Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους σας!!!

olga_

Νεοφερμένο μέλος

Η Ολγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 11 μηνύματα.
παιδια καλησπερα ..ειμαι καινουρια εδω μιας και που απεκτησα το πρωτο μου γατακι πριν 15 μερες περιπου...ευτυχως για την ωρα δεν αντιμετωπιζω καποιο προβλημα εκτος απο καποιες αποριες που ειχα στην αρχη τις οποιες και μου λυσατε!! κατα τα αλλα περναμε τελεια και μπορω να παω οτι ειναι τρελλο αυτο το δεσιμο τελικα!!! ψυχωση εχω παθει... αυτο που ηθελα να πω οτι εδω μεσα μπαινω σχεδον καθε μερα και διαβαζω για πολλες ωρες οτιδηποτε αφορα τα γατονια μας και ενημερωνομαι...μπορει να μη μπορω να βοηθησω η να παιρνω μερος σε συζητησεις σε καποια ατομα που περνανε καποια προβληματα ειτε σοβαρα ειτε οχι και σε αποριες καποιον αλλων ατομων μιας και που και γω ειμαι καινουρια γατομαμα και δεν εχω εμπειριες... πραγματικα ομως ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε ολα τα παιδια που με την εμπειρια τους βοηθανε τος αλλους ασχολουνται μαζι τους και εκτος απο αυτο (αφου γι αυτο το λογο ειναι και το forum αυτο) παρτηρησα την ανησυχια τους για ολα τα γατακια των αλλων παιδιων...ειναι τελειο να το βλεπεις αυτο αφου ξερεις οτι εκει εξω υπαρχουν ανθρωποι που μισουν απεχθανονται και αδιαφορουν για τα ζωακια... ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΕΜΑΣ ΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΓΑΤΟΜΑΜΑΔΕΣ!!!!
Ευχαριστω πολυ που ειστε εδω σε οτι απορια η προβλημα
μπορει να αντιμετωπισω στο μελλον... που μακαρι να μην αντιμετωπισω
ποτε με το μωρακι μου...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλωσήρθες Όλγα!
Πραγματικά το φόρουμ με έχει βοηθήσει και εμένα πολύ ως γατομαμά από την αρχή μέχρι σήμερα..:)
Άσε που νιώθω ότι εδώ μέσα υπάρχουν άνθρωποι με τους οποίους μπορείς να επικοινωνήσεις πραγματικά..Δύσκολο πράγμα στις μέρες μας..
Καλή αρχή λοιπόν!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να σαι καλα εφη μου!!! εχεις βοηθησει και συ αρκετο κοσμο ... διαβαζω σου λεω καθε μερα... το πιστευω αυτο που λες για τους ανθρωπους ...αλλα πιστευω και το αλλο οτι εμεις το κανουμε δυσκολο και οι καταστασεις που ζουμε καθε μερα... αστα να πανε....

Καλώς ήρθες!! :)
Το mycat μας γλιτώνει από αντικαταθλιπτικά! :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back