rez2q
Νεοφερμένο μέλος
Έχει κανείς σας μήπως αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο ή καμία ιδέα για το τι μπορεί να είναι; Θα προσπαθήσω να βγάλω μια φωτογραφία να σας δείξω ακριβώς πως είναι όταν τα καταφέρω γιατί τώρα έχει τα νεύρα της που την πήγα στον κτηνίατρο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Συνηθως υο εκζεμα ειναι μια μορφη δερματιτιδας και αντιμετωπιζεται με αντιβιοτι και απο το στομα και τοπικα και με κορτιζονη αν εμφανιζει φαγουραΚαλησπέρα! Όπως λέει και ο τίτλος η γάτα μου έχει μια πληγή σαν έκζεμα στη ράχη της. Στο σημείο εκείνο έχουν φύγει οι τρίχες και το δέρμα είναι πιο λεπτό. Ο γιατρός μου είπε ότι θέλει παρακολούθηση και αν μεγαλώνει ίσως χρειαστεί να το εγχειρήσει. Προς το παρόν μου έδωσε μια κρέμα να τις βάζω να δούμε πως θα πάει με αυτήν.
Έχει κανείς σας μήπως αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο ή καμία ιδέα για το τι μπορεί να είναι; Θα προσπαθήσω να βγάλω μια φωτογραφία να σας δείξω ακριβώς πως είναι όταν τα καταφέρω γιατί τώρα έχει τα νεύρα της που την πήγα στον κτηνίατρο![]()
. Αν της εχεις βαλει προσφατα αμπουλα σε αυτο το σημειο ισως ειναι αλλεργικη αντιδρα, αν η γατα βγαινει εξω ισως εχει τασκωθει με καποια αλλη γατα και εχει κανει μολυνση στο σημειο αυτο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rez2q
Νεοφερμένο μέλος

Έξω δεν έχει βγει ποτέ μόνο στο σπίτι και στο μπαλκόνι. Αμπούλα Frontline της έβαλα πριν 2 βδομάδες περίπου και παρατήρησα τώρα αυτή την πληγή. Το τρίχωμα της όμως ήταν κάπως περίεργο από πριν σε εκείνο το σημείο και δε ξέρω ίσως να ήταν από πριν και να μην το είχα προσέξει γιατί ήταν μικρότερο. Φαγούρα δεν νομίζω να έχει γιατί δεν την έχω δει να ξύνεται ποτέ εκεί.Η κρέμα που μου έδωσαν για να βάλω είναι η Pevaryl. Θα την ξεκινήσω από σήμερα μήπως καλυτερεύσει!
JohnDVM
Διάσημο μέλος
,ξεκινα τη θεραπεια και βλεπουμεΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rez2q
Νεοφερμένο μέλος

JohnDVM
Διάσημο μέλος

rez2q
Νεοφερμένο μέλος

Υπάρχει τέτοια περίπτωση; Είναι 1 έτους και 2-3 μηνών. Μπορεί να θέλει κάποια επέμβαση;
σιεννα
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λοιπόν της πήρα το κολάρο αλλά δεν κάθεται με τίποτα όταν της το φοράω. Τρέχει και κουτουλάει παντού. Μου είπε ένας φίλος ότι αν το σχήμα είναι κάπως ακανόνιστο τότε μπορεί να είναι καρκίνωμα
Υπάρχει τέτοια περίπτωση; Είναι 1 έτους και 2-3 μηνών. Μπορεί να θέλει κάποια επέμβαση;
Η Σιεννα μου που ειχε κανει αποστημα και ανοιξε πριν κανα μηνα,της ξυρισανε το σημειο,το καθαρισανε,της καναν αντιβιωτικη ενεση και επαιρνε αντιβιωση για 7 μερες.Και μου ειχε πει ο γιατρος οτι αν ηταν πιο βαθυ θα χρειζοταν μια μικροεπεμβαση.

Το γατακι σου το ειδε γιατρος?
rez2q
Νεοφερμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Και εγώ σε μια περίπτωση αποστήματος, το άνοιξε ο γιατρός καλά, το καθάρισε, το άφησε ανοιχτό για να μην ξαναμολυνθεί... πείρε αντιβίωση και έκλεισε σιγά σιγά απο μέσα προς τα έξω.

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

rez2q
Νεοφερμένο μέλος
Τώρα είναι πληγή κόκκινη και πιο μεγάλο απ'ότι ήταν. Αύριο θα την πάω πάλι στο γιατρό να το ξαναδεί μήπως χρειάζεται να της το βγάλει. Αυτό που με ανησυχεί όμως είναι ότι όταν το είδε εκ πρώτης όψεως ο γιατρός μου είπε ότι δεν ξέρουμε ακριβώς τι μπορεί να είναι. Δε θα πρεπε να ξέρει 
julia
Διακεκριμένο μέλος
Θέλει απλά να σιγουρευτεί, για να σου προτείνει την κατάλληλη θεραπεία, πιστεύω, και απο ότι έχω καταλάβει απο την συνεργασία μου με πολλούς.
Εγώ πιστεύω ότι είναι απόστημα, έκλεισε απο πάνω η πληγή, ενώ είχε μολυνθεί, και τώρα δουλεύει απο μέσα....
Περαστικά και πάλι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool