Άρρωστο γατάκι σε ακάλυπτο πολυκατοικίας

indrilgon

Δραστήριο μέλος

Η indrilgon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Πάρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 661 μηνύματα.
Πριν λιγο βρικα ενα γατακι στον ακαλυπτο της πολυκατοικιας που μενω. Εχει προβλιμα με τα ματακια του (δεν μπορει να τα ανοιξει και τρεχει και κατι σαν πυον) υπολογιζω πως ειναι ενος-εναμισι μηνών. Δοκιμασα να το παρω στο σπιτι μου αλλα ο Μεζες μου φρικαρε τελιος και καθος αυριο θα γινει η στειροση του και εχω ψιλοαγχοθει με το θεμα θελω να ειναι σχετικα υρεμος. Ετσι το αφησα πισω του εβαλα λιγο φαγιτο (τρωει ξηρα) -ειδα και την μαμα του. Ξερετε ποσα περνει ενας κτινιατρος σε τετιες περιπτοσεις? Φοβαμε να επικινονισω με τους ανθρωπους της φιλοζωηκης γιατι περισι που ειχα προβλιμα με γατακια μου προτιναν την εφθανασια και καθως μου εκλεψαν το κινιτο, εχω χασει τα τιλεφονα οσων γατοφιλων προσφεραν βοηθεια. Υπαρχει κανεις που να ξερει καποιον στα γιαννενα που να μπορω να απευθινθω?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Άρρωστο γατάκι σε ακαλυπτο πολυκατοικιας

δεν νομιζω να περνει πολλα ο κτηνιατρος για τετοιες περιπτωσεις..το γατακι παντως χρειαζεται ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη επειγοντως αποτι καταλαβαινω..:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πριν λιγο βρικα ενα γατακι στον ακαλυπτο της πολυκατοικιας που μενω. Εχει προβλιμα με τα ματακια του (δεν μπορει να τα ανοιξει και τρεχει και κατι σαν πυον) υπολογιζω πως ειναι ενος-εναμισι μηνών. Δοκιμασα να το παρω στο σπιτι μου αλλα ο Μεζες μου φρικαρε τελιος και καθος αυριο θα γινει η στειροση του και εχω ψιλοαγχοθει με το θεμα θελω να ειναι σχετικα υρεμος. Ετσι το αφησα πισω του εβαλα λιγο φαγιτο (τρωει ξηρα) -ειδα και την μαμα του. Ξερετε ποσα περνει ενας κτινιατρος σε τετιες περιπτοσεις? Φοβαμε να επικινονισω με τους ανθρωπους της φιλοζωηκης γιατι περισι που ειχα προβλιμα με γατακια μου προτιναν την εφθανασια και καθως μου εκλεψαν το κινιτο, εχω χασει τα τιλεφονα οσων γατοφιλων προσφεραν βοηθεια. Υπαρχει κανεις που να ξερει καποιον στα γιαννενα που να μπορω να απευθινθω?

Πριν απο λιγες μερες βρηκα και εγω ενα μωρακι με τα ματια του κλειστα απο τις τσιμπλες. Τωρα ειναι αργουτσικα, αλλα μπορεις να τσεκαρεις αν εφημερευει ενα φαρμακειο. Αλλιως αυριο, πεταξου και παρε γαζες (ή αν εχεις cotton pads, για ξεβαμμα ματιων, που δεν αφηνουν χνουδια) και μπολικο φυσιολογικο ορο καθως και Τομπρεξ κολλυριο (ΟΧΙ τομπραντεξ, να ζητησεις αυτο που ΔΕΝ εχει κορτιζονη) Σιγα σιγα, χωρις πιεση, με τις γαζες ή τα pads που εχεις εμποτισει με ορο προσπαθησε να μαλακωσεις οτι ειναι αυτο που το εμποδιζει απο το να ανοιξει τα ματια του (τσιμπλες? ξεραμενο πυο?), και ριξε λιγες σταγονες Τομπρεξ στο καθε ματι καθε λιγες ωρες. Εγω αυτα εκανα, και οντως το ενα ματι της μπεμπας σωθηκε, και το αλλο το παλευουμε. Αν την αφηνα ετσι μπορει να εχανε και τα δυο ματια της. Πρεπει ομως να το περιορισεις καπου, εστω και στο μπανιο σε μια γατοφορο :/:

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας! Ξερεις μηπως ποσο κοστιζει αυτο το φαρμακο?

ειναι περιπου 3 ευρω το τομπρεξ, ο ορος δεν ξερω αλλα λογικα κ αυτος ειναι φτηνος..βεβαια πρεπει να το δει κ ενας γιατρος, κ δεν νομιζω να σου παρει περισσοτερα απο 20 ευρω για μια απλη εξεταση κ συμβουλες..

χμ, το θέμα είναι οτι ειμαι με 5 ευρο μεχρι τις 15 οποτε θα πρεπει να περιμενει ο γιατρος, εχω γαζες και φυσιολογικό ορό στο σπίτι, να φτάνουν μεχρι τοτε?

παρε κ τις σταγονιτσες θα βοηθησουν πολυ, ευχομαι ολα να πανε καλα γιατι αν καθυστερησει κ αλλο η θεραπεια πιθανον να μην ειναι αναστρεψιμη η κατασταση..

Συγγνώμη για τα greeglish, έχω ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή μου. Το πήγα στον κτηνίατρο και μου έγραψε κάποιες σταγόνες, μου είπε πως σε καμιά εβδομάδα θα έχουν συνέλθει τα μάτια του. Έχει μια φωνή το άτιμο και κλαίει συνέχεια και έχω τον Μεζέ που συνέρχεται από τη νάρκωση και δεν νομίζω να παίρνει την παρουσία του μικρού πολύ καλά... :p

Συνημμένα

• Photo on 2010-05-12 at 13.42 #3.jpg
    Photo on 2010-05-12 at 13.42 #3.jpg
    59,3 KB · Εμφανίσεις: 39
  • Photo on 2010-05-12 at 13.41.jpg
    Photo on 2010-05-12 at 13.41.jpg
    56,7 KB · Εμφανίσεις: 40
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
μπραβο που το εσωσες κ το πηρες στο γιατρο!!!! ευχομαι πολυ συντομα να ειναι καλα το μικρακι!!!:)

Μπράβο που το πήρες και το φροντίζεις το μικρό!!:P:P:D:D:DΜια χαρά θα γίνει!!!:D:D

Το γατακι δυστιχως δεν τα καταφερε :( Πεθανε στην αγκαλιά της φίλης μου :bye:

μα γιατι?απο τι/?

μα γιατι?απο τι/?

Ειχε διάροια απο την Παρασκευη, του πήραμε τρωφη για αυτο, του διναμε νερο αλλα δεν αντεξε, αφυδάτωση μάλλον :(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back