strayshelp
Δραστήριο μέλος
Η strayshelp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 619 μηνύματα.
05-02-09
11:49
Το παρακατω σκυλακι βρεθηκε στο δρομο απο φιλοζωη κυρια να χτυπιεται απο τους πονους καθοτι μαλλον το σωσαμε απο κακου τυπου γαστρεντεριτιδα ή ισως πασχει απ τη νοσο καρε.
Μεταφερθηκε στην κτηνιατρο και ειπε πως χρειαζεται νοσηλεια καθοτι ειναι πολυ αδυναμο και ταλαιπωρημενο
Τωρα βρισκεται σε ενα κτηνιατρειο στη ν.Ερυθραια για να κανουν οτι μπορουν.
Χρειαζεται τη βοηθεια ολων μας για να σωθει
Οποιος μπορει να βοηθησει οικονομικα, για να καταφερουμε να του δωσουμε την καλυτερη περιθαλψη που χρειαζεται ,
Τηλ
6944 611 077 κα Ζωή.
Μεταφερθηκε στην κτηνιατρο και ειπε πως χρειαζεται νοσηλεια καθοτι ειναι πολυ αδυναμο και ταλαιπωρημενο
Τωρα βρισκεται σε ενα κτηνιατρειο στη ν.Ερυθραια για να κανουν οτι μπορουν.
Χρειαζεται τη βοηθεια ολων μας για να σωθει
Οποιος μπορει να βοηθησει οικονομικα, για να καταφερουμε να του δωσουμε την καλυτερη περιθαλψη που χρειαζεται ,
Τηλ
6944 611 077 κα Ζωή.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
ιβανα
Επιφανές μέλος
Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα.
05-02-09
11:51
κι εγω θα βοηθησω, παιρνω τωρα τηλ ! ψυχουλα μου, ειναι ονειρεμενο 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα.
05-02-09
11:52
κι εγω θα βοηθησω, παιρνω τωρα τηλ ! ψυχουλα μου, ειναι ονειρεμενο![]()
Πάρε έναν αριθμό λογαριασμού, να χαρείς, και το όνομα του δικαιούχου
ιβανα
Επιφανές μέλος
Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα.
05-02-09
11:56
παιδια μιλησα μολις με την κυρια δε μπορω να σταματησω να κλαιω. το σκυλακι μαλλον θα παει για ευθανασια εχει σοβαρη αρρωστια και δε σωζεται ρε γμτ
stellak
Διάσημο μέλος
Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα.
05-02-09
11:59
Ανάθεμα τους ασυνείδητους

strayshelp
Δραστήριο μέλος
Η strayshelp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Τσεχία (Ευρώπη). Έχει γράψει 619 μηνύματα.
05-02-09
13:54
Δυστυχώς το κουτάβι δεν τα κατάφερε.
Καλό ταξίδι μικρό...
Καλό ταξίδι μικρό...
ιβανα
Επιφανές μέλος
05-02-09
13:57
ηταν μια γλυκα ρε γμτ.καλο ταξιδι προς τον σκυλοουρανο......... 

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum