Άτυχος μικρούλης και γλύκας!!!!Ο Ρίκο!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Μανταλένα

Νεοφερμένο μέλος

Η Μανταλένα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα.
Πριν δυο μέρες γνώρισα στην πιλοτή του σοπιτιού μου, τον Ρίκο!!!!Ένα πλάσμα περιπου ενός μήνα,αξιαγάπητο με όλη τη σημασία της λέξης!!!!Δεν μου πήρε πολύ ώρα να δω ότι του λείπει το ένα του ματάκι!!!Δεν μπορώ να περιγραψω με λόγια το πόσο τρυφερός και γλυκός είναι!!!Θέλω να του βρω σπίτι πάση θυσία!Δεν μπορω να τον κρατήσω σπίτι μου, γιατι στην πρώτη απόπειρα η γάτα μου του όρμησε!!!Δεν θέλω να βάλω σε κίνδυνο τη ζωή του !!(και συν της άλλης η γάτα μου δε με πλησιάζει και γριλιζει απειλιτικά!!ελπίζω να της περάσει).Όποιος χρειάζεται να αγαπήσει και να φροντήσει ένα γατάκι,σίγουρα ο Ρίκο είναι ο κατάλληλος!Γιατί από νωρίς γνώρισε την βιαιότητα των ανθρώπων μιας και το ματάκι του τού το έκαψαν κάτι καλόπαιδα με τσιγάρο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• P5212441.JPG
    P5212441.JPG
    472,2 KB · Εμφανίσεις: 51
  • P5212447.JPG
    P5212447.JPG
    475,2 KB · Εμφανίσεις: 43
  • P5212439.JPG
    P5212439.JPG
    494,9 KB · Εμφανίσεις: 38
  • P5212445.JPG
    P5212445.JPG
    464,8 KB · Εμφανίσεις: 35
Πλακα μου κανεις??! ε?......... ειναι δυνατον να του εκαναν τετοιο πραγμα?? :( ποσο αθλιοι και κακοψυχoi μπορει να ειναι μερικοι ανθρωποι δηλαδη!!! Παντως ειναι πολυ γλυκα το ζουζουνι!! ;) και αν σκεφτεσαι να το καρατησεις ..θα συνηθισει η γατουλα σου μη φοβασε.. ετσι ειναι παντα στην αρχη! πρεπει απλα να συνηθισουν τη μυρωδια ....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όυτε και γω μπορούσα να το πιστέψω αλλά το είπε ο ψιλικατζής της γειτονιάς που το είδε με τα μάτια τοΥ!!!Το θέλω πάρα πολύ αλλά ο πατέρας μου με το ζόρι δέχτηκε την Αλλέγκρα στην οποία δεν κατάφερα να βρω σπίτι και την κράτησα!!!Αλλά με το Ρικο δε νομίζω να είναι εύκολα τα πράγματα!!!Πρεπει να του βρω σπίτι!!!Είναι απιστευτο γατάκι!

τι να πω.. :/:¨ μακαρι να βρεθει καποιος τοτε..! καλη τυχη στο γλυκουλι!

κτήνη
που υπάρχουν
σε τέτοιες περιπτώσεις
που γίνονται τέτοια πράγματα
μπροστά στα μάτια μας
πρέπει να επεμβαίνουμε
και όχι να γινόμαστε θεατές

αυτός στο περίπτερο τα βλέπει συχνά αυτά τα παιδιά που του το έκαναν?

εύχομαι να πάθουν τα ίδια και χειρότερα
τα κτήνη...

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
εκαψαν το ματι του με τσιγαρο?! :mad: Ευχομαι να βρει σπιτακι γρηγορα γιατι σιγουρα του αξιζει καλυτερη τυχη. Δοκιμασες να βαλεις την αγγελια σε φιλοζωικες σελιδες ή στο facebook;

Δεν ξέρω τι έκανε ο περιπτεράς!Είναι και λίγο αργά τα ζα μου!!!Σκεφτομαι να τον ρωτήσω αλλά αν μάθω ποιοι είναι, δε ξέρω αν πρέπει να φάνω πολιτισμένη!!!Σο facebook έχω βάλει φωτογραφίες του!Σε φιλοζωικές θα βάλω!
Πάντως είναι φοβερός δεν το κουνάει από την πιλοτή!!!η ψυχούλα μου!!!!!!!!!!!

Επίσης λέω μέσα στην βδομάδα να τον πάω στο κτηνίατρο!!Να δούμε αν έχει κάοια μόλυνση το ματάκι του!Ευτυχώς βρήκα και μια φίλη μου που τα αγαπάει και θα μοιραστούμε τα έξοδα!!!

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
ωραια!!! Ευχομαι τελικα να ειναι υγιεστατο και να του βρειτε σπιτακι συντομα. Η φιλη σου θα μπορουσε να το φιλοξενησει για ενα διαστημα για να μην στρεσσαρετε η γατουλα σου και το γατακι;

Έχει και εκείνη γάτο!!!Και μου είπε πως όταν του είχε φέρει αλλο ένα είχε αγριέψει!!Βέβαια θα της το πω γιατί νομίζω 'οτι κανείς δε μπορεί να αντισταθεί στην γλυκίτητα του Ρίκο!!!

Πω πω πλακα κανεις να τους κρεμασετε τα ρεμαλια ......
Και σε εμενα μου ειχε τυχει κατι αντιστοιχο στο σχολειο ηταν ενα κουταβακι μικρο και το ειχαμε υιοθετησει κατα καποιο τροπο το ταιζαμε και το ειχαμε παει στον κτηνιατρο αλλα καποιος μ...ας πηγε μπροστα μου να του σβησει ενα τσιγαρο στην μουσουδα παιδια ενα θα σας πω με κρατρουσαν αλλιως δεν ξερω τι θα εκανα.....τελικα το πηραμε απο εκει και το πηγε μια κοπελα στο σπιτι της

Μκαρι να βρει ενα καλο σπιτακι του αξιζει πραγματικα καλη σας τυχη και μην αφησετε το γατακι στην τυχη του υπαρχουν πολλα κτηνη εκει εξω ολοι το εχουμε δει....

Καλή τύχη να έχει ο ομορφούλης!!!:P:P:P

Ένας φίλος μου εφτιαξε την φωτογραφία!Γιατί να πληγώσεις αυτόν τον κούκλο??

Συνημμένα

• 46539_1589762701228_1150667980_31709251_6497116_n1.jpg
    46539_1589762701228_1150667980_31709251_6497116_n1.jpg
    204,6 KB · Εμφανίσεις: 47
γιατί θέλουν να δείξουν τον αντρισμό τους και την μαγκιά τους μερικά αγοράκια
βασανίζοντας τα αθώα πλάσματα
έλα όμως που η μαγκιά είναι να τα κάνεις να σε ευγνωμονούν...

την κατάρα μου να έχουν
να πάθουν ότι χειρότερο εύχομαι μέσα από την ψυχή μου
και γενικά όσοι βασανίζουν τα ζωάκια...
κτήνη

Ένας φίλος μου εφτιαξε την φωτογραφία!Γιατί να πληγώσεις αυτόν τον κούκλο??

κριμα στο μικρακι και θα ηταν τοσο ομορφο αν δεν το βασανιζαν με τετοιο φρικτο τροπο. Ευχομαι να παθουν τα ιδια και χειροτερα. Ευτυχως να λεμε που δεν του πειραξαν και το αλλο ματακι...

και κούκλος να μην ήτανε
πάλι να αναρωτιέσαι γιατί να τον πειράξουνε?

Εννοείται ότι δεν έχει σημασία πόσο όμορφο είναι ένα ζωάκι!Το θέμα είναι με τη ψύχη μπόρεσαν να πειράξουν ένα μωράκι!Η παιδέια είναι κάτι σπάνιο μάλλον στις μέρες μας!Πάντως με έχει κερδίσει τόσο πολύ που έυχομαι να έμενα μόνη μου για να τον κρατούσα!Όλη την ώρα κοιτάω από το μπαλκόνι αν είναι κάλα!Και σήμερα το ματάκι του μου φάνηκε σα να έβγαζε υγρό!Ανησυχώ...

αχ και γω όταν μεγαλώσω λίγο ακόμα γτ ειμαι 16
και θα χω δικο μου σπιτι
να μαζευω οτι αδεσποτο βρισκω
απο μικρο τ ελεγα

Τίποτε ακόμα!Ούτε ένα τηλέφωνο!Δε ξέρω τι να κάνω και χαλάει ο καιρός...
Ακόμα έμαθα ότι τον Ρίκο στη γειτονιά και συγκεκριμένα στην πιλοτή μου τον έφερε ένα κοριτσάκι από την απέναντι πολυκατοικία αλλά δεν τον ήθελε η μάνα της και το ξαναέβγαλε στο δρόμο!!

αχ οι μανάδες τα κάνουν τα παιδιά να μην αγαπάνε τα ζώα με τη συμπεριφορά τους

Να κανεις κι εσυ κι ο περιπτερας μυνηση γιατι αν ξεκινησαν ετσι μετα ποιος ξερει σε ποιον θα κανουν το καψιμο πρεπει να τους σταματησετε τωρα πριν εινα αργα, θυμιζω τον τυπο που εβαλε φωτια στη γυναικα που τον απατουσε

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back