Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα.
20-10-08
14:09
Στο περιοδικο Εθνος TV αυτης της Κυριακης στην φιλοζωικη σελιδα(σελ. 73) ειχε ενα ενδιαφερον αρθρο για την υγιεινη του στοματος των τετραποδων φιλων μας.Ειναι του κτηνιατρου-χειρουργου Χαραλαμπου Ι. Χαραλαμπιδη απο το ΑΤΤΙΚΟ νοσοκομειο ζωων.
Μου αρεσε προσωπικα, η θεωρητικη αναλυση της ουλιτιδας στα ζωα.
Επικεντρωνεται περισσοτερο στην εξηγηση των προβληματων που δημιουργει η ουλιτιδα και στα συμπτωματα τους, και οχι τοσο στην θεραπεια. Διαβαστε το εδώ.
Μου αρεσε προσωπικα, η θεωρητικη αναλυση της ουλιτιδας στα ζωα.
Επικεντρωνεται περισσοτερο στην εξηγηση των προβληματων που δημιουργει η ουλιτιδα και στα συμπτωματα τους, και οχι τοσο στην θεραπεια. Διαβαστε το εδώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
20-10-08
15:14
Τί αρχείο είναι?
γιατί δεν το αναγνωρίζει και δεν ξέρω με τί να το ανοίξω???

γιατί δεν το αναγνωρίζει και δεν ξέρω με τί να το ανοίξω???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
20-10-08
15:21
Είναι jpg. Ξαναδοκίμασέ το.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
20-10-08
15:25
thnks, τώρα το πείρε καλά και το αναγνώρισε!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα.
20-10-08
22:00
Είναι jpg. Ξαναδοκίμασέ το.
Ευχαριστω πολυ aretha για την βοηθεια!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum