Cornilius
Νεοφερμένο μέλος
Η Cornilius αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ιθάκη (Κεφαλλονιά). Έχει γράψει 2 μηνύματα.
27-09-10
13:19
Γεια σας γατόφιλοι!
Ο γατούλης μου, ο Κορνήλιος, τις τελευταίες 2 ημέρες δεν είναι πολύ καλά. Το αριστερό του μάτι στάζει που και που ένα καφέ υγρό (είναι τυφλός) και το νιαούρισμά του δεν είναι ίδιο, είναι "βραχνιασμένο". Γενικά δεν έχει πολύ όρεξη και κανά δύο φορές έκανε εμετό. Φαντάζομαι πως έχει κρυώσει, όμως δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω για να το βοηθήσω να αναρρώσει γρήγορα.
Μήπως έχετε καμία συμβουλή?
Ευχαριστώωωω!!!!
Ο γατούλης μου, ο Κορνήλιος, τις τελευταίες 2 ημέρες δεν είναι πολύ καλά. Το αριστερό του μάτι στάζει που και που ένα καφέ υγρό (είναι τυφλός) και το νιαούρισμά του δεν είναι ίδιο, είναι "βραχνιασμένο". Γενικά δεν έχει πολύ όρεξη και κανά δύο φορές έκανε εμετό. Φαντάζομαι πως έχει κρυώσει, όμως δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω για να το βοηθήσω να αναρρώσει γρήγορα.
Μήπως έχετε καμία συμβουλή?
Ευχαριστώωωω!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα.
27-09-10
13:23
Νομίζω ότι τέτοιες συμβουλές θα μπορούσε να σου δώσει μόνο ο κτηνίατρος τους φόρουμ μας ή ακόμα ο δικός σου κτηνίατρος. 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.244 μηνύματα.
27-09-10
13:28
Καλησπέρα
δεν θα σε διαφωτίσω και πολύ..τη συμβουλή μου όμως θα την πω..μιας και τη ζήτησες.Πιστεύω πως το καλύτερο είναι να τον πας στον κτηνίατρο.Ούτε διάγνωση μπορούμε να κάνουμε,ούτε φάρμακα να προτείνουμε.Εύχομαι τα καλύτερα για τον γατούλι σου.
δεν θα σε διαφωτίσω και πολύ..τη συμβουλή μου όμως θα την πω..μιας και τη ζήτησες.Πιστεύω πως το καλύτερο είναι να τον πας στον κτηνίατρο.Ούτε διάγνωση μπορούμε να κάνουμε,ούτε φάρμακα να προτείνουμε.Εύχομαι τα καλύτερα για τον γατούλι σου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum