Τέλοσπάντων , μετά από αρκετό καιρό φαίνεται πως είχε να αρχίσει να με εμπιστεύεται , κουνούσε την ουρα του όταν πλησίαζα, κατάφερα να τον χαιδέψω , με έγλυφε,αλλά και κατάφερα να του βγάλω το σχοινί με την αλυσίδα!!!
Όμως και πάλι δεν με πλησίαζε πολύ και όταν με πλησίασε , με πλησίασε αρκετά επιφυλακτικά.Σκέφτομαι να πάρω τον Buddy στο διαμέρισμά μου , αλλά δεν ξέρω πως να τον μεταφέρω , αλλά και πως θα αντιδράσει. Εσείς τι λέτε ; Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποια ένδειξη που να μας δείχνει αν ο σκύλος είναι εμβολιασμένος και πως μπορούμε να καταλάβουμε την ηλικία του.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AnnieGr
Δραστήριο μέλος
Όσο για το αν είναι εμβολιασμένος, το καλύτερο για μένα θα ήταν να κάνεις τεστ αντισωμάτων για να καταλάβεις, την ηλικία στο περίπου μπορεί να την υπολογίσει ο κτηνίατρος.
Μην τα παρατήσεις, αν επιμείνεις και αντιμετωπίσεις σωστά τα προβλήματά του θα εκπλαγείς από την αλλαγή του Buddy

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AnnieGr
Δραστήριο μέλος
Επίσης, η ίδια η μεταφορά εμένα δε θα με προβλημάτιζε, άπαξ και μπει μέσα (και δεν έχει ξαναμπεί σε αμάξι) ή θα μείνει στήλη άλατος ή το ακριβώς αντίθετο, αλλά δεν πιστεύω να ασχοληθεί μαζί σου. Έχει λύσεις, από box και δέσιμο με λουρί μέχρι διχτάκι για να απομονώσεις τον χώρο πίσω. Και τέλος, μην πας να ανοίξεις την πόρτα σαν κυρία, και πας να του φορέσεις κολάρο -αν δε φοράει- ή τον οδηγό, τα βάζεις από πριν (κάνεις τον Ταρζάν δηλαδή απ'το μπροστά κάθισμα). Εκτός κι αν έχεις ένα μέτρο φάρδος. Ειδάλλως μπορεί αν έχει πανικοβληθεί να φύγει σούμπιτος και να τον ψάχνεις. Και πρόσεχε τι κολάρο θα του βάλεις, μην έχει περιθώριο να το βγάλει κάνοντας το γνωστό μουλάρωμα. Το οποίο αν θες κι αυτό το αναλύουμε, σε περίπτωση που σου τύχει να το σώσεις. Πολλά "αν" αλλά ας τα'χεις όλα στο μυαλό σου γιατί ποτέ δεν ξέρεις.
roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι θέμα χρόνου να κερδίσεις την απόλυτη εμπιστοσύνη του, χρειάζεται βέβαια υπομονή και επιμονή!Κι εγώ με λουρί θα έκανα τη μεταφορά κι όπως λέει και η Annie παραπάνω μαζί με συνοδηγό, κατά προτίμηση έμπειρο με σκυλάκια ώστε αν είναι ανήσυχος στο αυτοκίνητο (που θα είναι λογικά) να τον κουμαντάρει και να τον κρατάει στο πίσω κάθισμα για να οδηγείς και απερίσπαστη βασικά. Αν υπάρχει χρόνος μπορείς να κάνεις δοκιμές με το λουρί κάποιες μέρες πριν επιχειρήσεις τη μεταφορά, ώστε να το συνηθίζει σιγά σιγά και να μη σου φέρει πολύ μεγάλη αντίσταση όταν έρθει η ώρα! Εύχομαι να πάνε όλα κατ΄ευχήν και να αποκτήσεις το συντομότερο αυτό το ξεχωριστό φιλαράκι

AnnieGr
Δραστήριο μέλος
Και μου θυμίζει τον σκύλο του κουμπάρου μου, τον ένα και μοναδικό, τον γίγαντα, τον Αλέκο!

Θέλω να πιστεύω ότι φοβάται λόγω κακών εμπειριών, οπότε με υπομονή και λίγη πονηριά τον έχεις στο τσεπάκι, αυτά τα μικρά πέφτουν εύκολα και γίνονται μεγάλοι αγαπούληδες στο τέλος
Αλλά είναι και διαόλου κάλτσες, προετοιμάσου 
Συνημμένα
. Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές roccohooshie ,γιατί εδώ που τα λέμε είμαι τελείως άσχετη με τους σκύλους! Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω κανέναν έμπειρο με σκύλους, αλλά κάπως θα το βολέψουμε.Αυτό εύχομαι κι εγώ! Annie, και πάλι ευχαριστώ πολύ! Όντως, ο Buddy είναι φτυστός ο Αλέκος!
Α! Και κάτι ακόμα αν δεν σας κούρασα
Μπορούμε να καταλάβουμε τη ράτσα του ; Ευχαριστώ προκαταβολικά
AnnieGr
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool