Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα.
10-05-09
16:01
Λογω των προβληματων που εχω με τον περσουλη-αγχος αποχωρισμου,λερωμα εκτος αμμολεκανης-μου συνεστησε ο κτηνιατρος μπουκαλακι φερομονης που μπαινει στην πριζα και τα κανει "ευτυχισμενα" οταν λειπουμε.Το εχετε δοκιμασει???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα.
10-05-09
20:28
Ασφαλώς σου σύστησε το Feliway. Εγώ το χρησιμοποιώ κάμποσο καιρό τώρα. Μπαίνει στην πρίζα όπως το αντικουνουπικό και κρατάει 1 μήνα, 1 μήνα και κάτι. Οι άνθρωποι δεν αντιλαμβάνονται καμία μυρωδιά, αλλά υποτίθεται πως αναδίδει μυρωδιά φιλικής γάτας, πράγμα που ηρεμεί τα γατιά. Ο Beeb έχει ηρεμήσει αρκετά από τότε που το πρωτοάρχισα, αλλά πάλι ίσως να ηρέμησε επειδή μεγάλωσε. Πάντως συνεχίζω να το χρησιμοποιώ με τη λογική "αν κάνει τα γατιά μου έστω και λίγο πιο ευτυχισμένα, ποια είμαι εγώ που θα το κατακρίνω;"
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα.
11-05-09
00:20
Πες μου τετοια κ θα το παρω asap!

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα.
11-05-09
00:27
Δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις. Μία συσκευή καλύπτει 40 τετραγωνικά και καλό είναι να τη βάλεις στον χώρο όπου περνάει τις περισσότερες ώρες ο γατούλης. Εννοείται πως αν έχεις μεγάλο σπίτι ίσως θα σου χρειαστούν πάνω από μία. Επίσης, θέλει να περάσουν μερικές μέρες μέχρι να πιάσει (δεν θυμάμαι πόσες γιατί πάει πολύς καιρός από τότε που το πρωτοπήρα).
Καλή επιτυχία!
Καλή επιτυχία!
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
11-05-09
00:35
Ευχαριστω!Το σπιτι ειναι μικρο κ απο την στιγμη που εχω κλειστη την κρεβατοκαμαρα κ το μπανιο θα ειναι ακομα μικροτερος ο χωρος οποτε μια χαρα θα βολεψει.Απλα θα πρεπει να εχω κλειστα κ θα εχω μυρωδιες αν πανε στην τουαλετα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki