Ένας κακός γάτος τραυματίζει τη γατούλα μου

Αθανασία και Κατερίνα έχετε δίκιο..πράγματι δεν συνετίζεται. Αφού δε μπορώ να πάρω όμως τη γατούλα στο σπίτι μου στην Αθήνα :(, τουλάχιστον φρόντισα να μετατρέψω σε γατοπαιδότοπο τη στεγασμένη μου βεραντούλα βάζοντας ένα σπιτάκι και κρεμαστά παιχνίδια για γατούλες εκεί, μαζί με το φαγητό και το νερό που της αφήνω. Εκείνη παιρνάει σχεδόν όλη τη μέρα εκεί και ο κακός γάτος κοντοστέκεται κάπως να κάνει τις μαγκιές του στο χώρο της. Ανεβαίνει φυσικά για να φάει κι από εκεί, αλλά όταν η δικιά μου του αγριεύει δείχνει κάποιες φορές να αναγνωρίζει οτι είναι ο χώρος της και υποχωρεί. Παρουσία μου βέβαια όλα αυτά. Ελπίζω μέσα στο σπιτάκι της να βρίσκει ασφάλεια και όταν λείπω..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Thanasi δεν νομίζω να υπήρχε υπαινιγμός σε κανένα από τα μηνύματά μου οτι προτίθεμαι να βλάψω το γάτο.
Καλώς
Πάντως αυτό που είπε ο Petrcat ισχύει, διότι μόνο έαν συμβεί κάτι σε εμάς τους ίδιους μπορούμε να το προσεγγίσουμε συναισθηματικά.
Για αυτό μην είστε πολύ σίγουροι ούτε ο ένας ούτε ο άλλος. οτι δηλαδή μόνο τότε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nerina, το εξωχικό μου είναι πολύ κοντά, 40 λεπτά απόσταση από Αθήνα, κι από τότε που δεθήκαμε με την Κοψονούρα πηγαίνω και μές στην εβδομάδα 1-2 φορές , όσο μου το επιτρέπει η δουλειά μου. Τότε την βλέπω..τις άλλες μέρες απλά μου λείπει πάρα πολύ και τις αγοράζω διάφορα πραγματάκια να της πηγαίνω. Σήμερα βρήκα στο ebay θερμαινόμενο μαξιλαράκι να τη ζεσταίνει όταν κρυώσει ο καιρός και χάρηκα πολύ.

Προσπάθησε

Προσπάθησε να την εμβολιάσεις και να τη στειρώσεις. Ο γάτος δεν είναι ο πραγματικός κίνδυνος, ζούν καιρό μαζί και επιβιώνει ο καθένας με το τρόπο του, ενώ οι αρρώστειες και οι γέννες είναι ο πραγματικός κίνδυνος για ένα αδέσποτο, για να μην υπολογίσουμε και τα καινούργια γατάκια που βρίσκονται στο δρόμο μετά απο κάθε γέννα της.

Θα προσπαθήσω. Ο κτηνίατρος που μίλησα εκεί μου ζήτησε 120 ευρώ για τη στείρωση ή 150 είπε αν είναι ήδη έγκυος (αυτό με θύμωσε). Του είπα οτι είναι αδέσποτη και δεν έδειξε καμιά ευαισθησία..η τιμή παραμένει η ίδια μου δήλωσε. Πάντως τα έχω κατά νου να τα φροντίσω αυτά Nerina. Αφορούν την υγεία της και δε μπορώ να τα παραβλέψω.

Adria πολλα χρηματα σου ειπε η κτηνιατρος!:( Εαν η περιοχη διαθετει και αλλον γιατρο ή ακομα καλυτερα σου ειναι ευκολο να μεταφερεις την Κοψονουρα μη διστασεις να το κανεις. Απο οσο γνωριζω η στειρωση για τη θηλυκια ειναι 70-80 ευρω.
Ο ανθρωπος διαφερει σε πολλα απο τα ζωα και οι συγκρισεις μεταξυ ανομοιων αντικειμενων ειναι λαθος (στα μαθηματικα το μαθαινουμε αυτο).
Αλλο "κακος" ανθρωπος και αλλο "κακη" γατα.
ys. για τον Petrcat Πως ξερεις οτι αυτοι που απαντουν ειναι "εξω απ' τον χορό?"

Mην είστε τόσο σίγουρες για τις τιμές των γιατρών, κορίτσια. Eγώ έδωσα 160 ευρώ για την στείρωση της Σούμης. Tώρα αισθάνομαι λίγο κορόιδο, αλλά τουλάχιστον έκανε καλή δουλειά.

Mην είστε τόσο σίγουρες για τις τιμές των γιατρών, κορίτσια. Eγώ έδωσα 160 ευρώ για την στείρωση της Σούμης. Tώρα αισθάνομαι λίγο κορόιδο, αλλά τουλάχιστον έκανε καλή δουλειά.

Εντάξει, δεν είναι standard όλες οι τιμές, αλλά οι μεγάλες αποκλίσεις κάτι λένε...
Ο δικός μας είναι πολύ έμπειρος, έρχονται από πολύ μακριά γι'αυτόν, δεν κουράζεται να απαντάει στα συχνά μου τηλεφωνήματα (πάω και με τη Νιάρα στο ιατρείο έτσι να τη δει και δε μου παίρνει φράγκο όταν δεν κάνει θεραπεία), έχει κάνει τέλεια δουλειά με τη στείρωση της Νιάρας (πέραν του αυτονόητου), μικρή τομή, "κέντημα", ορούς, φάρμακα, ράμματα τελευταίας τεχνολογίας... και πήρε 70Ε!
Τόσο παίρνει και η κτηνίατρος φίλης μου στο Ντράφι, από άλλον άκουσα 80, 90, ...αλλά πάνω από 100 η απόκλιση μεγαλώνει και προβληματίζει.
Η Ισμήνη ανέφερε κάποτε μέχρι και 200Ε, αυτό παραείναι!
Δε λέω ότι έχει σημασία μόνο η τιμή, πρώτα κοιτάμε όλα τ'άλλα, αλλά πόσο καλός είναι ένας κτηνίατρος που το μόνο που κοιτάει είναι τα φράγκα??? :hmm:
Ουπς! Έχει ξανασυζητηθεί αυτό, ξέρω...
Απλώς η Andria καλά θα κάνει να ρωτήσει και αλλού εάν θέλει.

Andria μου πρώτα να σε ευχαριστήσω για την ευαισθησία σου πάνω στο θέμα της Mέλανι και της σχέσης μου με εκείνη.
Στο θέμα μας τώρα. Πράγματι πρέπει να εμβολιαστεί γιατί και με μία γρατζουνιά μπορεί να κολήσει λευχαιμία ή Aids αν η άλλη γάτα είναι μολυσμένη και αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις για καμία αδέσποτη. Yπάρχουν όμως κι άλλες ασθένιες που γι αυτές δεν υπάρχει εμβόλιο :/: Eνας απο τους λόγους που ο γιατρός μου «απαγόρευσε» την έξοδο της Mπιάνκας ήταν αυτός. Eπειδή και η δικιά μου ήταν και είναι καυγατζού. Bέβαια αν δεν μπορείς να την πάρεις στην Aθήνα, δεν μπορείς. Kαταλαβαίνω. Όμως μήπως αν έφτιαχνες ένα πλέγμα στον κήπο σας για να μην μπαίνουν άλλες γάτες να ήταν καλύτερα; Eίχα φτιάξει ένα σχετικό θέμα «Φράχτες για γατάκια». Kαλύ τύχη στη γατούλα σου.

Μακάρι να μπορούσα να την πάρω Αθήνα.. Θα τη φροντίζω κι εκεί όσο μπορώ όμως και όταν μου το επιτρέψουν τα οικονομικά μου θα κάνω περισσότερα. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back