Έγκυος γάτα και αίμα;

lianne

Νεοφερμένο μέλος

Ο lianne αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα.
Η γάτά μου είναι έγκυος περίπου 1,5, μπορεί και 2. Δεν γνωρίζω κατ'αρχάς πότε γεννάνε και δεύτερον βλέπω αίμα στο πιπί της (με βλέννα). Τί μπορεί να συμβαίνει? Είναι και διογκωμένο το πιπί της. Δεν την έχω πάει ακόμα στο γιατρό.
Βασικά το θέμα έχει ως εξής (γιατί από το άγχος τα έγραψα γρήγορα). Η γάτα είχε φύγει πρίν 2 μήνες από το σπίτι (ανοιχτή πόρτα), πρίν από 1 μήνα τη βρήκαμε και καταλάβαμε ότι ήταν έγκυος από την κοιλιά. Λόγω υποχρεώσεων και διακοπών δεν την πήγα στο γιατρό (εντάξει γάτες και γάτες γεννάνε έξω, λέω, δεν θα πάθει τίποτα). Σήμερα ο φίλος μου παρατήρησε αίμα στο πιπί της και ανυσήχησα. Αυτά.
Ευχαριστώ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μαλλον μπορει να ειναι στης μερες της να γεννηση γρηγορα σε ενα κτηνιατρο να σου πει τι θα κανεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ax το χρυσουλάκι μου, θα το πάω αύριο, έτσι και αλλιώς θα το πήγαινα γιατί πρίν λίγες μέρες γύρισα από διακοπές και λές να είναι στις μέρες τις? Άρα δεν είναι κάτι κακό, όπως εμείς που άν βγάλουμε αίμα είναι κακό...Αχ θα γίνω γιαγιά....Έβαλα τα κλάματα τώρα σε ευχαριστώ. Δώρο Θεού, θαύματα!!

58 με 68 μερες διαρκει η κυηση στις γατες. Μεσος όρος 63 μέρες. Τι εγινε η γατουλα γεννησε?

Ναι, περιμένουμε να μάθουμε :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back