Άσχημο περιστατικό με γατάκι!

loki11

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 124 μηνύματα.
Διαβάστε τι έγινε! χθες ήμουν με το αμάξι σε ένα διπλό δρόμο ,στη μέση ακριβώς του δρόμου ήταν ένα γατακι που ετρωγε, ηταν στην άλλη λωρίδα οπότε κατέβασα ταχύτητα μην τρομάξει και πέσει πάνω στο αυτοκίνητο μου.ειχα σκοπο να σταματησω το αυτοκινητο στην επομενη γωνια για να το βοηθησω γιατι ηταν πολυ επικινδυνα. παιδια πηγαινα με πολυ χαμηλη ταχυτητα γιατι ακριβως ηθελα να σιγουρευτω οτι ειναι καλα. οταν εγω περναγα σιγα σιγα απο διπλα του ερχεται μια και το χτυπαει με τετοια δυναμη και το ειδε και ουτε καν φρεναρε. το χτυπησε τοσο που φοβηθηκα οτι το γατακι θα πεσει πανω στο δικο μου αμαξι.. ουτε καν φρεναρε ουτε να σταματησει. αρχιζω και κορναρω εγω σαν την τρελη και να την ακολουθω μερικα μετρα με ταχυτητα. σταματαω γιατι σκεφτηκα πως προτεραιοτητα εχει το γατακι αλλα πριν βγω απο το αμαξι μου ειπε ενα παλικαρι οτι εφυγε το γατι (εφυγε για να πεθανει η θα ζησει;;). μολις μου το λεει βαζω μπρος μεσα στα κλαματα μηπως προλαβω αυτην στο φαναρι .. ειχε γινει καπνος.. και νομιζω πως καλυτερα που εφυγε. το ειδε και το χτυπησε χωρις καν να φρεναρει ,δεν σταματησε να δει πως ειναι και μολις ειδε που της εκανα νοημα να σταματησει εγινε καπνος..μετα απο ολα αυτα αν την επιανα στα χερια μου..δε μπορω να χτυπησω ανθρωπο για κανενα λογο αλλα αν ησασταν μπροστα στο περιστατικο θα λεγατε πως η γυναικα μας κανει πλακα..θα την ειχα τσακισει..και μεσα στη συγχυση γιατι ολα αυτα εγιναν πολυ γρηγορα ουτε τις πινακιδες δεν προλαβα να δω για να της κανω μηνυση..αληθεια δε θα χα προβλημα να χαλασω ολα τα χρηματα μου στους δικηγορους μονο και μονο για να το πληρωσει αυτο που εκανε..δε σταματησε ουτε καν για να δει πως ειναι.

δεν μπορω να το δεχτω ρε γαμωτο,δε γινεται να το χωνεχω αυτο που εγινε και να περασει ετσι..με το που ειδα να χτυπαει το γατι και να πεφτει κατω το γατακι μουδιασα ολοκληρη και αυτη αταραχη..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η συμπεριφορα του ανθρωπου προς τα ζωα σιγουρα αποτελει ενα αξιοπιστο δειγμα για το κοινωνικο κ πολιτισμικο επιπεδο(και οχι μονο) ενος λαου.αδιαμφισβητητα ειναι τραγικο το να γινεσαι μαρτυρας ενος τετοιου περιστατικου(εχω κ εγω μια αντιστοιχη εμπειρια μ ενα σκυλακι),ομως ακομα πιο τραγικο ειναι το να αναλογιστουμε οτι συμβαινουν πολυ συχνα παρομοια γεγονοτα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εχεις απολυτο δικιο..αν την επιανα στα χερια μου.. κανενας σεβασμος για αυτα τα πλασματα..αν ειχα τις πινακιδες της θα την τσακιζα,ειχα και μαρτυρες.
και διαβασα πως φετος για πρωτη φορα στην ελλαδα μια εισαγγελεας εχει αναλαβει ολα τα περιστατικα για τα ζωα τα παντα..και με την κακοποιηση ζωου μπαινεις μεσα για 2 χρονια χωρις εξαγορα..
αυτο που με εξοργισε ειναι οτι ουτε για μια στιγμη δεν μετανιωσε για αυτο που εγινε..

Όταν επιτέλους γίνει αστυνομία ζώων και στον Ελληνικό χώρο όλα αυτά τα περιστατικά θα μειωθούν. Προτιμώ να μην εκφράσω αυτά που πραγματικά αισθάνομαι γι' αυτή τη γυναίκα. Λυπάμαι πάρα πολύ που έγινες μάρτυρας αυτού του φονικού.

Όταν επιτέλους γίνει αστυνομία ζώων και στον Ελληνικό χώρο όλα αυτά τα περιστατικά θα μειωθούν.

Δυστυχώς, αυτό φαντάζει ουτοπικό για την Ελλάδα... :(
Κωνσταντίνα
, λυπάμαι πραγματικά για αυτό που είδες...

κατα τ'αλλα φημιζομαστε και εχουμε μεινει στην ιστορια για τον πολιτισμο μας! βρωμοκοσμος!

το να σκοτωσει καποιος εναν ανθρωπο μπορω να το καταλαβω ( σου εκανε κατι κακο,κατι συνεβει) το να σκοτωσει ομως καποιος ενα ζωο ε οχι ρε παιδια αυτο με προσπερνα.. τι σου εκανε το πλασματακι.. ειχε κατσει στη μεση του δρομου επειδη ειχε βρει λιγο φαγητο και δε κουνιοταν για να μην το πατησει αμαξι και αυτη το χτυπησε με μια φυσικοτητα .δεν την ενοιαζει ειναι μια γατα για αυτην.
μακαρι να την προλαβαινα,αυτο σκεφτομαι μονο.

το να σκοτωσει καποιος εναν ανθρωπο μπορω να το καταλαβω ( σου εκανε κατι κακο,κατι συνεβει) το να σκοτωσει ομως καποιος ενα ζωο ε οχι ρε παιδια αυτο με προσπερνα.. τι σου εκανε το πλασματακι.. ειχε κατσει στη μεση του δρομου επειδη ειχε βρει λιγο φαγητο και δε κουνιοταν για να μην το πατησει αμαξι και αυτη το χτυπησε με μια φυσικοτητα .δεν την ενοιαζει ειναι μια γατα για αυτην.
μακαρι να την προλαβαινα,αυτο σκεφτομαι μονο.
Λυπαμαι πολυ για το γατακι. Σε αυτο ομως διαφωνω. Τι παει να πει καταλαβαινεις το να σκοτωσει καποιος εναν ανθρωπο? Ξερεις ποσοι ανθρωποι,αθωοι και ποσα παιδια σκοτωνονται καθημερινα?
Η ανθρωπια μας δεν πρεπει να περιοριζεται μονο στα ζωα.

απλα απαραδεκτη....! αυτα σκεφτομαι ωρες ωρες.... εμεις οι γατομαμαδες και γατομπαμπαδες κακομαθαινουμε τα μωρα μας και δινουμε περιουσιες για ανετα κρεβατακια, καλη τροφη κτλ την ιδια ωρα που αλλα πλασματακια υποφερουν στο δρομο λογω ανεγκεφαλων παντως ειδους! για μενα δεν φταιει μονο η @@@@@ με το αμαξι φταιει και ο καθενας που αφηνει το κατοικιδιο του αστειρωτο να κυκλοφορει εξω και να αραδιαζει ψυχουλες καταδικασμενες σε τετοια περιστατικα!!! :mad:

Λυπαμαι πολυ για το γατακι. Σε αυτο ομως διαφωνω. Τι παει να πει καταλαβαινεις το να σκοτωσει καποιος εναν ανθρωπο? Ξερεις ποσοι ανθρωποι,αθωοι και ποσα παιδια σκοτωνονται καθημερινα?
Η ανθρωπια μας δεν πρεπει να περιοριζεται μονο στα ζωα.

εννοειται αυτο δε μιλουσα για αυτη την κατηγορια ανθρωπων που ειναι ανυπερασπιστοι.
δυστυχως γνωριζω πολυ καλα τι παει να πει να εκμεταλλευονται και να κακομεταχειριζονται ανθρωπους και παιδια διοτι εργαζομαι εθελοντικα στο κυριακατικο σχολειο μεταναστων για να βοηθαμε μεταναστες να μαθουν την γλωσσα και να προσαρμοστουν και ξερουμε ακριβως τι τους κανουνε.

αυτο που ηθελα να σας περασω ειναι οτι η πλειονοτητα των ανθρωπων εχουν τροπο να υπερασπιστουν τον εαυτο τους ενω τα ζωα οχι.
καθως και καποιος ανθρωπος μπορει να φτασει στο σημειο να σκοτωσει καποιον αλλον γιατι μπορει να του εχει κανει κατι πολυ σοβαρο(χωρις φυσικα να το δικαιολογω) αλλα του δινει ενα ερεθισμα,ενω ενα ζωο η ενα παιδι δεν μπορουν να σου δωσουν το ερεθισμα να τα κακομεταχειριστεις.

ελπιζω να εγινα σαφής με το τι ηθελα να πω.

εννοειται αυτο δε μιλουσα για αυτη την κατηγορια ανθρωπων που ειναι ανυπερασπιστοι.
δυστυχως γνωριζω πολυ καλα τι παει να πει να εκμεταλλευονται και να κακομεταχειριζονται ανθρωπους και παιδια διοτι εργαζομαι εθελοντικα στο κυριακατικο σχολειο μεταναστων για να βοηθαμε μεταναστες να μαθουν την γλωσσα και να προσαρμοστουν και ξερουμε ακριβως τι τους κανουνε.

αυτο που ηθελα να σας περασω ειναι οτι η πλειονοτητα των ανθρωπων εχουν τροπο να υπερασπιστουν τον εαυτο τους ενω τα ζωα οχι.
καθως και καποιος ανθρωπος μπορει να φτασει στο σημειο να σκοτωσει καποιον αλλον γιατι μπορει να του εχει κανει κατι πολυ σοβαρο(χωρις φυσικα να το δικαιολογω) αλλα του δινει ενα ερεθισμα,ενω ενα ζωο η ενα παιδι δεν μπορουν να σου δωσουν το ερεθισμα να τα κακομεταχειριστεις.

ελπιζω να εγινα σαφής με το τι ηθελα να πω.

συμφωνω απολυτως! τα ζωα ειναι τα μονα πανω στην γη που δεχονται αγαπη και την δινουν απλοχερα χωρις να ζητανε κανενα ανταλλαγμα εν αντιθεσει με τους ανθρωπους!:/:

Εύχομαι αυτή η γυναίκα να τιμωρηθεί σύντομα και με το χειρότερο τρόπο όπως και όλοι όσοι πειράζουν ζωάκια!Βαρέθηκα να διαβάζω τέτοια περιστατικά!Ελπίζω το γατάκι να γλίτωσε!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back