Άρρωστο κουτάβι ζητά τη βοήθειά μας

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

strayshelp

Δραστήριο μέλος

Η strayshelp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 619 μηνύματα.
Το παρακατω σκυλακι βρεθηκε στο δρομο απο φιλοζωη κυρια να χτυπιεται απο τους πονους καθοτι μαλλον το σωσαμε απο κακου τυπου γαστρεντεριτιδα ή ισως πασχει απ τη νοσο καρε.

Μεταφερθηκε στην κτηνιατρο και ειπε πως χρειαζεται νοσηλεια καθοτι ειναι πολυ αδυναμο και ταλαιπωρημενο
Τωρα βρισκεται σε ενα κτηνιατρειο στη ν.Ερυθραια για να κανουν οτι μπορουν.

Χρειαζεται τη βοηθεια ολων μας για να σωθει

Οποιος μπορει να βοηθησει οικονομικα, για να καταφερουμε να του δωσουμε την καλυτερη περιθαλψη που χρειαζεται ,
Τηλ

6944 611 077 κα Ζωή.

puppy2.jpg

puppy1.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
κι εγω θα βοηθησω, παιρνω τωρα τηλ ! ψυχουλα μου, ειναι ονειρεμενο :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κι εγω θα βοηθησω, παιρνω τωρα τηλ ! ψυχουλα μου, ειναι ονειρεμενο :(

Πάρε έναν αριθμό λογαριασμού, να χαρείς, και το όνομα του δικαιούχου

παιδια μιλησα μολις με την κυρια δε μπορω να σταματησω να κλαιω. το σκυλακι μαλλον θα παει για ευθανασια εχει σοβαρη αρρωστια και δε σωζεται ρε γμτ

Ανάθεμα τους ασυνείδητους:mad:

Δυστυχώς το κουτάβι δεν τα κατάφερε.

Καλό ταξίδι μικρό...

ηταν μια γλυκα ρε γμτ.καλο ταξιδι προς τον σκυλοουρανο......... :bye::bye::bye::bye:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back