pitoufogato
Νεοφερμένο μέλος
Η pitoufogato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
29-09-13
16:04
Γεια σας!η γατα μου εβγαλε κατι σαν καφε περιπου στη μεση της γλωσσας και την ενοχλει.δε μπορει να φαει καλα.φοβαμαι να το ακουμπησω μηπως πονεσει.γενικα πριν 5 μερες ηταν αρρωστη την πηγα στο κτηνιατρο,ειχε πυρετο και την εκανε αντιπυρετικη ενεση και αντιβιωση αλλα δεν ειχε κατι στη γλωσσα.απλα αρρωστησε.τι μπορει να ειναι αυτο στη γλωσσα;help
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
29-09-13
16:08
Αγαπητή pitoufogato δυστυχώς δεν έχω ιδέα τι μπορεί να είναι αυτό που περιγράφεις... Είναι εξόγκωμα ή απλά χρωματισμός; Αν θέλεις απευθύνσου και στον γιατρό του φόρουμ, μήπως μπορεί να σε βοηθήσει. Στη θέση σου πάντως θα έπαιρνα άμεσα τηλέφωνο τον κτηνίατρο που την παρακολουθεί.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pitoufogato
Νεοφερμένο μέλος
Η pitoufogato αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
29-09-13
16:14
Ειναι σαν να κολλησε κατι σαν γαζα,τετοιου χρωματος,στη γλωσσα.δεν ειναι εξογκωμα.ετσι μου φανηκε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum