Έντονος βήχας κατά τη διάρκεια της μέρας

agelikoula

Νεοφερμένο μέλος

Η agelikoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα.
Αγαπητοί μου φίλοι καλησπέρα είμαι καινούριος μέλος της οικογενείας σας και πολύ χαίρομαι που επιτέλους έχουμε ένα ολοκληρωμένο site με πληροφορίες για τα γατουλακια μας
Με προβληματίζει πολύ τελευταία ότι η γάτα μου βήχει συχνά ο γιατρός μου είπε ότι ενδέχεται να είναι αλλεργία ή καρδιά (δεν θέλω να σκέπτομαι το τελευταίο) θα τις κάνω εξετάσεις να δω τι μπορεί να είναι. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος από εδω μέσα έχει αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα
:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Καλωσήρθες! Προσπάθησε να μη γράφεις με κεφαλαία, είναι κουραστικά και διαβάζονται σα να φωνάζεις.
Για το βήχα στις γάτες μπορείς να διαβάσεις εδώ κάποιες πληροφορίες. Εύχομαι να είναι περαστικά! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συγνωμη για τα κεφαλαια δεν ηξερα σ' ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σου

Καλη μου για το άσθμα δεν ξερω πολλά αλλα για τη καρδια ναι. Οντως ο βήχας ειναι ενα συμπτωμα μιας πιθανης καρδιοπάθειας και μη το αμελησεις καθόλου. Θα χρειαστει ακτινογραφία και πιθανώς υπέρηχος, πέραν της ακρόασης. Κανε τα άμεσα (για να δει κανεις τι συντηριτική αγωγή θα δώσει αν χρειάζεται). Εύχομαι όλα να ειναι καλα πάντως.
Ο δικος μου ειχε υπερτροφικη μυοκαρδιοπάθεια, οπότε ασχολήθηκα. Εύχομαι να ειναι κατι πιο απλό. Ενημερωσέ μας!!!
Και καλως όρισες

Mη πάει το μυαλό μας στο χειρότερο παιδιά! Μπορεί να είναι κάτι πιο απλό όπως τριχόμπαλα!;)

Πολυ σωστα!!! Ορθα το επισημαινεις.

Παιδία
Σας ευχαριστω παρα πολυ για την άμεση ανταποκριση σας, σημερα εχω καλέσει το γιατρο στο σπίτι (βλεπετε δεν μπορώ να την παω στο ιατρίο του, ειναι πολυ ατιθαση ) μολις εχω νεα θα σας γράψω.
Τελικα πολυ χαιρομαι που ξερω οτι υπάρχουν ανθρωποι που εχουν αδυναμια στις γατες οπως εχω και εγω. :up:

Περιμενουμε νεα!!! Να πανε ολα καλα

Καλή σας ημέρα,
Εχθες πήραμε τα αποτελέσματα απο τις εξέτάσεις, η γενική αίματος βγηκε μια χαρά, το καρδουλίνι μας χτυπάει στους σωστους ρυθμούς. Το αρνητικο ειναι οτι στις βιοχημικές εξετάσεις μας βρήκαν αυξημένες τις τιμές της ουριας που σημαινει οτι ειμαστε ενα στάδιο πριν απο την νεφρική ανεπαρκια ωστοσο δεν ειναι κατι ανυσιχητικο μιας και μπορουμε να το προλάβουμε με μια πιο εξειδικευμένη τροφη.Το μικρό μου θα το ξεπέράσει ειμαστε αισιοδοξες:)

Μπράβο!! Πολύ καλά νέα! :) Τελικά όμως ο βήχας σε τι οφειλόταν;

Απο τις τρίχες που κολλάνε στο λαιμο κατα την διάρκεια που κάνει το δικό της "μπάνιο". Με λίγο λαδάκι στο λαιμο μαλακώνει

Mη πάει το μυαλό μας στο χειρότερο παιδιά! Μπορεί να είναι κάτι πιο απλό όπως τριχόμπαλα!;)

Απο τις τρίχες που κολλάνε στο λαιμο κατα την διάρκεια που κάνει το δικό της "μπάνιο". Με λίγο λαδάκι στο λαιμο μαλακώνει
Είδατε που σας το είπα?;) Που πάει το μυαλό σας πάντα στο κακό (π.χ. καρδιά)!!!....:happy:

Είδατε που σας το είπα?;) Που πάει το μυαλό σας πάντα στο κακό (π.χ. καρδιά)!!!....:happy:
:up: :up: :up: :up:
Μπραβο για το γατακι!!!! Παρα πολυ χαρηκα!!!!
Ασπασια ποσο δικιο εχεις.....
:) :) :)
Ολα καλα!!! Μπραβο!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back