ladycat
Διάσημο μέλος
Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.
02-09-07
01:59
Ολοι μας ξερουμε τον Αιλουρο θα ηθελα να τον ευχαριστησω κ μεσω του σαιτ μας γιατι με βοηθαει στις δυσκολες στιγμες που περναω κ ειδικα οταν εξεταζει τα αδεσποτακια μου δεν ξερω πως θα το ξεπληρωσω οτι καλο μου εχει κανει μεχρι τωρα κ του αξιζουν χιλιαδες μπραβο
Δεν ξερω τι θα εκανα εαν δεν υπηρχε ο γιατρος αυτος δεν ξερω εαν θα ζουσε ο Λαμπης μου εαν η πατουνα θα ειχε ογκο στην μητρα κ εαν ο λακυ ο αδεσποτακις θα ειχε αναρωση απο τα δαγκωματα του σκυλου .
Τον ευχαριστω μεσα απο τα βαθυ της καρδιας μου που με κανει να νιωθω την σιγουρια οτι εχω εναν φυλακα αγγελο διπλα μου κ διπλα σε ολους εμας που δεν ξεχωριζει τι ωρα ειναι κ τι μερα ειναι κ ειναι παντα εκει για να ακουσει οτι πιο απλο μεχρι οτι πιο σοβαρο εχουμε να του πουμε
Δεν ξερω τι θα εκανα εαν δεν υπηρχε ο γιατρος αυτος δεν ξερω εαν θα ζουσε ο Λαμπης μου εαν η πατουνα θα ειχε ογκο στην μητρα κ εαν ο λακυ ο αδεσποτακις θα ειχε αναρωση απο τα δαγκωματα του σκυλου .
Τον ευχαριστω μεσα απο τα βαθυ της καρδιας μου που με κανει να νιωθω την σιγουρια οτι εχω εναν φυλακα αγγελο διπλα μου κ διπλα σε ολους εμας που δεν ξεχωριζει τι ωρα ειναι κ τι μερα ειναι κ ειναι παντα εκει για να ακουσει οτι πιο απλο μεχρι οτι πιο σοβαρο εχουμε να του πουμε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα.
02-09-07
02:10
Πραγματι εχει βοηθησει πολλες φορες μελη του φορουμ σε δυσκολες στιγμες και το εχει κανει ανθρωπινα και χωρις καμια εκμεταλλευση. Ειναι σπανιες ιδιοτητες και αξιζει πολλα μπραβο κι ευχαριστω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΝΝΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η ΑΝΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 193 μηνύματα.
03-09-07
13:24
Δηλαδη οταν εξεταζει ενα αδεσποτακι που του πατε δε σας παιρνει καθολου χρηματα???
ladycat
Διάσημο μέλος
Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.
03-09-07
23:42
μονο για τα φαρμακα πληρωνετε απο οσο εχω καταλαβει να ειναι καλα κ να του δωσει ο θεος ολα τα καλα μιας κ ειναι Ανθρωπος με ολη την σημασια της λεξης
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum