Άρρωστο παραδείσιο

^Dark Angel^

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Χρυσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κορωπί (Αττική). Έχει γράψει 1.171 μηνύματα.
Καλησπερα,χθες καθως καθαρηζα το κλουβι του παραδεισιου μου,ειδα πως δεν ηταν καλα.Σημερα,πηγαμε σε εναν πτηνιατρο και μας εδωσε ενα φαρμακο σε σταγονες το οποιο θα το ριχνουμε μεσα στην ποτιστρα με το νερο του.
Τα συμπτωματα που εχει ειναι τα εξης:διαρροια,φουσκωμα πτερρωματος,κουρνιαζει σε ενα σημειο,δειχνει νυσταγμενο,δεν κελαηδαει πολυ.Ο πτηνιατρος μας ειπε οτι οταν καποιο πτηνο φτασει σε αυτο το σταδιο αρρωστειας δεν εχει και πολλες ελπιδες ζωης.Νιωθω τοσο ανικανη που δεν μπορω να κανω κατι περισσοτερο.:cry::cry::cry:
Σας εχει τυχει κατι τετοιο?αν ναι,το πουλακι εζησε?τι κανατε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μην απελπίζεσαι. Μπες στο www.petbirds.gr και πάρε συμβουλές από τους ειδικούς...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mπηκα το μεσημερι αλλα δεν μπορω να ανοιξω νεο θεμα,μονο τα παλια θεματα ειδα αλλα δεν βρηκα κατι.:(

Εκανες εγγραφή και μετά log-in? Εγώ από κει έμαθα ότι έμαθα για τα budgie μου!

Nαι αλλα δεν μπορω να ανοιξω θεμα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back