Έκλεψαν την Αχλάδω μου

• Thread starter Thread starter felix
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

felix

Δραστήριο μέλος

Η felix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 401 μηνύματα.
Πάει η Αχλάδω μου..........το ένα κακό μετά το άλλο...πρώτα η μαύρη γάτα....τώρα η Αχλάδω....δεν θα το αντέξω...
Δίνεται αμοιβή.....200Ε
Εκλιπαρώ όποιον ξέρει κάτι...
Το κακό έγινε στις Σέρρες, Ομόνοια, οδός Καναβού στην μπροστινή αυλή, 15 Μαίου, μεταξύ 12 και 13 το μεσημέρι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 163-1.jpg
    163-1.jpg
    202,7 KB · Εμφανίσεις: 63
τι ακριβως εγινε την εκλεψαν?καλο θα ηταν να προοθησεις το μνμ και σε αλλα site

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι ακριβως εγινε την εκλεψαν?καλο θα ηταν να προοθησεις το μνμ και σε αλλα site
Κατέβηκα Αθήνα για δουλειές (απο εδώ ειμαι) και ο αρραβωνιαστικός μου ξέχασε την Αχλάδω στην μπροστινή αυλή.Δεν την αφήναμε ΠΟΤΕ στην μπροστινή αυλή παρα μόνο με επιτηρηση επειδή είχαμε μαζέψει ένα κουταβάκι που παίζανε πολύ μαζί (στην μπροστινή αυλίτσα γιατί πίσω ενοχλούνται οι γάτες μου)
Ετσι γυρνώντας απο την ΔΕΗ βρήκε την πόρτα ανοιχτή και το κουτάβι μέσα και η Αχλάδω έλειπε.....πλησίαζε όλον τον κόσμο....θα τρελαθώ...έχει βγεί σε όλα τα τοπικά μέσα, ηλ.εφημερίδες, τοπικές, ραδιο, ΤV..................ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΣΕ ΠΟΙΥ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΚΑΙ Η ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕ ΣΕ 1 ΕΡΗΜΙΑ Η ΘΑ ΤΟΥ ΕΡΙΞΕ ΚΑΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΕ ΚΥΝΗΓΟ
ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩΩΩΩΩ ΓΑΜΩΤΟ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩΩΩ ΟΧΙ ΠΑΛΙ...ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ.....δεν εχω ακομα συνελθει απο τον βιαιο χαμο της Μαυρης μου Γατας......ΟΧΙ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ.ΟΧΙ

Λυπαμαι

Κατέβηκα Αθήνα για δουλειές (απο εδώ ειμαι) και ο αρραβωνιαστικός μου ξέχασε την Αχλάδω στην μπροστινή αυλή.Δεν την αφήναμε ΠΟΤΕ στην μπροστινή αυλή παρα μόνο με επιτηρηση επειδή είχαμε μαζέψει ένα κουταβάκι που παίζανε πολύ μαζί (στην μπροστινή αυλίτσα γιατί πίσω ενοχλούνται οι γάτες μου)
Ετσι γυρνώντας απο την ΔΕΗ βρήκε την πόρτα ανοιχτή και το κουτάβι μέσα και η Αχλάδω έλειπε.....πλησίαζε όλον τον κόσμο....θα τρελαθώ...έχει βγεί σε όλα τα τοπικά μέσα, ηλ.εφημερίδες, τοπικές, ραδιο, ΤV..................ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΣΕ ΠΟΙΥ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΚΑΙ Η ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕ ΣΕ 1 ΕΡΗΜΙΑ Η ΘΑ ΤΟΥ ΕΡΙΞΕ ΚΑΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΕ ΚΥΝΗΓΟ
ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩΩΩΩΩ ΓΑΜΩΤΟ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩΩΩ ΟΧΙ ΠΑΛΙ...ΟΧΙ ΟΧΙ
ΟΧΙ.....δεν εχω ακομα συνελθει απο τον βιαιο χαμο της Μαυρης μου Γατας......ΟΧΙ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ.ΟΧΙ

Αρχικά χρειάζεται ψυχραιμία.Καταλαβαίνω την απόγνωση σου.Την έβγαζες καθόλου έξω βόλτα?Έχει αγαπημένα σημεία?Κοίτα σε κρυψωνες εκει κοντά.καμιά φορα άν τα σκυλιά χτυπηθούν απο αξιοπρεπεια μενουν μακρια για να.....συγχωρεθουν.Ελπιζω και έυχομαι με όλη μου την ψυχή να γυρίσει η κούκλα σου.Μήν απελπίζεσαι πάξ'τε μεθοδικά.Να είναι πάντα καποιος σπίτι μήπως γυρίσει.Εγώ κάποτε εχασα το σκύλο μου στην Αθήνα και γύρισε μόνος του και περίμενε στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Αρχικά χρειάζεται ψυχραιμία.Καταλαβαίνω την απόγνωση σου.Την έβγαζες καθόλου έξω βόλτα?Έχει αγαπημένα σημεία?Κοίτα σε κρυψωνες εκει κοντά.καμιά φορα άν τα σκυλιά χτυπηθούν απο αξιοπρεπεια μενουν μακρια για να.....συγχωρεθουν.Ελπιζω και έυχομαι με όλη μου την ψυχή να γυρίσει η κούκλα σου.Μήν απελπίζεσαι πάξ'τε μεθοδικά.Να είναι πάντα καποιος σπίτι μήπως γυρίσει.Εγώ κάποτε εχασα το σκύλο μου στην Αθήνα και γύρισε μόνος του και περίμενε στην είσοδο της πολυκατοικίας.
Εβγαινε σταθερα τις βόλτες της!
την μέρα την άραζε στην πίσω αυλή, κάτω απο τον ήλιο και της άρεσε πολυ...:cry:
την τριτη πρωι θα είμαι σερρες, θα ψαξω εκει που μου λες...αν και στην βόλτα πάει σε συγκεκριμένα σημεία....θα είναι τα πρώτα που θα πάω.....σε ευχαριστώ..........πάρα πολύ.....

?

Εβγαινε σταθερα τις βόλτες της!
την μέρα την άραζε στην πίσω αυλή, κάτω απο τον ήλιο και της άρεσε πολυ...:cry:
την τριτη πρωι θα είμαι σερρες, θα ψαξω εκει που μου λες...αν και στην βόλτα πάει σε συγκεκριμένα σημεία....θα είναι τα πρώτα που θα πάω.....σε ευχαριστώ..........πάρα πολύ.....

Την Τρίτη?Δεν είναι κανεις να την ψαξει εκεί?Ειναι μεγάλο το διαστημα αν της εχει συμβει κατι...Δεν θελω να σε αγχωσω...

Την Τρίτη?Δεν είναι κανεις να την ψαξει εκεί?Ειναι μεγάλο το διαστημα αν της εχει συμβει κατι...Δεν θελω να σε αγχωσω...
Απο την πρώτη ωρα που χαθηκε ειναι ο αρραβωνιαστικός μου....αυτος που την αφησε στην μπροστινη αυλη και την κλεψανε.
Ψαχνει ασταματηρα 2 μερες, εχει βγαλει αφισσες, ραδιο, ΤV κλπ.......ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ?????????????????????????? Ε??????????? ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ?????
ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΝΑΣ:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Απο την πρώτη ωρα που χαθηκε ειναι ο αρραβωνιαστικός μου....αυτος που την αφησε στην μπροστινη αυλη και την κλεψανε.
Ψαχνει ασταματηρα 2 μερες, εχει βγαλει αφισσες, ραδιο, ΤV κλπ.......ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ?????????????????????????? Ε??????????? ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ?????
ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΝΑΣ:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Έλα.Μην τον κατηγορείς.Ήταν η κακιά στιγμή.Δεν το έκανε επίτηδες υποθέτω.Υπομονη και επιμονή.Και πες του απο μένα μαυρο φίδι που τον έφαγε αν παθει τπτ η κούκλα....Εχω και αδυναμια στα σκυλια.Κουραγιο

Έλα.Μην τον κατηγορείς.Ήταν η κακιά στιγμή.Δεν το έκανε επίτηδες υποθέτω.Υπομονη και επιμονή.Και πες του απο μένα μαυρο φίδι που τον έφαγε αν παθει τπτ η κούκλα....Εχω και αδυναμια στα σκυλια.Κουραγιο
Φυσικά και δεν το έκανε απίτηδες.....όμως μερικά πράγματα τα προσέχουμε διαφορετικά.
Όταν έχεις μια γυναίκα τρελη που για να ζήσει μαζί σου εγκαταλείπει αθήνα, της σκοτώνουν την μια γάτα επειδή εγώ τις είχα μέσα σε διαμέρισμα ενώ εκεί έχει αυλή, και μετά πάω για λίγο να δω τους γονεις μου στην αθήνα......τα παιδιά της τα προσέχεις σαν τα μάτια σου και δεν τα αφήνεις εκτεθειμένα στον κάθε μαλά**
100000000000000000 συγνώμες δεν την φέρνουν πίσω φίλη μου και εγώ είμαι ακόμα άρρωστη απο τον χαμό της μαύρης μου γάτας https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=32339

Είναι κυνηγόσκυλο.....
Πιάσε τους κυνηγούς της περιοχής... κάποιος την έκανε....
Επίσης, ξέρω, είναι και εποχή εκπαίδευσης, μου πρότειναν και εμένα να μου την "εκπαιδεύσουν"... φυσικά λάβανε την κατάλληλη απάντηση....:down:

Κάποιος βρήκε ΤΣΑΜΠΑ κυνηγόσκυλο...:mad:
Μιλάμε μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι....
βάλε αγγελία και στο www.ourdogs.gr.

Είναι κυνηγόσκυλο.....
Πιάσε τους κυνηγούς της περιοχής... κάποιος την έκανε....
Επίσης, ξέρω, είναι και εποχή εκπαίδευσης, μου πρότειναν και εμένα να μου την "εκπαιδεύσουν"... φυσικά λάβανε την κατάλληλη απάντηση....:down:

Κάποιος βρήκε ΤΣΑΜΠΑ κυνηγόσκυλο...:mad:
Μιλάμε μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι....
βάλε αγγελία και στο www.ourdogs.gr.
Πηρα τηλ σε κυνηγετικους συλλόγους, αφησα χαρτια αγγελίες σε μαγαζιά που πουλάνε όπλα και σφαίρες, μίλησα με κυνηγούς στο τηλ......έκανα τα πάντα...είπα οτι το σκυλί ειναι 14 ετων με καρκινο μαστεκτομη σε ολατα στηθη και ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ.

Μάλιστα... αν είσαι τυχερή, θα το δούν και στην εκπαίδευση ότι δεν τραβάει.. και μετά θα την παρατήσουν μάλλον στο βουνό. Ή θα βρεί το δρόμο να γυρίσει, ή θα πρέπει να ψάξετε εσείς... (μάθε με τρόπο ΠΟΥ , σε πιο βουνό τα πάνε συνήθως για εκπαίδευση...)

Μόνο αυτούς μπορώ να θεωρήσω ύποπτους...
κουράγιο....

Μάλιστα... αν είσαι τυχερή, θα το δούν και στην εκπαίδευση ότι δεν τραβάει.. και μετά θα την παρατήσουν μάλλον στο βουνό. Ή θα βρεί το δρόμο να γυρίσει, ή θα πρέπει να ψάξετε εσείς... (μάθε με τρόπο ΠΟΥ , σε πιο βουνό τα πάνε συνήθως για εκπαίδευση...)

Μόνο αυτούς μπορώ να θεωρήσω ύποπτους...
κουράγιο....
Μολις πηρα εναν εκπαιδευτη σκυλων (δεν εκπαιδευει για κυνηγι) αλλα ειναι καλος ανθρωπος και ειμαι πελατισσα.
Μου υποσχεθηκε οτι θα ψαξει να βρει εκπαιδευτες κυνηγοσκυλων.....μακαρι μακαρι...εκλαιγα που του μιλουσα....ειμαι χαλια...παιδια τετοιο πραγμα ουτε στον εχθρο μου..........:cry:

Μολις πηρα εναν εκπαιδευτη σκυλων (δεν εκπαιδευει για κυνηγι) αλλα ειναι καλος ανθρωπος και ειμαι πελατισσα.
Μου υποσχεθηκε οτι θα ψαξει να βρει εκπαιδευτες κυνηγοσκυλων.....μακαρι μακαρι...εκλαιγα που του μιλουσα....ειμαι χαλια...παιδια τετοιο πραγμα ουτε στον εχθρο μου..........:cry:
Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι να ξαναβρεθεί η γιαγιά-Αχλάδω. Έχεις κάνει πάρα πολύ σωστές ενέργειες, μακάρι, μακάρι σύντομα να έχεις την αγάπη σου στην αγκαλιά σου!Αν την πήραν για κυνήγι, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να βρεθεί σύντομα άκρη, γιατί αυτά μαθαίνονται σε μια μικρή κοινωνία:/:Αρκεί , αυτός που την πήρε να ήταν από εκεί, γιατί , αν ήταν διερχόμενος και, δυστυχώς, η Ελλάδα έχει γίνει κέντρο διερχομένων, μόνο η χοντρή αμοιβή μπορεί να έχει αποτέλεσμα και, ίσως, η κλοπή να έγινε με απώτερο σκοπό τον εκβιασμό. Πολλά έχουμε δει. Διάβασα αγγελία για κλοπή γάτου μέσα από αυτοκίνητο στην Ομόνοια. Από εκεί να καταλάβεις, πού ζούμε:/:
ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΧΑΡΜΟΣΥΝΑ ΝΕΑ!!

Στα μέρη μου, δεν υπάρχουν εκπαιδευτές κυνηγόσκυλων ....
Κάθε κυνηγός το κάνει μόνος του, με τον τρόπο που έχει δεί ότι τον βολεύει και πιάνει...:|

Τώρα μακάρι να βρείς άκρη...δεν ξέρω τί να πω...
ΣΙΓΟΥΡΑ θα βάλω και εγώ λουκέτο απο μέσα στην εξώπορτα...:down:

Στα μέρη μου, δεν υπάρχουν εκπαιδευτές κυνηγόσκυλων ....
Κάθε κυνηγός το κάνει μόνος του, με τον τρόπο που έχει δεί ότι τον βολεύει και πιάνει...:|

Τώρα μακάρι να βρείς άκρη...δεν ξέρω τί να πω...
ΣΙΓΟΥΡΑ θα βάλω και εγώ λουκέτο απο μέσα στην εξώπορτα...:down:
Μάλλον υπάρχουν κάποιοι στις Σέρρες που κάνουν αυτή τη βρωμοδουλειά.......ελπίζω...έτσι είπε ο κύριος που αγοράζω τις τροφές για τα ζώα μου που είναι ο ίδιος εκπαιδευτής κυρίως μεγάλων σκυλιών αν κατάλαβα καλά.Και σιχαίνεται τους κυνηγούς αλλα είπε οτι γνωρίζει πολλούς εειδη ψωνίζουν απο αυτόν....ίσως βοηθήσει....

Αφήστε παιδιά και εμείς την σκυλίτσα μας δεν την αφήνουμε από τα μάτια μας. Είχαμε πάει ΙΚΕΑ και ο πατέρας μου κάθησε έξω 3 ώρες με την σκυλίτσα καραούλι για να μην την αφήσουμε μόνη στο αυτοκίνητο. Έχει ξεφύγει πια το πράγμα. Ρε felix έχω ένα προαίσθημα ότι θα βρεθεί βρε το σκυλάκι σου. Μην απογοητεύεσαι.

14 ετών σκυλί, δε νομίζω να το έκλεψε κανείς για κυνήγι. Εκτός και αν είναι εντελώς άπειρος και δεν μπορεί να καταλάβει την ηλικία του εκ πρώτης όψεως...

Μήπως το έσκασε η σκυλίτσα από μόνη της; Μήπως δεν ήταν καλά και πήγε κάπου μόνη της για να μην σας ανησυχήσει; Το κάνουν αυτό, πολλά ζώα, όταν νιώθουν ότι πλησιάζει το τέλος, δυστυχώς :(

Μήπως έγινε κανένα ατύχημα και ο αρραβωνιαστικός σου φοβάται να σου πει την αλήθεια; Τέλος, δεν αξίζει να τον κατηγορήσεις γιατί η αμέλεια δεν είναι εγκλημα, και αν είχα κάνει εγώ τέτοια γκάφα και ο σύντροφός μου, αντί να προσπαθήσει να με κάνει να αισθανθώ καλύτερα, μου δημιουργούσε περισσότερες τύψεις, δε θα το άντεχα...

Καλά τα ζωάκια, αλλά δεν κάνει να στεναχωρούμε τους ανθρώπους που μας αγαπούν και τους αγαπάμε! Και δεν το έκανε και επίτηδες...

Καλή τύχη, και ήρεμα... Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει...:/:

Αχ, βρε κοριτσι μου, (δε θυμαμαι και το ονομα σου, συγγνωμη)..τι αλλο θα παθεις?
Σε καταλαβαινω, κι εμενα μου ηρθαν απανωτα καποια χτυπηματα, και ακομα παλευω να τα ξεπερασω....
Υπομονη, ολα καλα θα πανε, ειμαι σιγουρη....
Οτι και αν εγινε, πηγαινε στον αντρα σου, παρτον μια αγκαλια, συγχωρεσε τον, ανθρωπος ειναι και αυτος... Σε καταλαβαινω απολυτα ποσο θυμωμενη νιωθεις, αλλα τωρα χρειαζεσαι την αγκαλια του και εναν καλο λογο οσο ποτε. Μην τον απομακρυνεις, για σενα καντο.

Μωρέ Τάνυα, δεν το πιστεύω πια φέτος... Δηλαδή τι φέτος, που δεν έχεις "σηκώσει κεφάλι" τόσον καιρό:(
Ελπίζω ειλικρινά η Αχλάδω απλώς να βγήκε μια βόλτα και να επιστρέψει. Κανένα άλλο σενάριο δεν επιτρέπεται αυτή τη στιγμή, διότι δεν θα συνέλθεις ποτέ. Κράτα, όμως, την ψυχραιμία σου... Κάνε τις προσπάθειές σου με θετική σκέψη διότι αλλιώς θα τρελαθείς.

Σου εύχομαι το καλύτερο μέσα από την καρδιά μου!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back