θεοδ γερασιμος
Νεοφερμένο μέλος
Η θεοδ γερασιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 61 μηνύματα.
18-03-11
12:46
καλημερα γατοφιλα μουτρακια
δεν εχω γραψει καθολου μετα τον γερασιμο μου.
τωρα ομως εχω το εξης θεμα.
μια αδεσποτη γατουλα κοντα στη δουλεια μου που την φροντιζω τον τελευταιο καιρο γεννησε σημερα 4 γατακια.
της εχουμε βαλει καθαρο νερακι κ ξηρα τροφη. χρειαζεται κατι αλλο απο φαγητο;
κατι δηλαδη που να ενδεικνυται για μετα την γεννα;
περιμενουμε κ οι 6 (εγω-αυτη κ τα μικρα) βοηθεια
δεν εχω γραψει καθολου μετα τον γερασιμο μου.
τωρα ομως εχω το εξης θεμα.
μια αδεσποτη γατουλα κοντα στη δουλεια μου που την φροντιζω τον τελευταιο καιρο γεννησε σημερα 4 γατακια.
της εχουμε βαλει καθαρο νερακι κ ξηρα τροφη. χρειαζεται κατι αλλο απο φαγητο;
κατι δηλαδη που να ενδεικνυται για μετα την γεννα;
περιμενουμε κ οι 6 (εγω-αυτη κ τα μικρα) βοηθεια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite
Διάσημο μέλος
Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα.
18-03-11
13:04
Απάντηση: εγινε μανουλα, και τωρα;;
Αν δεν ειναι σε ασφαλες μερος,ισως θα ηταν καλο να την μεταφερεις καπου να ειναι προφυλαγμενη και αυτη και τα γατακια...Με τη βοηθεια μιας μεγαλης κουτας με ενα πανακι μεσα,για να τα μεταφερει μονη της μεσα και μετα αν καταφερεις να τα μεταφερεις εσυ .
Τροφη,πιστευω και μια κονσερβα την ημερα,περα απο τις κροκετες καλο θα της εκανε ,για περισσοτερα υγρα.
Θελουν και παρακολουθηση τα γατακια,αν τρωνε κανονικα,αν εχει η γατα γαλα...διαφορετικα θελουν ενισχυση με γαλα και μπιμπερο.
Αν δεν ειναι σε ασφαλες μερος,ισως θα ηταν καλο να την μεταφερεις καπου να ειναι προφυλαγμενη και αυτη και τα γατακια...Με τη βοηθεια μιας μεγαλης κουτας με ενα πανακι μεσα,για να τα μεταφερει μονη της μεσα και μετα αν καταφερεις να τα μεταφερεις εσυ .
Τροφη,πιστευω και μια κονσερβα την ημερα,περα απο τις κροκετες καλο θα της εκανε ,για περισσοτερα υγρα.
Θελουν και παρακολουθηση τα γατακια,αν τρωνε κανονικα,αν εχει η γατα γαλα...διαφορετικα θελουν ενισχυση με γαλα και μπιμπερο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Λουκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 368 μηνύματα.
18-03-11
13:05
Νομίζω ότι αυτό που προέχει είναι να έχει τα μωρά της η γατούλα σε προστατευμένο περιβάλλον: Καθαρό και μακριά από κινδύνους. Αν είδες ότι ενδιαφέρεται για τα παιδιά της και τα φροντίζει κανονικά, το περιβάλλον έχει σημασία. Το καλύτερο θα ήταν να τα πάρεις μανούλα και παιδιά , όλα, σπίτι σου, αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, βελτίωσε το περιβάλλον διαβίωσής τους. Να είναι προφυλαγμένα από τον καιρό, ζεστά, μακριά από αυτοκίνητα, σκυλιά και αρσενικούς γάτους!!!!
Νομίζω ότι αυτό που προέχει είναι να έχει τα μωρά της η γατούλα σε προστατευμένο περιβάλλον: Καθαρό και μακριά από κινδύνους. Αν είδες ότι ενδιαφέρεται για τα παιδιά της και τα φροντίζει κανονικά, το περιβάλλον έχει σημασία. Το καλύτερο θα ήταν να τα πάρεις μανούλα και παιδιά , όλα, σπίτι σου, αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, βελτίωσε το περιβάλλον διαβίωσής τους. Να είναι προφυλαγμένα από τον καιρό, ζεστά, μακριά από αυτοκίνητα, σκυλιά και αρσενικούς γάτους!!!!
θεοδ γερασιμος
Νεοφερμένο μέλος
Η θεοδ γερασιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 61 μηνύματα.
18-03-11
13:18
σας ευχαριστώ για την (αναμενόμενα) άμεση απάντηση
θα μεταφερθούν σε ζεστό κ κλειστό περιβάλλον σήμερα.
γάλα να μην δώσω καλύτερα έτσι;
θα παρακολουθώ κ τα γατακια οσο μπορω αν τρωνε
σας ευχαριστώ για την (αναμενόμενα) άμεση απάντηση
θα μεταφερθούν σε ζεστό κ κλειστό περιβάλλον σήμερα.
γάλα να μην δώσω καλύτερα έτσι;
θα παρακολουθώ κ τα γατακια οσο μπορω αν τρωνε
Spiderwoman
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Λουκία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 368 μηνύματα.
18-03-11
13:29
Γάλα στα μωράκια δε χρειάζεται να δώσεις, αν η μανούλα τα ταϊζει κανονικά. Η μανούλα καλύτερα να μην πιει αγελαδινό γάλα: είναι ακατάλληλο για τις γάτες. Αν θέλει όμως να πίνει γάλα για γάτες, δώσ' της! Είναι πολύ σημαντικό να τρέφεται πολύ και σωστά! Μπορείς να ρωτήσεις κτηνίατρο για συμπληρώματα διατροφής!
Γάλα στα μωράκια δε χρειάζεται να δώσεις, αν η μανούλα τα ταϊζει κανονικά. Η μανούλα καλύτερα να μην πιει αγελαδινό γάλα: είναι ακατάλληλο για τις γάτες. Αν θέλει όμως να πίνει γάλα για γάτες, δώσ' της! Είναι πολύ σημαντικό να τρέφεται πολύ και σωστά! Μπορείς να ρωτήσεις κτηνίατρο για συμπληρώματα διατροφής!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum