agelikoula
Νεοφερμένο μέλος
Με προβληματίζει πολύ τελευταία ότι η γάτα μου βήχει συχνά ο γιατρός μου είπε ότι ενδέχεται να είναι αλλεργία ή καρδιά (δεν θέλω να σκέπτομαι το τελευταίο) θα τις κάνω εξετάσεις να δω τι μπορεί να είναι. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος από εδω μέσα έχει αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Για το βήχα στις γάτες μπορείς να διαβάσεις εδώ κάποιες πληροφορίες. Εύχομαι να είναι περαστικά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
agelikoula
Νεοφερμένο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
Ο δικος μου ειχε υπερτροφικη μυοκαρδιοπάθεια, οπότε ασχολήθηκα. Εύχομαι να ειναι κατι πιο απλό. Ενημερωσέ μας!!!
Και καλως όρισες
aspasiapef
Διάσημο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος
agelikoula
Νεοφερμένο μέλος
Σας ευχαριστω παρα πολυ για την άμεση ανταποκριση σας, σημερα εχω καλέσει το γιατρο στο σπίτι (βλεπετε δεν μπορώ να την παω στο ιατρίο του, ειναι πολυ ατιθαση ) μολις εχω νεα θα σας γράψω.
Τελικα πολυ χαιρομαι που ξερω οτι υπάρχουν ανθρωποι που εχουν αδυναμια στις γατες οπως εχω και εγω.

χριστινα
Διάσημο μέλος
agelikoula
Νεοφερμένο μέλος
Εχθες πήραμε τα αποτελέσματα απο τις εξέτάσεις, η γενική αίματος βγηκε μια χαρά, το καρδουλίνι μας χτυπάει στους σωστους ρυθμούς. Το αρνητικο ειναι οτι στις βιοχημικές εξετάσεις μας βρήκαν αυξημένες τις τιμές της ουριας που σημαινει οτι ειμαστε ενα στάδιο πριν απο την νεφρική ανεπαρκια ωστοσο δεν ειναι κατι ανυσιχητικο μιας και μπορουμε να το προλάβουμε με μια πιο εξειδικευμένη τροφη.Το μικρό μου θα το ξεπέράσει ειμαστε αισιοδοξες

aretha
Περιβόητο μέλος
Τελικά όμως ο βήχας σε τι οφειλόταν;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
agelikoula
Νεοφερμένο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Mη πάει το μυαλό μας στο χειρότερο παιδιά! Μπορεί να είναι κάτι πιο απλό όπως τριχόμπαλα!![]()
Είδατε που σας το είπα?Απο τις τρίχες που κολλάνε στο λαιμο κατα την διάρκεια που κάνει το δικό της "μπάνιο". Με λίγο λαδάκι στο λαιμο μαλακώνει
Που πάει το μυαλό σας πάντα στο κακό (π.χ. καρδιά)!!!....
χριστινα
Διάσημο μέλος
Είδατε που σας το είπα?Που πάει το μυαλό σας πάντα στο κακό (π.χ. καρδιά)!!!....
![]()
Μπραβο για το γατακι!!!! Παρα πολυ χαρηκα!!!!
Ασπασια ποσο δικιο εχεις.....
Ολα καλα!!! Μπραβο!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool