Έλλην νεόπλουτος….

ψωρόγατο

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η ψωρόγατο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 319 μηνύματα.
Εχθές με το που έκατσα στην πιάτσα (οδηγό ταξί) στο Ρίο άκουσα γαυγίσματα σκύλου, βγαίνω από το αυτοκίνητο και ανακαλύπτω σε ένα τεράστιο μαύρο τζιπάκι με φιμέ τζάμια με ένα κανισάκι άσπρο (για να κάνει τη διαφορά) κλεισμένο σε αυτό με κατεβασμένα ελάχιστα τα τζάμια. Πάω κοντά και το μικρό έχει τρελαθεί στο γαύγισμα και το βλέπεις ότι η μύτη του είναι πολύ υγρή, κοντά για θερμοπληξία! Τι έκπληξη! μόνο 35 βαθμούς κελσίου έχει έξω, για σκέψου άραγε πόσο θα φτάνει σε ένα μαύρο τζιπάκι με φιμέ τζάμι και μέσα στο ήλιο με ελάχιστα ανοιχτά τα παράθυρα; Το σκυλάκι έκατσε εκεί άλλη μισή ώρα και εγώ δεν μπορούσα να ακούω άλλο τις φωνές του, παίρνω ένα κυπελάκι που είχα και το βάζω μέσα νερό. Βέβαια δεν χωράει να μπει μέσα από το ελάχιστα ανοιχτώ παράθυρο του τεραστίου τζιπ με τα αλκαντάρα καθίσματα, το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, τα φιμέ τζάμια και τα 2500 κυβικά του. Και βέβαια καλυάζει να έρθει το ‘αφεντικό’ του πίσω την ώρα που έχω βρέξει το χέρι μου με νερό και το έχω χώσει στο άνοιγμα και προσπαθώ να δώσω να καταλάβει το σκυλάκι ότι πρέπει να γλύψει το χέρι για να δροσιστεί λίγο και μου φωνάζει το ‘αφεντικό’ του (γυρώ στα 50):
Νεόπλουτος: (φωνάζει από μακριά) Τι κάνεις εκεί μ…… (δις)
Εγώ: Εγώ τι κάνω ή εσύ τι έχεις κάνει εδώ π…..μ….. (αυτός τα ξεκίνησε τα κοσμητικά επίθετα, δε φταίω εγώ!)
Νεόπλουτος: (έχει έρθει πιο κοντά τώρα)Τι κάνεις εκεί μ….;
Εγώ: Δεν βλέπεις τι κάνω; Προσπαθώ να δώσω λίγο νερό στο σκυλί σου που πάει να σκάσει από τη ζέστη, για να μην μπογελώσω στα μούτρα εσένα π….μ…… (έχει έρθει αρκετά κοντά για να εκπληρώσω την απειλή μου, επέμενε βλέπετε με τα κοσμητικά!)
Νεόπλουτος: (ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου και πηδάει το σκυλί έξω και αρχίζει να ψάχνει γύρω-γύρω, άραγε τι; Ψάξε-ψάξε δεν θα το βρεις!) Έλα μωρέ δεν έπαθε τίποτα, για ένα τέταρτο το έχω αφήσει και του έχω και νεράκι πίσω! (γλύκανε ο τόνος)
Εγώ: Ναι σε πιστέψαμε! Έχω μισή ώρα εγώ στη πιάτσα και το σκυλί ήταν εκεί όταν ήρθα και πολύ αμφιβάλω αν του έχει νερό πίσω. (γυρνάω να φύγω)
Νεόπλουτος: Ένα τέταρτο έκανα μόνο για να δω την ετοιμοθάνατη θεία μου και το μικρό μου ανησύχησε! (βαράει το σαμάρι για να ακούσει ο γάιδαρος, αλλά τέτοια γαϊδούρα σίγουρα δεν είχε συνάντηση πάλι! Και σιγά μην έχει μείνει ζωντανή καμία θεία του και αν έχει μείνει πρέπει να ‘ήταν’ πάνω από 100 χρονών!!!!)
Εγώ: (γυρνάω) Ήταν πάνω από μισάωρο και κακός που δεν κάλεσα τον Αχαϊκό σύλλογο για μήνυσουλα! (σειρά μου αυτή τη φορά να βαρέσω το γάιδαρο! Και φεύγω για τα καλά)

Ευχαριστώ βέβαια δεν άκουσα και δεν περίμενα από έναν άνθρωπο που είχε κλεισμένο το ζωάκι του πάνω από μισή ώρα στο αυτοκίνητο μέσα στο ντάλα ήλιο. Θα το έκανα πάλι; Ναι!!! Αλλά αυτή τη φορά θα καλούσα τον Αχαϊκό σύλλογο για μηνυσούλα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ σήμερα τσατίστηκα με μια μανταμίτσα που έσερνε ένα καημένο σκυλάκι από πίσω της λες και ήταν ο άντρας της,αυτό σταματούσε για να μυρίσει τις κολόνες να κάνει πιπί του κι αυτή η ηλίθια το μάλωνε και του έλεγε ότι είναι βρωμιάρης,έλεος!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παλι καλα που δεν τις εφαγες...... Θα εριχνες κι εσυ, αλλα.....

τστστστστσ δεν τους μπορω αυτους τους ανθρωπους ειναι πολυ τζαζ

Μήπως είχε και κοιλιά και φαλάκρα και λιπαρή μύτη; Είτε είχε είτε δεν είχε: Αυτοί είναι κατάλληλοι για δυο ειδών χρήσεις: Η μια είναι να τους έχεις στημένους στη γωνία κι όποτε σου φαγουρίζει η παλάμη να πηγαίνεις να τους ρίχνεις σβουριχτή σφαλιάρα στο σβέρκο, η άλλη χρήση, όταν βαρεθείς να τον βλέπεις τον κάνεις κινούμενο στόχο για σκοποβολή. Κι άμα τον ξαναβαρεθείς πριν τον πετύχεις, τον κερνάς ένα πούρο από αυτά που χρησιμοποιούν στα νταμάρια του κάνεις ένα ωραίο μπαμ και τον ξεφορτώνεσαι.

Την άλλη πάλι τη μαλακισμένη, την κερνάς μερικά σοκολατάκια για διάρροια, και μόλις την πιάσει κόψιμο κλειδώνεις τις τουαλέτες κι αφού τα κάνει πάνω της κι οπουδήποτε αλλού, την αρχίζεις στο βρίσιμο γιατί λέρωσε.

Υπάρχει όμως κίνδυνος να βρεις μπελά μ αυτή τη μέθοδο γιατί μπορεί να το ευχαριστιέται και να σε κυνηγάει μετά να σε παρακαλάει να της το ξανακάνεις.

τη μαλακισμένη, την κερνάς μερικά σοκολατάκια για διάρροια, και μόλις την πιάσει κόψιμο κλειδώνεις τις τουαλέτες κι αφού τα κάνει πάνω της κι οπουδήποτε αλλού, την αρχίζεις στο βρίσιμο γιατί λέρωσε.

Υπάρχει όμως κίνδυνος να βρεις μπελά μ αυτή τη μέθοδο γιατί μπορεί να το ευχαριστιέται και να σε κυνηγάει μετά να σε παρακαλάει να της το ξανακάνεις.

Κορυφαίο!:up::lol:

χαχαχαχαχα εισαι φοβερος!!!!:D

:up::up::up:Πες τα Θανάση!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol: Έλεος πιά! Το σκυλάκι σίγουρα το είχε κάτι σαν διακοσμητικό όπως το τζίπ, πάνε μαζί αυτά: κανισάκι,τζιπάκι,μεζονετούλα, μλκας, και πιθανότατα γυναίκα κυράτσα με τσαντούλα τελευταίο μοντέλο γνωστής μάρκας (αυτές που πουλάν οι αφρικάνοι με την οκά):P:P:down::down:

Ευγε και απο μένα έργαψες!!!!!:)

Ένα τέταρτο έκανα μόνο για να δω την ετοιμοθάνατη θεία μου και το μικρό μου ανησύχησε!
Αυτη η κορυφαία δικαιολογία ήταν το κερασάκι στην τούρτα....:down:
Το "μικρό" του.....:mad:

Μήπως είχε και κοιλιά και φαλάκρα και λιπαρή μύτη; Είτε είχε είτε δεν είχε: Αυτοί είναι κατάλληλοι για δυο ειδών χρήσεις: Η μια είναι να τους έχεις στημένους στη γωνία κι όποτε σου φαγουρίζει η παλάμη να πηγαίνεις να τους ρίχνεις σβουριχτή σφαλιάρα στο σβέρκο, η άλλη χρήση, όταν βαρεθείς να τον βλέπεις τον κάνεις κινούμενο στόχο για σκοποβολή. Κι άμα τον ξαναβαρεθείς πριν τον πετύχεις, τον κερνάς ένα πούρο από αυτά που χρησιμοποιούν στα νταμάρια του κάνεις ένα ωραίο μπαμ και τον ξεφορτώνεσαι.

Την άλλη πάλι τη μαλακισμένη, την κερνάς μερικά σοκολατάκια για διάρροια, και μόλις την πιάσει κόψιμο κλειδώνεις τις τουαλέτες κι αφού τα κάνει πάνω της κι οπουδήποτε αλλού, την αρχίζεις στο βρίσιμο γιατί λέρωσε.

:up:Φοβερο...

Αυτη η κορυφαία δικαιολογία ήταν το κερασάκι στην τούρτα....:down:
Το "μικρό" του.....:mad:

Πραγματικά, αυτό το σενάριο με την ετοιμοθάνατη θεία μ' έστειλε!:blink:
Πώς λέγαμε παλιά "Δεν έκανα την εργασία γιατί πέθανε η γιαγιά μου/ μου 'φαγε ο σκύλος το τετράδιο;" Κάτι τέτοιο...

Θανάσης + Μιμίκα:lol::lol::lol::up::up:

Εγώ πάντως ζω για την ημέρα που θα απαγορευτούν τα τζιπ στο κέντρο της πόλης. Να δω τι θα τα κάνουνε μετά οι πανέξυπνοι/πανέξυπνες που νομίζουν ότι χρειάζεται τετρακίνηση για ν'ανέβεις τις ανηφόρες στο Κολωνάκι :mad::mad:

Εγώ πάντως ζω για την ημέρα που θα απαγορευτούν τα τζιπ στο κέντρο της πόλης. Να δω τι θα τα κάνουνε μετά οι πανέξυπνοι/πανέξυπνες που νομίζουν ότι χρειάζεται τετρακίνηση για ν'ανέβεις τις ανηφόρες στο Κολωνάκι :mad::mad:
Ευτυχως που μενω Θεσσαλονικη:redface::redface::redface::lol::lol::lol:

Να δω τι θα τα κάνουνε μετά οι πανέξυπνοι/πανέξυπνες που νομίζουν ότι χρειάζεται τετρακίνηση για ν'ανέβεις τις ανηφόρες στο Κολωνάκι :mad::mad:
Χρειάζεται και παραχρειάζεται καλέ!:P Αν δεν πας με το τζιπ στο Κολωνάκι που θα πας για να σε δουν?

Αν ειναι δυνατον!Μαρια πως και κρατηθηκες καλη μου.....Εγω εχω δει σκηνικο να εχουν κλεισει σκυλο τσοου-τσοου το βραδυ μεσα στο αμαξι!Χωρις τζαμι ανοιχτο και νερακι........Εκει το χα λυπηθει το καημενο πολυ,εχουν περασει απο τοτε 2 χρονια...

Πρόσφατα σε μια επίσκεψη μου στο quiko γνωστό petshop της Θες/νικης έμελλε να ζήσω το παρακάτω.
Ενώ κάνω τις βόλτες μου μέσα στο χώρο , πέφτει το μάτι σε μια «Κυρία» εκ Ρωσίας ήταν δεν ήταν 25 χρόνων σίγουρα παντρεμένη με κάποιο «κύριο» υποθέτω σαν αυτόν που περιέγραψε το ψωρόγατο , αφού λοιπόν περνάω μια περνάω δυο και την βλέπω ακόμη εκεί ν απασχολεί έναν υπάλληλο είπα να σταθώ και να κρυφακούσω. Η «Κυρία» είχε ένα τεράστιο πρόβλημα η βίλα της (είχε και στο Ναβαροσίσκι βίλα τεσπα) στην Χαλκιδική είχε πολιορκηθεί από ποντίκια, άστα ζούσε ένα δράμα . Ο μόνος τρόπος και η μόνη λύση ήταν να γεμίσει το κτήμα γάτες έλα όμως που είχε ένα bittbul που δε συμπαθούσε καθόλου τις γάτες, μέχρι εκείνη την ώρα ο σκύλος είχε «καθαρίσει» 14 γάτες (καμάρωνε γι αυτό και γελούσε) τις πρότεινε λοιπόν ο γιατρός της (καλός μαλάκας κι αυτός ) πως τώρα που το σκυλί θα γεννούσε καλό ήταν να βρει νεογέννητα γατάκια να τα βάλει να θηλάσουν και μ αυτό τον τρόπο ίσως ο σκύλος δεχόταν τις γάτες αν και οι ελπίδες ήταν ελάχιστες γιατί όπως είπε το είχε δοκιμάσει ακόμη μια φορά στο παρελθόν και τα γατάκια κατέληξαν νεκρό παιχνίδι της μάνας σκύλας.
Ρωτούσε λοιπόν τον υπάλληλο πως αν μ ένα τηλέφωνο θα μπορούσε να τις έχει έτοιμα γατάκια την στιγμή που θα γεννήσει η σκύλα και αν είναι δυνατόν να είναι σαν αυτά τις «βιτρίνας» (Σιάμ) και πόσο κοστίζουν . Ο υπάλληλος τις απάντησε πως αυτά κοστίζουν 100 Ε ,γέλασε τότε αυτή χαρακτηρίστηκα και είπε « είναι αρκετά λεφτά αν πάρω 3-4 για να καταλήξουν στο στομάχι του σκύλου, μήπως θα μπορούσατε να μου κάνετε κάποια άλλη τιμή μιας και θα τα πάρω πολύ μωρά και για το λόγο που σας είπα?» τότε αυτός της απάντησε μπορείτε να απευθυνθείτε σε κάποια φιλοζωίκή η σωματείο αυτοί συνήθως έχουν τόσο μωρά ανά πάσα στιγμή .
Τα μάτια μου γουρλόθηκαν το στόμα μου είχε στεγνώσει ήταν η ώρα να πάρω θέση το τι είπα δεν περιγράφετε ούτε και θέλω να το αναφέρω δεν είναι το επίπεδο του siteαυτό. Κατέληξα έξω από το μαγαζί μ έναν υπεύθυνο να μου εξηγεί πως δεν έπρεπε να γίνει αυτό γιατί αναστατώθηκαν οι πελάτες και τα πράγματα δεν έχουν έτσι και πως η «Κυρία-Ρωσσίδα-βρακί δεν είχε στον κώλο της» είναι πελάτισσα και λάθος κατάλαβα, χαρακτηρίστηκα μου είπε «αυτές οι ξένες λατρεύουν τα ζώα» και ένα σωρό άλλες μαλακίες με λίγα λόγια έκανα χαλάστρα στις πώλησης τους . yasmin το νού σου σε «Κυρίες» που επιμένουν για νεογέννητα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back