Άρρωστη η γατούλα μου!!

feifairy

Νεοφερμένο μέλος

Η feifairy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
καλησπερα σας.θα ηθελα την γνωμη σας σε αυτο το θεμα καταλαβαινω πως δεν μπορειται να βοηθησετε αλλα μεχρι να κανω τις γενικες εξετασεις θα ηθελα την γνωμη σας....η φουντιτσα μου ειναι 1ετους πριν ενα μηνα φεραμε στο σπιτι ενα γατακι περιπου 1 μηνων και δεν του καναμε εξετασεισ αιματος εμφανισε ομως τα συμπτωματα της γριπης της γατας και παιρνει αντιβιωση.το θεμα ειναι η φουντιτσα μου τις τελευταιες μερες δεν πολυετρωγε σπιτικα φαγητα (για τα οποια ξετρελενεται επειδη τρωει μονο ξηρα τροφη για στειρωμενες γατουλες) εχτες δεν μπορουσε να κουνηθει αλλα ετρωγε ξηρα τροφη και επινε νερο και πηγαινε τουαλετα αλλα την πηγα στον γιατρο και της βρηκε να εχει πυρετο 40.1 τη χορηγουμε αντιβιωση και μας ειπε μολις πεσει ο πυρετος θα κανουμε και γενικες εγω προτεινα να κανουμε και για λευχαιμια και ειτζ.σημερα παλι ειναι πεσμενη οχι οπως εχτες αλλα εφαγε λιγακι το κακο ειναι πως τουαλετα δεν πηγε καθολου και σε καποια στιγμη ενω της μιλουσα ειχε κολλησει σαν να σκεφτοταν και πηγα κοντα της και τοτε ξεκολλησε.απλα εγραψα επειδη εχω ανησυχησειι τοσο πολυ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γενικά, θα ήταν καλό όταν φέρνουμε ένα νέο γατάκι στο σπίτι να του έχουμε κάνει αιματολογικές εξετάσεις ώστε να είμαστε σίγουροι για την υγεία του κι ότι δεν κινδυνεύει και αυτό που μένει ήδη μαζί μας.
Στο αναφέρω αυτό διότι καταλαβαίνω απόλυτα το άγχος που βιώνεις κι όλα τα συναισθήματα σου.
Τα αποτελέσματα πότε βγαίνουν;
Μήπως θα ήταν καλύτερα να γίνουν εξετάσεις και στα δύο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλησπερα γιωργο και σε ευχαριστω για την μεταφορα του μυνηματος αλλα δεν ηξερα.οσο για την φουντιτσα τωρα ειναι καλα αλλα θα κανουμε γενικες αιματος μαλλον αυτη η αδιαθεσια οφειλοταν στην γριπη της γατας.αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι που ειπα στην κτηνιατρο να κανουμε αιματος στο μικρουλι γατακι για το τι μπορει να κουβαλαει απο την μαμα αλλα η κτηνιατρος ισχυριστηκε πως ειναι πολυ μωρο...το θεωρεις σωστο?αν εχει λευχαιμια?δεν θα ηταν καλο να το ξεραμε εαν ειναι φορεας?ειτε για την φουντιτσα ειτε για το ιδιο?

Οντως για σοβαρες ασθενειες ,πρεπει να πανε πανω απο 6 μηνων τα γατακια,για να ειναι αξιοπιστες οι εξετασεις,καθως μπορει να εμφανισουν ψευδη αποτελέσματα.Δηλαδη να ειχε καποια ασθενεια η μητερα του,τα μικρα παιρνουν τα αντισωματα της(για αυτο και μπορει να εμφανιστουν θετικες οι εξετασεις),ομως τελικα να μην την εχουν κολλησει την ασθενεια.:)

Συμφωνώ με αυτό που σου έγραψε η Έφη, feifairy.
Χαίρομαι που είναι καλά η μεγάλη σου, καλύτερα να περίμενες να μεγαλώσει κι άλλο το μικρό και να κάνεις εξετάσεις και στα 2 τότε. :)

σας ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σας!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back