Άρρωστο αδέσποτο γατάκι έξω από το 1ο Νεκροταφείο Αθηνών-Ζητείται βοήθεια/φιλοξενία

Alcione

Νεοφερμένο μέλος

Η Alcione αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Γεια σας!
Είμαι καινούρια στην παρέα σας και είναι η πρώτη φορά που γράφω.. Αν και γράφτηκα με σκοπό να με βοηθήσετε σχετικά με τα προβλήματα που έχω στο να κάνω τις γατούλες μου να μάθουν να ζουν αρμονικά (βασικά έχω έναν γάτο, πρώην αδεσποτάκι και πλέον φροντίζω άλλες 5 αδεσπότες γατούλες), τελικά σας γράφω σχετικά με κάτι άλλο που με στεναχωρεί τις τελευταίες μέρες.
Πρίν μια βδομάδα περίπου ήμουν στο 1ο Νεκροταφείο Αθηνών για μια δυσάρεστη υποχρέωση. Εκεί απ' έξω, στον λάκκο ενός δέντρου ήταν κουλουριασμένη μια μαυρόασπρη γατούλα. Όταν έφευγα, περίπου 1,5 ώρα μετά ήταν ακόμα εκεί κι άρχισε να μου τρίβεται στα πόδια και να μου κάνει γλύκες. Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι η μυτούλα της ήταν γύρω - γύρω γεμάτη με ένα κιτρινοπό υγρό, μυξούλες, πύον, δεν ξέρω τι μπορεί να ήταν αυτό και κάποια στιγμή αρχίζει σαν να φταρνίζεται και πήγαινε στα δύο πόδια χτυπώντας με το χεράκι της το πρόσωπό της, σαν να προσπαθούσε να ανακουφιστεί με κάποιο τρόπο... Μετά ηρέμησε, ξαναήρθε για χάδια και ξαναξάπλωσε στον ίδιο λάκκο για ύπνο..
Μένω πολύ μακριά από κει και δεν είχα αμάξι, παρόλα αυτά έριξα μια ματιά στην γειτονιά μήπως δω κανά κτηνιατρείο, αλλά δεν βρήκα κάποιο κι είπα να το ξεχάσω. Δεν μπορώ να σώσω όλα τα ζώα του κόσμου, αλλά δεν μπορώ να σταματήσω να το σκέφτομαι... Εδώ έχω ήδη 6 γάτες, αδεσποτούλες όλες, κάνω ό,τι μπορώ, οι γείτονες ήδη δυσανασχετούν, οπότε δεν μπορώ να πω ότι θα πάω να το πάρω να το φέρω κι αυτό σπίτι μου...
Οπότε, αυτό που αναρωτιόμουν είναι αν εδώ στην παρέα σας υπάρχει κανείς που να μένει εκεί γύρω και να μπορεί να κάνει κάτι. Προτίθεμαι να βοηθήσω, αν χρειαστεί, με το κόστος των φαρμάκων και του κτηνιάτρου, αν και είμαι άνεργη, αλλά κάτι θα κόψω από αλλού για να βοηθήσω, αλλά χρειάζομαι κάποιον που να μένει κοντά και να μπορεί στην πράξη να φροντίσει το ζωάκι, να πηγαίνει να του δίνει τα φάρμακά του ή κάποιον που να θέλει και να μπορεί να το πάρει από κει για φιλοξενία μέχρι να αναρρώσει..
Σας ευχαριστώ που διαβάσατε το μήνυμά μου και καλώς σας βρήκα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Εύχομαι το καλύτερο για το γατάκι, μακάρι να βρεθεί κάποιος που να μπορεί να του προσφέρει την ιατρική φροντίδα που χρειάζεται... :console:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back