AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα.
16-08-08
23:42
εχει εκλειψει σεληνης τωρα,κοιταχτε το φεγγαρι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα.
17-08-08
00:15
Καλέ τι έκλειψη;
Πανσέληνο έχει, όχι έκλειψη...
Διορθώνω, διορθώνω! ΚΑΙ πανσέληνο ΚΑΙ έκλειψη έχει! Πολύ ωραίο θέαμα!!!
Πανσέληνο έχει, όχι έκλειψη...
Διορθώνω, διορθώνω! ΚΑΙ πανσέληνο ΚΑΙ έκλειψη έχει! Πολύ ωραίο θέαμα!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jasmine
Δραστήριο μέλος
Η jasmine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 570 μηνύματα.
17-08-08
00:21
Έκλειψη είναι και κορυφώθηκε πριν λίγο!!!!!!
ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα.
17-08-08
20:47
την είδαμε κι εμείς,εντελώς τυχαία βέβαια. ήμουνα στο χωριό της θείας και φυσούσε ένα αεράκι,.
Ni@
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Ni@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 188 μηνύματα.
17-08-08
21:56
Έκλειψη πανσελήνου
Την είδα κ εγώ.Ήταν κάτι μαγευτικό, νομίζω.Ξαναείδα το ίδιο φαινόμενο πρόπερσι τον Ιούλιο.Μου'κανε κ τότε μεγάλη εντύπωση.
Την είδα κ εγώ.Ήταν κάτι μαγευτικό, νομίζω.Ξαναείδα το ίδιο φαινόμενο πρόπερσι τον Ιούλιο.Μου'κανε κ τότε μεγάλη εντύπωση.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum