yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Αχ τι αγγαλιαση ειπαμε το γατακι θα βρει σιγουρα σπιτακι ας μη φορτωθουμε κι αλλο τι καλα τι καλα.. και χωρισαμε.
Περπατωντας στο δρομο ακουω ενα νιαου...
Που ειναι το νιαου αυτο? Μεσα σε μια αυλη ενος σχολειου δημοτικου...(ωχ ωχ ωχ) τι νιαου ειναι για να δουμε???
Ειναι ενα μικρο νιαου κατασπρο μακρυτριχο με φουντωτη ουρα καφετια και ναιουριζει οταν του γλυκομιλας και φοβαται.. ειναι δεν ειναι ενος μηνου...
Να το αφησεις? Να το παρεις? Τι να το κανεις??? Αντε θα το ταισεις εστω αφου δεν πλησιαζει...παω να φυγω κανω δυο βηματα τρεχει αυτο βγαινει εξω απο τα καγγελα και με φωναζει κοιτωντας με ολο το κεφαλακι εξω.
Ελα δω βρε του λεω ,τιποτα αυτο ξανακρυφτηκε.. ξαναφευγω.. παλι τα ιδια... να μη τα πολύλογω στη τεταρτη φορα που βγηκε κα με φωναζε εξω απο τα καγγελα καθησε και το επιασα. Αντε ηταν της μοιρας σου τι να κανουμε του ειπα και το πηρα σπιτι.
Σπιτι? τι να δω? Εκτος απο παμβρωμικο, εκτος απο γεματο ψυλλους και τεζαρισμενη κοιλιτσα με σκουληκακια ειχε και τριχοφαγο!!! Μπραβο νιαου, ωραιο δωρακι μας εκανες να εισαι καλα, να ενα μπανιο τωρα με φουνγκοραλ και αντισηπτικο να και μια πρωτη δοση φροντλαιν και ψιλη χτενουλα.
Ασπρισε και φουντωσε το Νιαου και τωρα τι κανει???
Νιαου στο γατοφορο του αφου εχει φαει φυσικα... μα αφου ειναι νιαου... ετσι το καταλαβα...
23.45: Τηλεφωνημα εκτος ωρων αρα επειγον: Βρηκαμε γατακι ειστε φιλοζωικη που θα το παρετε? Οχι κυρια μου ειμαστε ομαδα που δε θα το παρουμε, γιατι μολις βρηκαμε ενα Νιαου με μυκυτιαση, σας προλαβε αυτο, αν το κρατησετε ομως συντομα θα το προωθησουμε κι αυτο να βρει σπιτακι, ναι? Τι να κανουμε το Νιαου ηταν το τελευταιο γατακι που παιρνουμε κλεισαμε μεχρι το σεπτεμβρη...μεχρι τοτε κομμενοι οι καφεδες σε κοντινα μερη ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Οποιος μπορει ας το αφηνε πισω του...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

υπέροχο μουτράκι, τέλειο βλέμμα. Κ τυχερό πλασματάκι. Καλή του ανάρωση κ καλή τύχη

Melini
Διάσημο μέλος
Μα καλά, χωρίς τη γατοφόρο πηγαίνεις για καφέ εσυ; Mais c'est pas vrai

Κουκλί το μικράκι, τυχερό που το βρήκες και το έπιασες. Με το καλό να γίνει τελείως καλά και να βρει κι ένα όμορφο σπιτάκι γεμάτο αγάπη (έστω και τη μισή από τη δική σου, πάλι πολλή θα είναι

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

εγω εχω καταντησει να κυκλοφορω με τροφες μονιμα στην τσαντα μου κ στο αμαξι γιατι ολο κ καποιο αδεσποτο θα δω στο δρομο να ταισω....

αυτος που θα κλεψει την τσαντα μου θα παρει δωρο γατο-σκυλο-τροφες...για να κανουμε και λιγο χιουμορ στην κατα τα αλλα μαυρη κατασταση με τα ζωα στην ελλαδα........
athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
αστα, ουτε για καφε μπορεις να πας, ουτε να βγεις απο το σπιτι που λεει ο λογος με τοσα αδεσποτα...
εγω εχω καταντησει να κυκλοφορω με τροφες μονιμα στην τσαντα μου κ στο αμαξι γιατι ολο κ καποιο αδεσποτο θα δω στο δρομο να ταισω....
αυτος που θα κλεψει την τσαντα μου θα παρει δωρο γατο-σκυλο-τροφες...για να κανουμε και λιγο χιουμορ στην κατα τα αλλα μαυρη κατασταση με τα ζωα στην ελλαδα........
Ευτυχώς που μπορούμε να τα λέμε και μεταξύ μας, γιατί στο τέλος θα πίστευα ότι κάτι δεν πάει καλά με μένα
Τα θέλω όλα τα μικρά αδεσποτάκια δικά μου
ιβανα
Επιφανές μέλος
Ευτυχώς που μπορούμε να τα λέμε και μεταξύ μας, γιατί στο τέλος θα πίστευα ότι κάτι δεν πάει καλά με μέναΤα θέλω όλα τα μικρά αδεσποτάκια δικά μου
![]()
δεν το συζητω...στο θεμα αυτο, αλληλοκαταλαβαινομαστε...

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

Κατα τα αλλα το μικρο ακολουθει τη κουρα του με χλιαρα μπανια. Βυθισμα σε λεκανη με φουνγκοραλ - ιμπιταν καθε δυο μερες για εντατικη θεραπεια, ιντραφουγκολ και πηραμε και ενα τεταρτο ντρονταλ χτες για τα σκουληκακια. Καθεται ησυχο και κατι αρχιζει και γινεται με το τριχωμα. Θα το δειξω καλου κακου στους γονεις της μαυρουλινας (πλεον μιντναιτ)που θα ρθουν αυριο να παρουν γατακι, μπας και το προωθησουν σε τιποτα φιλους τους αυριο.
Melini
Διάσημο μέλος
αστα, ουτε για καφε μπορεις να πας, ουτε να βγεις απο το σπιτι που λεει ο λογος με τοσα αδεσποτα...
Τι λες παιδί μου, εδώ τα ρούχα στο μπαλκόνι σου βγαίνεις να απλώσεις, και βρίσκεσαι με γατί

ιβανα
Επιφανές μέλος
Τι λες παιδί μου, εδώ τα ρούχα στο μπαλκόνι σου βγαίνεις να απλώσεις, και βρίσκεσαι με γατί![]()

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Melini
Διάσημο μέλος
Τα απλωνουν κι αυτα τωρα? νεα μοδα?
Όχι βρε, την Κυριακή άπλωνα εγώ ρούχα στο μπαλκόνι και είδα ένα μικράκι κάτω, το μάζεψα και τώρα τα γατιά μου είναι δυο!!!

Από ένα νιάου ΄ξεκίνησαν όλα
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Εγώ κυκλοφορώ με την τσάντα γεμάτη κροκέτες και φάρμακα grizoral για τους μύκητες και doxoral για τα τσιμπλιασμένα απο χλαμυδίαση μάτια.Πριν ένα μήνα είχαμε πάει με μια φίλη βόλτα στον Ναυτικό όμιλο της Κέρκυρας και πέφτουμε πάνω σε μια φωλιά μακρύτριχα γατάκια με τα ματάκια τους πρησμένα και κλειστά σε κακή κατάσταση.Αμέσως τους ξεκινήσαμε θεραπεία και κάθε μέρα όλη την βδομάδα μετά την δουλειά ταιζαμε και βάζαμε φάρμακο μπας και σωθούν.Μ"αρέσει που όλοι τα κοίταζαν αλλά κανείς δεν τα άγγιζε από φόβο μην τυφλωθούν κι αυτοί ...άκουσον άκουσον.Τέλως πάντων από τα οκτώ που ήταν τα εφτά είναι εντάξι,το πιο μικρό μόνο το ένα ματάκι του σώσαμε αλλά το πήρε η φίλη μου στο σπίτι,ήταν το πιο τυχερό.

prince
Διάσημο μέλος

Ο κάρλος μου ο κεραμιδόγατος που γουργουρίζει για μας στη δουλειά μας την περασμένη δευτέρα εμφανίστηκε με ένα μικρό θηλυκό κατσούλι, τριων μηνών περίπου, που βαφτήστικε φρίντα με συνοπτικές διαδικασίες, το οποίο πρώτα το έγλυψε καλά καλά με΄χρι που άσπρισε, και εν συνεχεία το τάισε... Εκ τοτε ο γάτος μας φροντίζει το γατάκι, αγριεύει τα κουτάβια όταν το πλησιάζουν και το εκπαιδεύει να στήνει ενέδρα σε ότι σπουργίτι κυκλοφορεί στο λαχανόκηπο.....
Πώς να πείς όχι στον κάρλο που ήθελε συντροφιά στο λαχανόκηπό του; και που η μόνη συντροφιά του ήταν ένα μάτσο κότες και δύο κουτάβια που τον φοβούνται και ίσα που τον μυρίζουν και φεύγουν;
ελπίζω να μην κουβάλίσει ότι γατί παρατημένο βρίσκει στο δρόμο του... :ΡΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η πιο σβελτη υιοθεσια! Μονο λιγα φιλακια προλαβα να δωσωκαι ενα δυο γνωριμα παιχνιδάκια.. περιμενω φωτο του και νεα το βράδυ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool