katerina11
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina11
Νεοφερμένο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος

Καλύτερα περίμενε να δεις τι θα σου πουν και οι κτηνίατροι εδώ.
Περαστικά!

katerina11
Νεοφερμένο μέλος
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Κατερινα μην ανησυχεις και η δικια μου το εχει παθει...μεγαλωσαν μετα. Μια φορα μαλιστα περπατησε κ πανω απο ενα κερι επισης αναμμενο, και παραλιγο να αρπαξει στη κοιλια!!ειχα αναψει κατι κερακια κ αυτη ανεβηκε στο τραπεζι,πηγαινε κ τα μυριζε συνεχεια κ τελικα καηκαν οι τριχες που εχει πανω απο το ματι που ειναι σαν τις τριχες απο το μουστακι.δε καηκαν εντελως αλλα αρπαξαν οι ακρες τους.τι ρολο παιζουν αυτες οι τριχες?θα εχει κανενα προβλημα τωρα?![]()
Ασε θα ειναι μαθημα για την επομενη φορα....
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
μην ανησυχεις!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμένα ο χειρότερος μου φόβος είναι όταν τηγανίζω και έρχονται στα πόδια μου, τρέμω μη πεταχτεί καμιά πιτσιλιά λάδι και τις κλείνω στο μπαλκόνι για λίγο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum