Ένα γκρι τιγράκι κουκλί στο δρόμο!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

nikolll

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Nικολινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.051 μηνύματα.
Λοιπον καταρχην καλημερα! Υπαρχει στην εκκλησια Παλαιων Πατρων και Εγνατια ενα πανεμορφο γκρι τιγρακι εδω και ενα (και ισως παραπανω) μηνα. Πριν απο περιπου τρεις εβδομαδες ειχα μαθει για τα νιουρητα του και προσπαθησα να το δελεασω με μια κουτσουμουρα:P αλλα δεν τα καταφερα...επεμενε κρυμενο σε μια τρυπα, ειδα λιγο το φατσονι του μετα απο ωρες κατασκοπιας. Δεν κατεβαινω συχνα κεντρο και ρωτησα και εμαθα οτι ειχε να ακουστει πολυ καιρο, ειχαμε και πολλες βροχες... η αληθεια ειναι οτι δεν περιμενα να ειχε επιζησει, εκτος αν ειχε καταφερει καποιος να το μαζεψει. ΟΜΩΣ!!!! το γατονι εμαθα σημερα οτι ειναι εκει:) το ταιζουν και απο την ταβερνα πισω απο την εκκλησια, αυτο εχει βρει εκει προσωρινο κρυσφηγετο, αλλα ποσο θα αντεξει πανω στην εγνατια??? Δεν παιζει να το παρω, διοτι στο σπιτι της μανας μου απαγορευονται ρητως τα ζωα, εδω μικρη με νυχια και με δοντια και γραμματα στον αι βασιλη δεν την ειχα πεισει...και στο σπιτι-αυλη του φιλου μου μου εχουμε ηδη μια γατα (γκρι-τιγρη που μαζεψε αυτος παρακαλω ο σκυλοφιλος!! απο την εγνατια) και εχει ασκησει βετο για τον ερχομο κι αλλης γατας. Και ηδη η δικια μας (που ειχε γεννησει και πριν λιγο καιρο ειχα βαλει αγγελια για το ενα γατακι-πλεον ομως ειμαστε στειρωμενες και σαν καινουριες:clapup:-σορρυ για το οφ) εχει πιασει φιλιες με εναν χοντρο αδεσποτο κλεφτη φαγητου,(που πλεον ταιζουμε τελικα ενιοτε) και προσπαθουμε να τον γνωρισουμε λιγο καλυτερα και ολα τα σχετικα;). Συγνωμη για την πολυλογια, ξερω οτι ειναι λιγες οι πιθανοτητες αλλα ελπιζω να βρεθει καποιος! Ευχαριστω εκ των προτερων.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε λοιπον πηγα...δεν καταφερα και πολλα... το ταισα λιγο ψωμακι (για καμια ωρα) και εφτασε μεχρι 5 εκατοστα απο το χερι μου...
Δε νομιζω οτι το εχει χαιδεψει ποτε κανεις... οποτε πλησιαζε, ακουγοταν καποιος θορυβος η περνουσε καποιος ανθρωπος-ειναι και το σημειο τετοιο- και κρυβοταν. μιλαμε το χρωμα του τελειο καμουφλαζ με την φυλλωσια πανω απο την εκκλησια:P τελικα δεν ειναι γκρι, ειναι σαν τον bacardi που ηταν για υιοθεσια χωρις την κουνελωτη ουρα ομως! λεω αν καταφερω να το πιασω να τον παω εναν κτηνιατρο, δεν μπορω ομως να τον παρω σπιτι, αυτο ισχυει ακομα... τι να πω... μακαρι να γινει κατι... δεν εχω ακουσει πιο πολλα και δυνατα νιαουρητα απο γατα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αν ειναι μικρο εχει πιθανοτητες να ημερεψει κοντα σε ανθρωπο...αν ξαναπας παρε καμια κονσερβουλα ή κροκετουλες να φαει, γιατι δεν νομιζω με το ψωμακι να γεμισει το στομαχακι του..ευχομαι καποιος να βρεθει να το παρει:/:

Παιδια επαναφερω το θεμα του γατουλη μετα απο δυομιση μηνες...
ο μικρος ειναι μια χαρα, εχει γινει ενας κουκλος! ειναι αδυνατος και εχει μια ουριτσα σαν πινελο μυτερη!
τον φωναζουν Σωτηρη και τον ταιζουν αυτοι που εχουν το εσταιτοριο πισω απο την εκκλησια, ο μικρος εχει γινει πιο φιλικος, ο γλυκος μου ομως κοιμαται κατω απο τα αυτοκινητα:(, εχει εξηκιωθει μαζι τους βλεπετε...
μιας και περασε το καλοκαιρι που ειναι δυσκολη περιοδος, μηπως θα ενδιαφερθει καποιος και γιαυτο το τιγρακι??
θα βοηθησω οπως μπορω, για να τον μαζεψουμε, να τον παμε κτηνιατρο, κτλ, εαν βρεθει ενα σπιτι και για τον σωτηρη!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back