστε αν είναι έλλειψη βιταμινών να μην εξαντληθεί περισσότερο με τον θυλασμό.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back