Ένα μεγάλο ευχαριστώ

ladycat

Διάσημο μέλος

Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.
Ολοι μας ξερουμε τον Αιλουρο θα ηθελα να τον ευχαριστησω κ μεσω του σαιτ μας γιατι με βοηθαει στις δυσκολες στιγμες που περναω κ ειδικα οταν εξεταζει τα αδεσποτακια μου δεν ξερω πως θα το ξεπληρωσω οτι καλο μου εχει κανει μεχρι τωρα κ του αξιζουν χιλιαδες μπραβο
Δεν ξερω τι θα εκανα εαν δεν υπηρχε ο γιατρος αυτος δεν ξερω εαν θα ζουσε ο Λαμπης μου εαν η πατουνα θα ειχε ογκο στην μητρα κ εαν ο λακυ ο αδεσποτακις θα ειχε αναρωση απο τα δαγκωματα του σκυλου .
Τον ευχαριστω μεσα απο τα βαθυ της καρδιας μου που με κανει να νιωθω την σιγουρια οτι εχω εναν φυλακα αγγελο διπλα μου κ διπλα σε ολους εμας που δεν ξεχωριζει τι ωρα ειναι κ τι μερα ειναι κ ειναι παντα εκει για να ακουσει οτι πιο απλο μεχρι οτι πιο σοβαρο εχουμε να του πουμε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πραγματι εχει βοηθησει πολλες φορες μελη του φορουμ σε δυσκολες στιγμες και το εχει κανει ανθρωπινα και χωρις καμια εκμεταλλευση. Ειναι σπανιες ιδιοτητες και αξιζει πολλα μπραβο κι ευχαριστω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δηλαδη οταν εξεταζει ενα αδεσποτακι που του πατε δε σας παιρνει καθολου χρηματα???

μονο για τα φαρμακα πληρωνετε απο οσο εχω καταλαβει να ειναι καλα κ να του δωσει ο θεος ολα τα καλα μιας κ ειναι Ανθρωπος με ολη την σημασια της λεξης

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back