Μανταλένα
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
zef
Νεοφερμένο μέλος
ποσο αθλιοι και κακοψυχoi μπορει να ειναι μερικοι ανθρωποι δηλαδη!!! Παντως ειναι πολυ γλυκα το ζουζουνι!!
και αν σκεφτεσαι να το καρατησεις ..θα συνηθισει η γατουλα σου μη φοβασε.. ετσι ειναι παντα στην αρχη! πρεπει απλα να συνηθισουν τη μυρωδια ....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μανταλένα
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zef
Νεοφερμένο μέλος
¨ μακαρι να βρεθει καποιος τοτε..! καλη τυχη στο γλυκουλι!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pocahontas
Δραστήριο μέλος
που υπάρχουν
σε τέτοιες περιπτώσεις
που γίνονται τέτοια πράγματα
μπροστά στα μάτια μας
πρέπει να επεμβαίνουμε
και όχι να γινόμαστε θεατές
αυτός στο περίπτερο τα βλέπει συχνά αυτά τα παιδιά που του το έκαναν?
εύχομαι να πάθουν τα ίδια και χειρότερα
τα κτήνη...
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Ευχομαι να βρει σπιτακι γρηγορα γιατι σιγουρα του αξιζει καλυτερη τυχη. Δοκιμασες να βαλεις την αγγελια σε φιλοζωικες σελιδες ή στο facebook;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μανταλένα
Νεοφερμένο μέλος
Πάντως είναι φοβερός δεν το κουνάει από την πιλοτή!!!η ψυχούλα μου!!!!!!!!!!!
Επίσης λέω μέσα στην βδομάδα να τον πάω στο κτηνίατρο!!Να δούμε αν έχει κάοια μόλυνση το ματάκι του!Ευτυχώς βρήκα και μια φίλη μου που τα αγαπάει και θα μοιραστούμε τα έξοδα!!!
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Μανταλένα
Νεοφερμένο μέλος
kartherinavog
Νεοφερμένο μέλος
Και σε εμενα μου ειχε τυχει κατι αντιστοιχο στο σχολειο ηταν ενα κουταβακι μικρο και το ειχαμε υιοθετησει κατα καποιο τροπο το ταιζαμε και το ειχαμε παει στον κτηνιατρο αλλα καποιος μ...ας πηγε μπροστα μου να του σβησει ενα τσιγαρο στην μουσουδα παιδια ενα θα σας πω με κρατρουσαν αλλιως δεν ξερω τι θα εκανα.....τελικα το πηραμε απο εκει και το πηγε μια κοπελα στο σπιτι της
Μκαρι να βρει ενα καλο σπιτακι του αξιζει πραγματικα καλη σας τυχη και μην αφησετε το γατακι στην τυχη του υπαρχουν πολλα κτηνη εκει εξω ολοι το εχουμε δει....
natalouko
Επιφανές μέλος

Μανταλένα
Νεοφερμένο μέλος
Pocahontas
Δραστήριο μέλος
βασανίζοντας τα αθώα πλάσματα
έλα όμως που η μαγκιά είναι να τα κάνεις να σε ευγνωμονούν...
την κατάρα μου να έχουν
να πάθουν ότι χειρότερο εύχομαι μέσα από την ψυχή μου
και γενικά όσοι βασανίζουν τα ζωάκια...
κτήνη
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Ένας φίλος μου εφτιαξε την φωτογραφία!Γιατί να πληγώσεις αυτόν τον κούκλο??
κριμα στο μικρακι και θα ηταν τοσο ομορφο αν δεν το βασανιζαν με τετοιο φρικτο τροπο. Ευχομαι να παθουν τα ιδια και χειροτερα. Ευτυχως να λεμε που δεν του πειραξαν και το αλλο ματακι...
Pocahontas
Δραστήριο μέλος
πάλι να αναρωτιέσαι γιατί να τον πειράξουνε?
Μανταλένα
Νεοφερμένο μέλος
Pocahontas
Δραστήριο μέλος
και θα χω δικο μου σπιτι
να μαζευω οτι αδεσποτο βρισκω
απο μικρο τ ελεγα
Μανταλένα
Νεοφερμένο μέλος
Ακόμα έμαθα ότι τον Ρίκο στη γειτονιά και συγκεκριμένα στην πιλοτή μου τον έφερε ένα κοριτσάκι από την απέναντι πολυκατοικία αλλά δεν τον ήθελε η μάνα της και το ξαναέβγαλε στο δρόμο!!
Pocahontas
Δραστήριο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool