Alis19887
Νεοφερμένο μέλος
Η Alis19887 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 29 μηνύματα.
31-10-09
00:41
ερχεται η γατα στο δωματιο μου και μιαουριζε. καποια στιγμη ανοιγω για πολυ λιγη ωρα το παραθυρο να αεριστει και αυτη ερχεται προς το μερος μου . εγω λοιπον δεν ειχα παρατηρησει οτι ηθελε να βγει στο μπαλκονι κι ετσι παω και κλεινω το παραθυρο και με το που κλεινει, η γατουλα μου πηδαει για ν ανεβει στο παραθυρο γιατι δεν ειχε δει οτι το τζαμι ηταν κλειστο και παιζει μια κουτουλια μα μια κουτουλια.........
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.215 μηνύματα.
31-10-09
11:45
ερχεται η γατα στο δωματιο μου και μιαουριζε. καποια στιγμη ανοιγω για πολυ λιγη ωρα το παραθυρο να αεριστει και αυτη ερχεται προς το μερος μου . εγω λοιπον δεν ειχα παρατηρησει οτι ηθελε να βγει στο μπαλκονι κι ετσι παω και κλεινω το παραθυρο και με το που κλεινει, η γατουλα μου πηδαει για ν ανεβει στο παραθυρο γιατι δεν ειχε δει οτι το τζαμι ηταν κλειστο και παιζει μια κουτουλια μα μια κουτουλια.........
συγνωμη αγαπητη μου αλις ,αλλα μας εχεις μπερδεψει λιγουλακι.....χτες παλι,σε αλλο ποστ μας εγραψες SOS.........δεν θελεις να σε ξεχασει η γατα σου που την απομακρυνες απο το διαμερισμα γιατι δεν γινοταν ,οπως ελεγες ,να την εχεις εκει...και την πηγες στη γιαγια σου..........αυτη εδω η γατα που αναφερεσαι,ποια ειναι???? τελικα εχεις γατα...η οχι....???????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα.
31-10-09
13:06
συγνωμη αγαπητη μου αλις ,αλλα μας εχεις μπερδεψει λιγουλακι.....χτες παλι,σε αλλο ποστ μας εγραψες SOS.........δεν θελεις να σε ξεχασει η γατα σου που την απομακρυνες απο το διαμερισμα γιατι δεν γινοταν ,οπως ελεγες ,να την εχεις εκει...και την πηγες στη γιαγια σου..........αυτη εδω η γατα που αναφερεσαι,ποια ειναι???? τελικα εχεις γατα...η οχι....???????![]()

Alis19887
Νεοφερμένο μέλος
Η Alis19887 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 29 μηνύματα.
31-10-09
16:32
εχω γατα αλλα αυτο εγινε πριν 2 χρονια!!συγνωμη αγαπητη μου αλις ,αλλα μας εχεις μπερδεψει λιγουλακι.....χτες παλι,σε αλλο ποστ μας εγραψες SOS.........δεν θελεις να σε ξεχασει η γατα σου που την απομακρυνες απο το διαμερισμα γιατι δεν γινοταν ,οπως ελεγες ,να την εχεις εκει...και την πηγες στη γιαγια σου..........αυτη εδω η γατα που αναφερεσαι,ποια ειναι???? τελικα εχεις γατα...η οχι....???????![]()
Νίκος Π.
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Νίκος Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 138 μηνύματα.
01-11-09
23:52
Ζαμπαρακατρανέμια, ήλεος, ήλεος ταραραραρα-ραραρα.....
Ζντουπ, ζντόιιινγκ, LOL, αχαχούχα...
Αυτά έχω να πω.
Ζντουπ, ζντόιιινγκ, LOL, αχαχούχα...
Αυτά έχω να πω.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum