14-09-12
13:35
Παιδιά μια ερώτηση. Έχω ένα γατάκι περίπου 6 μηνών. Χτές έκανε πάρα πολλές φορές εμετό (6-7) και ήταν πολύ αδιάθετο. Δεν έτρωγε, δεν είχε όρεξη να παίξει, κ τα σχετικά. Απλά καθόταν σε μια μεριά πολύ ήσυχο. Σήμερα το πρωί το πήγα στο γιατρό και μου είπε οτι το γατάκι δεν έχει κατι το σοβαρό, μάλλον μια ήπια μορφή γαστρεντερίτιδας απο κάτι που μπορει να έφαγε ή απο σκουλίκια. Του έκανε ένα εμβόλιο για τη γαστρεντερίτιδα που μου είπε οτι είναι πολύ δυνατό και μετά του έβαλε στο ίδιο σημειο με το εμβόλιο κάτι σαν κρέμα που είπε οτι είναι για τα σκουλίκια και τους ψύλους.
Τελος πάντων τώρα το έχω σπίτι και το άφησα πάνω στο μαξιλαράκι του το οποίο βρέχει συνεχεια. (ο γιατρός μου είπε οτι μάλλον θα κάνει λιγη διάρροια, αλλά είναι φυσιολογικό τόσο πολύ;;!) κάθε φορά που κουνιέται βλέπω οτι εκεί που κάθεται είναι βρεγμενο το μαξιλάρι. απο την άλλη ούτε σήμερα έχει φαει τιποτα, αν και δεν έχει ξανακάνει εμετό, αλλά είναι ακόμα αδιάθετο, και κρύβεται συνέχεια σε σκοτεινά μέρη (συνήθως πάει και κάθεται μέσα στην μπανιέρα!) είναι φυσιολογικό αυτό; έχει κανένας παρόμοιες εμπειρίες;;! ευχαριστώ!
Τελος πάντων τώρα το έχω σπίτι και το άφησα πάνω στο μαξιλαράκι του το οποίο βρέχει συνεχεια. (ο γιατρός μου είπε οτι μάλλον θα κάνει λιγη διάρροια, αλλά είναι φυσιολογικό τόσο πολύ;;!) κάθε φορά που κουνιέται βλέπω οτι εκεί που κάθεται είναι βρεγμενο το μαξιλάρι. απο την άλλη ούτε σήμερα έχει φαει τιποτα, αν και δεν έχει ξανακάνει εμετό, αλλά είναι ακόμα αδιάθετο, και κρύβεται συνέχεια σε σκοτεινά μέρη (συνήθως πάει και κάθεται μέσα στην μπανιέρα!) είναι φυσιολογικό αυτό; έχει κανένας παρόμοιες εμπειρίες;;! ευχαριστώ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.244 μηνύματα.
15-09-12
14:36
Απάντηση: Άρρωστο γατάκι.
Καλησπέρα.
Πως είναι το γατάκι σήμερα;Τα ίδια;Τρώει καθόλου;
ΥΓ.Είσαι σίγουρος ότι ήταν εμβόλιο,και όχι αντιβιωτική ένεση;
Καλησπέρα.
Πως είναι το γατάκι σήμερα;Τα ίδια;Τρώει καθόλου;
ΥΓ.Είσαι σίγουρος ότι ήταν εμβόλιο,και όχι αντιβιωτική ένεση;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool