Έκαψε τα φρύδια της

katerina11

Νεοφερμένο μέλος

Η Kατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Λαμία (Φθιώτιδα). Έχει γράψει 64 μηνύματα.
ειχα αναψει κατι κερακια κ αυτη ανεβηκε στο τραπεζι,πηγαινε κ τα μυριζε συνεχεια κ τελικα καηκαν οι τριχες που εχει πανω απο το ματι που ειναι σαν τις τριχες απο το μουστακι.δε καηκαν εντελως αλλα αρπαξαν οι ακρες τους.τι ρολο παιζουν αυτες οι τριχες?θα εχει κανενα προβλημα τωρα?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομίζω ότι και αυτές οι τρίχες είναι αισθητήρια όργανα, οπότε μπορεί να είναι λίγο αποσυντονισμένη για μερικές μέρες...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι οντως κανει λιγο σα παλαβο...αλλα νομιζω τα εχει παιξει απο τη ζεστη!ελπιζω να μην ειναι σοβαρο...να τη παω στο κτηνιατρο?

Δεν ξέρω αν έχει νόημα να την πας, έτσι κι αλλιώς αυτά ξαναβγαίνουν.:hmm:
Καλύτερα περίμενε να δεις τι θα σου πουν και οι κτηνίατροι εδώ.
Περαστικά!:)

ευχαριστω!

ειχα αναψει κατι κερακια κ αυτη ανεβηκε στο τραπεζι,πηγαινε κ τα μυριζε συνεχεια κ τελικα καηκαν οι τριχες που εχει πανω απο το ματι που ειναι σαν τις τριχες απο το μουστακι.δε καηκαν εντελως αλλα αρπαξαν οι ακρες τους.τι ρολο παιζουν αυτες οι τριχες?θα εχει κανενα προβλημα τωρα?:hmm:
Κατερινα μην ανησυχεις και η δικια μου το εχει παθει...μεγαλωσαν μετα. Μια φορα μαλιστα περπατησε κ πανω απο ενα κερι επισης αναμμενο, και παραλιγο να αρπαξει στη κοιλια!! :blink: Ασε θα ειναι μαθημα για την επομενη φορα....:)

οχι καλε δεν χρειαζεται κτηνιατρο!ειναι τα αισθητηρια οργανα οσον αφορα στις κινησεις της γατας ειδικα το βραδυ, αλλα ξαναβγαινουν!:)μην ανησυχεις!

αυτές υπάρχουν γιανα προστατέβουν τα μάτια, όποτε ακουμπάνε κάπου αυτές οι τρίχες κλείνουν αντανακλαστικά τα ματάκια τους, δεν νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα ιδικά αν μηλάμε για σπιτόγατα, εξάλλου λίγο είπες πως κάηκαν, δεν είναι ότι τις έχασε εντελώς και φυσικά θα ξαναμακρίνουν, καλό όμως είναι να προσέχεται με τα κεριά.

Εμένα ο χειρότερος μου φόβος είναι όταν τηγανίζω και έρχονται στα πόδια μου, τρέμω μη πεταχτεί καμιά πιτσιλιά λάδι και τις κλείνω στο μπαλκόνι για λίγο:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back