resident
Νεοφερμένο μέλος
Η resident αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
10-01-11
22:20
Καλησπέρα,μολις έγινα μέλος, ψάχνοντας στο internet να βρώ πληροφορίες για τα συμπτώματα που παρουσιάζει ο γατούλης μας ο Αλήτης που είναι 7 μηνών ....Μένουμε σε χωριό και σε κτηνίατρο θα τον πάμε αύριο στην πλησιέστερη πόλη.Παρακαλώ άν μπορείτε να μου δώσετε πληροφορίες.......Ο Αλήτης χτες το απόγευμα άρχισε να μην πατάει καλά το μπροστινό δεξί ποδαράκι. Το πρωί έδειχνε καλύτερα. Το μεσημέρι δεν πατούσε καλά ούτε το αριστερό. Το απόγευμα φαινόταν να δυσκολεύεται και με τα πίσω ποδαράκια. Έφαγε αρκετές κροκέτες . Πριν λίγο τον βάλαμε να πιεί νερό, στάθηκε στα ποδαράκια του, ήπιε, αλλά νιαούριζε, φαινόταν να πονάει....Τώρα κοιμάται. Αν σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο σας παρακαλώ πείτε μου τι μπορώ να κάνω μέχρι αύριο που θα τον δεί ο κτηνίατρος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
speri
Διάσημο μέλος
Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα.
11-01-11
11:58
Μπορεις να ρωτησεις το γιατρο του site πατωντας εδω ---> https://www.mypetz.gr/threads/Γιατρέ-αρρώστησε.224999/
Ελπιζω να μην ειναι τιποτα σοβαρο
Θα αναμενουμε νεα σας!!!
Ελπιζω να μην ειναι τιποτα σοβαρο

Θα αναμενουμε νεα σας!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα.
11-01-11
12:08
Περαστικά! Ευχούλα να μην είναι τίποτα σοβαρό.
Γράψε μας νέα όταν γυρίσεις από το γιατρό.
Γράψε μας νέα όταν γυρίσεις από το γιατρό.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum